|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:12
budivelnik написав:А де Я казав про риночні зарплати? Про риночні зарплати це більш саша з тигренятком... Я навпаки їм показую
Ти казав про капіталізм. А капіталізм - це ринок. Ринкову зарплату ти платити не в стані, тільки байки розказувати про ефективність свою і своїх синів ухилянтів в тилу. Але по факту навіть ту зарплату, що мені платять - половина з неї фінансуєтсья європейцями, а не тобою. Бо бюджет наполовину тільки наповнюється українськими платниками податків. По зброї і БК - набагато менше ніж половина , тому що по поставкам є окремі програми, і вони поза межами бюджету. Тому ти колись питав про ефективність. Так от, якщо твої сини і решта ухилянтів згадають нарешті, що є ОБОВЯЗОК захищати країну, і штатка мого підрозділу заповниться, але при цьому забезпечення знизиться на 30% - то ефективність підрозділу ВИРОСТЕ. Але ти мені не повіриш, бо тобі зручніше вірити в байки про власну ефективність. І в політично причесані байки говорящих голів з марафону, які заграють з майбутнім електоратом.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:17
sashaqbl написав:Ринкову зарплату ти платити не в стані,
Якби твої друзі хантер з летусорком з підтримкою Лада -віддали 60% того що заробили - то твоя б зарплата виросла десь відсотків на 30-50%... Але вони цього не роблять Тому звертайся до них чи ти бачиш тільки кращих і пробуєщш сам собі довести що ти чогось вартий? розуміючи нікчемність своїх вимог? ПС твоя дружина з мамою/татом - також віддає 60% того що заробляє ТОБІ ? не віддає Так ти виявляється ЛОХ в своїй сімї порядок навести не можеш і тому користуючись анонімністю до інших чіпляєшся такий собі стокгольмський синдром?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 3054 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:18
sashaqbl написав:якщо твої сини і решта ухилянтів згадають нарешті, що є ОБОВЯЗОК захищати країну, і штатка мого підрозділу заповниться, але при цьому забезпечення знизиться на 30% - то ефективність підрозділу ВИРОСТЕ.
А може тебе розігнати і штатку більш ефективного підрозділу заповнити? Бо в тебе якийсь мудачний підхід Ефективних розженемо а на неефективних увагу не звертаєм?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:25
budivelnik написав:Не шкодує. Тобто є різні люди Одні ( як цей майстер) вважають що Держава ПРОГРАЛА забравши його в ЗСУ , бо раніше те що ЗСУ отримувало від нього БЕЗКОШТОВНО тепер Держава оплачує в 50000+ грн/місяць. Так ризик потрапити під КАБ -є... Але й у Львові орєшнік впав за 1000 +/- метрів від його робочого місця
ти чогось рішив що є якесь ефемерне "наше" яке всі мають хотіти захищати, а конкретно сказати шо воно таке чогось не хочеш. Он в нас є люди які лишились під росіянами є такі які виїхали за кордон і їх доля отої нашесті чомусь не турбує. За шо воювати всі мають? За революцію гідності? За мову? За релігію отриманого томосу? За землю? Чи свободу ведення бізнесу? Ти певен що в цій країні є достатньо людей для кого ці питання повод воювати? Щодо твого майстра... Це вже конструктивна розмова. Заробляв він в львові ну хай тисяч 30 в місяць, не спав в своїй хаті? З жінкою? В пішій доступності були кавярні і львівські пляцки, дантист, і фітнес зал з басейном? Зара замість 30 він має 50+, живе в якійсь конурі і не одноосібно а в вуглі, з його коло нього його машина та 4 рюкзака хламу, вихідних нема. І нема багато чого. Про каб і ракету в львів не сміши... вистачить того що він їздить по одних дорогах з військовими шоферами які чогось не дотримуються ні швидкісного режиму ні заборони на алкоголь) Про заробіток в рази більше.. ну раптом він збоку ще щось наскубе щоб лишилось ті самі 50+ після донатів на армію. Добавим ще надмірні витрати на життя то він в плюсі доларів на 300  і це я іще позитивно мислю. Поцікався скільки твій довольний майстер відклав грошей за півроку?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:26
budivelnik написав: sashaqbl написав:Ринкову зарплату ти платити не в стані,
Якби твої друзі хантер з летусорком з підтримкою Лада -віддали 60% того що заробили - то твоя б зарплата виросла десь відсотків на 30-50%... Але вони цього не роблять Тому звертайся до них ......
А если они в процентах отдавали меньше, а в абсолютных цифрах - больше? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:27
budivelnik написав:А може тебе розігнати і штатку більш ефективного підрозділу заповнити? Бо в тебе якийсь мудачний підхід Ефективних розженемо а на неефективних увагу не звертаєм?
Моя бригада в топ-10 рейтингу стабільно. А МОЯ рота забезпечує виявлення більшості цілей по батальйону. Тому про ефективність не ти мені будеш розповідати.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:32
Banderlog написав:Поцікався скільки твій довольний майстер відклав грошей за півроку?
Ти не зрозумів 1 Мене не цікавить скільки хто заробляє - бо це не моє діло 2 Я можу собі позволити показати що з того що заробляю я-йде в сторону держави, для того щоб а - ти побачив що є ті хто про тебе переживає б - ті хто робить менше -задумались і трошки підправили свою позицію в - ті хто засранці-заткнулись 3 Ти так і не зрозумів про майстра..... Він що в тилу, що в ЗСУ - робить все що в його силах щоб наблизити Перемогу( або віддалити програш), а тому його не цікавить скільки б він відклав якби..... Тому ще раз Ти хочеш більше Зроби два кроки а - озвуч своє більше яке тебе влаштує б - поясни з кого(скільки) забрати щоб це більше забезпечити Тоді це предметна розмова.. А так, я хочу багато бо маю мало..... Включи в рівняння свою сімю і прикинь що в них залишиться якщо тобі віддати стільки скільки ти хочеш... тільки не треба про ухилянтів... це те саме що про корупцію розмов багато-толку мало. Давай, цифри.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:33
budivelnik написав: ЛАД написав:Но тогда и незачем говорить о "рыночных зарплатах".
А де Я казав про риночні зарплати? Про риночні зарплати це більш саша з тигренятком... Я навпаки їм показую За тіж суми що отримують вони -воюють і колумбійці.. Але в колумбійців ВІДСУТНІЙ обовязок воювати за Україну Тому Те що сьогодні може дати УКРАЇНА (тил)- Війську-вони отримують і разом з обовязком захищати Батьківщину це плюс/мінус=ринкова зарплата.
Ну так хай колумбійці і воюють а ще роботи- наземні роботічєські комплекси) я то тут при чім?  тут якось з тим обовязком непонятно, чим більше той обовязок виконуєш тим більше винен як так?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:33
sashaqbl написав: budivelnik написав:А може тебе розігнати і штатку більш ефективного підрозділу заповнити? Бо в тебе якийсь мудачний підхід Ефективних розженемо а на неефективних увагу не звертаєм?
Моя бригада в топ-10 рейтингу стабільно. А МОЯ рота забезпечує виявлення більшості цілей по батальйону. Тому про ефективність не ти мені будеш розповідати.
Тобто . ти можеш пальці вєєром а я повинен мовчки дурня слухати? давай ще заяви що в Порошенка син не служить і тому ти за те щоб в ЗСУ забрали 2 млрд грн в рік, а ти за це погоджуєшся отримати шофера і збільшити свої понти на 1%
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 04 чер, 2026 15:35
Banderlog написав:я то тут при чім?
Що ти мене дістав? Не подобається-не воюй. Я що тобі заважаю? бери сашу і зйобуйте з фронту. Повір буде в СЗЧ на2 довбограя більше - фронт не посипеться... найдете долярчика, влаштуєтесь в атб і будете розповідати про свої подвиги.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1