Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 16528165291653016531>
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 20:33

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:budivelnik
Я написал: "маленький пример".
А навіщо ти писав приклад який не дотягує до 1/1000 витрат?
..........
Далі продовжувати перечислення досягнень великого пуйла?

Я не перечислял "досягнення великого пуйла" и не искал специально примеры, привёл то, что случайно попалось в новостях. И даже не пробовал считать прибыль от этого.
Но я там привёл и другой пример.
Понятно, что геологоразведка даст доходы не завтра и не гарантированно. Хотя не знаю результаты "радянських геологічних матеріалів", которые послужили "основою для проведення дослідження". Возможно, они дают уверенность в успехе. Эти доходы могут быть весьма большими.

вони вже освоїли Східну Сибір?

немає раціональної причини захопити Донбас. та й всі розуміють, що метою була ВСЯ України. ну не змогли...
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1713 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 20:36

ЛАД написав:Shaman
Я не писал "відповідати нічого", писал "відповідати просто не на что".
На ваш единственный вопрос (що робити, коли ми ще не домовилися) я ответил.
Вы на мои высказывания о ситуации просто налили воду, которая не имеет отношения к тому, о чём я писал.

оце стандартна відповідь ЛАДа... бо немає нічого, що модно відповісти по суті. я на вашу маячню час витрачаю ;)

що з приводу lapay? немає прикладів, де я його цькував? 8) й звісно, щоб не визнавати помилку/брехню - треба морозитися. але від помилки люди не морозяться - таки брехня? :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 20:36

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  andrijk777 написав:на выходных? :D :D :D :D Ну ви нереальний оптиміст.

Завтра - первая встреча в Эмиратах - ясное дело посрутся. Но Трамп этому мозги вправит - и в субботу (максимум воскресенье) - подпишет...

Уточните, пожалуйста, кто, что и с кем подпишет?

РПО - обе стороны.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 20:45

_hunter написав:
  ЛАД написав:Уточните, пожалуйста, кто, что и с кем подпишет?

РПО - обе стороны.

Ты готов потерять 500 ойро от Мерца ?
Не думаю )
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 20:45

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:............
Завтра - первая встреча в Эмиратах - ясное дело посрутся. Но Трамп этому мозги вправит - и в субботу (максимум воскресенье) - подпишет...

Уточните, пожалуйста, кто, что и с кем подпишет?

РПО - обе стороны.

в субботу (максимум воскресенье) на какой неделе какого месяца и хотя бы какого года?
ЛАД
2

Подякував: 5384 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 21:00

Banderlog написав:
  sashaqbl написав:
  Banderlog написав:ну пару ракет ро дніпру це не обстріли... явно притихло.але якщо зеля зара знову взбрикне то да знову путін вдарить по енергетиці.

Може вдарить, а може й ні. В них теж далеко не необмежені можливості для ударів.
Там далі потепління. Тому не факт що будуть витрачати далі ракети на трансформатори.
будуть їм більше нема на що ракети витрачати, потепління це так, але не думаю що різниця в споживанню між 15 градусами морозу і 5 така вже суттєва може відсотків 30 добавиться а це значить що там де 16 годин нема електрики її не буде 10 -12 годин. Все одно гра вартує свічок. Київ при населенні в 10 процентів України займає десь третину економіки України... отже логіка в продовженні ударів є.

тобто чесно визнаємо, що Раша воює саме з цивільними - бо на фронті далеко не все так добре, як вони один одному звітують. тому тим, хто любить порівнювати, щось я не бачу, щоб США воювали з цивільними, намагалися зробити суттєве погіршення рівня життя населення бомбардуваннями.

це терор, звичайний терор - тільки засоби терору сучасні, а ідеологія - примітивна...
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 21:07

‼️США та Україна хочуть запропонувати рф енергетичне перемир'я завтра на тристоронніх переговорах, — FT

Москва не атакує українську енергоінфраструктуру, а Київ не б'є по російських нафтових потужностях.

На тристоронніх зустрічах Україна і рф можуть показати один одному варіанти щодо територій на сході, — Зеленський

Гарантії безпеки будуть підписані лише після завершення війни, але документ вже готовий, — Зеленський

Текст документа вже узгоджений обома сторонами.

За процедурою, спочатку свої підписи поставлять президенти, після чого документ мають ратифікувати Конгрес США та ВР.
Wirująświatła

Подякував: 2535 раз.
Подякували: 3515 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 21:20

Wirująświatła написав:
‼️США та Україна хочуть запропонувати рф енергетичне перемир'я завтра на тристоронніх переговорах, — FT

Москва не атакує українську енергоінфраструктуру, а Київ не б'є по російських нафтових потужностях.

На тристоронніх зустрічах Україна і рф можуть показати один одному варіанти щодо територій на сході, — Зеленський

Гарантії безпеки будуть підписані лише після завершення війни, але документ вже готовий, — Зеленський

Текст документа вже узгоджений обома сторонами.

За процедурою, спочатку свої підписи поставлять президенти, після чого документ мають ратифікувати Конгрес США та ВР.

Опять эти нюансы ...

Путин и ГосДума где там в этой процедуре ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 21:25

sashaqbl написав:
  Shaman написав:літаки вона може виробляти далеко не всі. навіть якіст су чи міги, про великі й мови немає. те саме з танками. якщо зараз перекрити імпорт з Китаю - не буде ані ракет, ані навіть дронів. все, що є на Раші - це м'ясо, й те закінчується.

Іл-76 - достатньо великий? РФ самостійно будує винищувачі, будує великі транспортні літаки.
Є певні проблеми з будівництвом комерційно успішних пасажирських без колаборації з Заходом, але загалом авіабудування в РФ на доволі високому рівні.

достатньо.
Росія нарощує темпи виробництва літаків Іл-76, але все одно відстає від плану – Defense Express
Росія поступово нарощує темпи виробництва військово-транспортних літаків типу Іл-76МД-90А, хоча й відстає від плану. У 2025 році ВПК держави-агресора зібрав сім таких бортів.

В 2023 та 2024 роках було виготовлено й поставлено по шість Іл-76МД-90А, в 2022-му – п'ять, у 2021 році – лише два.
порівняємо з кількістю в США чи Китаї?
всі ці А-... - це не виробляється

Винищувач МіГ-31К: що важливо знати про особливості літака, зліт якого загрожує Україні ударами Кинджалів
Серійне виробництво літаків типу МіГ-31 завершилося ще в 1994 році.

Міжнародні санкції паралізували виробництво російських винищувачів Су-57 — ЗМІ
Згідно з даними витоку, російська промисловість не здатна самостійно виробляти ключові компоненти для Су-57. Для цього потрібні високоточні верстати та обладнання з ЄС і США, постачання яких зупинилися після запровадження санкцій.

Су вони ще якось роблять, з МіГами здається все. коли ви кажете про рівень - рівень - це обладнання. відповідне обладнання Раша не виготовляє, й навіть Китай здається не все. а так на західних верстатах Раша може щось робити, немає верстатів - не може нічого.

Скільки танків і літаків РФ виробляє щороку: експерт назвав цифри
В першу чергу в них виробництво авіації – це зараз Су-35 та Су-34. Приблизно до ескадрильї на рік вони можуть виробляти. Тобто це 8-10-11 літаків на рік вони виробляють, Су-34 і Су-35

Також росіяни мають виробництво Су-57. Це так званий винищувач пʼятого покоління. Але росіяни можуть виробляти мінімальну кількість таких літаків – приблизно 2-4 одиниці щороку.

У Росії існує виробництво танків з нуля тільки на одному підприємстві, це "Уралвагонзавод" й це виробництво – це танки Т-90. Найцікавіше – це кількість. Вони мають потужності виробляти на місяць менше ротного комплекту, приблизно 5-6 танків на місяць
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Чет 22 січ, 2026 21:43

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:Уточните, пожалуйста, кто, что и с кем подпишет?

РПО - обе стороны.

в субботу (максимум воскресенье) на какой неделе какого месяца и хотя бы какого года?

Ну я ж там ссылку давал... - конец этого месяца.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 16528165291653016531>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей