|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 21 січ, 2026 22:20
я його пам'ятаю у нього в підписі була мета - новобудова на правому березі Києва по 500 таким чим гірше тим краще Андрію777 для систематизації бенефіціарів довічної війни
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 215 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 січ, 2026 23:01
budivelnik написав:1 Є реальне життя.. В реальному житті ПЛАТИТЬ ВСІ податки той хто створив продукт на якому заробив.... 2 Є фантазії навколо оповідань податкових кодексів і трактувань чиновників які ці податкові кодекси писали..... Вас особисто що цікавить? оповідання чиновника - тоді ви праві чи реальне життя - тоді ваші трактовки це трактовка лоха якого розвели з допомогою букв.... Хочете реально зрозуміти - розкладіть в себе в голові... Працівник , нехай працює сам на себе і створює продукт з нуля до кінцевої ціни.. Створив продукт продажною ціною в 120 грн... Вирішив собі заплатити ЗГІДНО чинного законодавста. Покроково Спочатку мусить сплатити з 120 грн - 20 грн ПДВ ( так він ОТРИМАВ продавши за 120 грн свій товар ) В нього залишилось 100 грн Тоді він зобовязаний сплатити з ТОГО що ЗАЛИШИЛОСЬ -22% ЄСВ , це ще 18 грн... Тобто якщо Ви як покупець сплатили 20 ПДВ , то ви виходить і цей збір платили ? Залишилось 82 , з яких треба сплатити пдфо+вз=23% це ще 19 грн - ці гроші також входять в ціну товару і також податки -ви їх також платили ? чи не платили бо вони називаються прямими? І залишилось 63 грн... В мене питання Ви заявляєте що заплатили 20 грн ПДВ а чим відрізняються від 20 грн пдв 18 грн єсв 19 грн пдфо+вз 63 грн зарпалта на руки Вмикайте логіку чим? тільки тим що в кодексі який написав чиновник цей податок описаний іншими словами? А по суті Людина створила на 120 - заплатила в Бюджет 20+18+19=57 і собі залишила 63. Все Ніяких прямих , не прямих , ще раз щоб отримати 63 - людина мусить заплатити 20 пдв Якби її отримання не залежали від пдв - то можна було б заявляти що вона не платить але вона не може не сплатити 63 на руки = 12,6 ПДВ 18 Єсв = ____3,6 пдв 19 пдвфо+вс=3,8пдв Всього________20 грн пдв Дійшло чи й далі мені будеш пояснення чиновників тулити?
Давайте еще раз уточним - автор утверждений не я . Я привожу утверждения, указывая источник. Увы, у меня нет возможности узнать мнение лиц, обозначенных в диалоге как "чиновники" относительно аргументов оппонента. Может быть на заявление, что они разводят лохов, будет дан ответ - это точка зрения персонажа из анекдота на эти 2% и живу.
-
tumos
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 191 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 00:08
fler написав:Куди ви пропонуєте повертатись, наприклад, тим, у кого розбомблене житло чи окупований нас.пункт? Окрема тема - діти, які вже кілька років навчаються за кордоном, вивчили іноземну мову та соціалізувалися.
Я чуть з кроваті нє упала. (с) анекдот З яких пір до вас це почало доходить? Ви ж розповідали шо повернуться всі і почнуть потужно смажить шашлики.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 256 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 00:10
stm написав:золоті 20 років накопичень
Вони золото вроді ще не чіпали, а воно неслабо підросло в ціні, плюс власний видобуток, плюс Африка.
-
Water
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 256 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 00:36
Water написав: fler написав:Куди ви пропонуєте повертатись, наприклад, тим, у кого розбомблене житло чи окупований нас.пункт? Окрема тема - діти, які вже кілька років навчаються за кордоном, вивчили іноземну мову та соціалізувалися.
Я чуть з кроваті нє упала. (с) анекдот З яких пір до вас це почало доходить? Ви ж розповідали шо повернуться всі і почнуть потужно смажить шашлики.
Зараз Польща як передасть генератори в Київ, потужність додасться 
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 02:53
budivelnik написав:Раз уповноважені - значить платять вони..
Що за нісенітниці?  За чий рахунок податковий агент сплачує податок? У кожному фіскальному чеку, який я отримую, зазначено суму ПДВ, яку я сплатив. Податковий агент просто взяв у мене гроші і передав їх державі. Мої гроші. Так само і з заробітною платою. У кожній зарплатній відомості, яку я отримую, зазначена сума ПДФО та воєнного збору, яку роботодавець просто вирахував із моїх грошей і відправив державі. Моя ЗП становить одну суму, на яку я домовлявся, а отримую я менше, оскільки держава вимагає від мого роботодавця стягнути податок перед виплатою і передати ці гроші державі. Не сплатити власні гроші, а утримати певну суму, яку я заробив. Банки теж передають державі частину моїх грошей, зароблених на депозитах. Коли ти вже зрозумієш, що податковий агент не означає власника грошей і платника? Це - посередник. ПДВ - податок на споживання. Споживач його сплачує, а не «бізнесмен». У кожній країні, де є процедура відшкодування ПДВ у разі вивезення товару закордон, отримаю гроші назад я, а не якийсь будівельник, бо будівельник ані копійки своїх грошей за ПДВ не сплатив, а сплатив їх я.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 січ, 2026 06:33
Xenon написав: Letusrock написав:Трамп в Давосі розійшовся не на жарт.
він хора тварина с ознаками психічного розладу - чому тут дивуватися? дуже шкода що його не пристрелили коли була така змога (( нажаль поки він при владі, всьому Світу буде пагано і в Україні війна точно не закінчиться поки він буде він відстоює інтереси сша а те що не дружить з нашими то поперше наші соросята і за глобалістів та демоуратичну партію а друге. В нас нема карт, по факту нам нічого сша запропонувати. Йому на відміну єс не потрібно щоб українці гинули для захисту американців бо в сша є своя армія авіаносці і найкращі ракети а іще між сша і рф прекрасний океан.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 22 січ, 2026 08:21
АндрейМ Моя ЗП становить одну суму, на яку я домовлявся, а отримую я менше,
Буває по різному. Мене рекрутували на певну суму яку озвучили чистими. А в контракті я побачив вже з податками. І так буває часто. І тоді дійсно виходить начебто податки з моїх доходів - це проблема роботодавця. Я хочу n тисяч на руки, а решта то твоі (роботодавця) проблеми.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2562 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Чет 22 січ, 2026 08:50
pesikot написав: Letusrock написав:Трамп в Давосі розійшовся не на жарт.
Він би так щось говорив на адресу путіна або сі, але то ні, у Трампа тоді язик в сраці )
як кажуть: дурень, але гівно не їсть Марк Солонин ні уха не розуміючий хто такий трамп і ким він був все життя, наслухавшись Сергія Любарського, став яро агітувати діаспору (це більше 1млн) зробити вибір на користь Трампа (проти Байдена, а згодом Камали Харріс) Тепер Марк каже, що гіршого за Трампа президента важко уявити, наводить всім відомі висновки американських психіатрів ще за 2017рік (про важкий діагноз: Нарцисичний розлад особистості (англ. narcissistic personality disorder, NPD) — це розлад особистості кластеру B (драматичного), якому притаманні завищене почуття власної значущості[en], надмірна потреба у захопленні, зниження здатності або небажання співпереживати почуттям інших і міжособистісна експлуатаційна поведінка. Нарцисичний розлад часто супроводжується іншими психічними розладами та пов’язаний зі значними функціональними порушеннями та психосоціальною неспроможністю
люди в коментаріях пишуть Солоніну: що взявши на душу важкий гріх-треба вибачитись (по перше перед українцями) тобто що ми маємо на сьогодні: хвора людина не здатна виконувати обов'язки не роблячи шкоди всьому світу (під каток трампа може потрапити будь яка країна) передивіться відео, щоб було легше розуміти поведінку, коли подібні риси виявите у себе (я до тих кому за 75)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3379 раз.
- Подякували: 3360 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 22 січ, 2026 08:55
Досягнуто значного прогресу в переговорах щодо кінця війни: завтра зустрінусь із путіним і все обговоримо, — спецпосланець Трампа Стів Віткофф
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2535 раз.
- Подякували: 3515 раз.
-
-
Профіль
-
-
2