Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1112111122111231112411125 ... 15403>
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 12:55

sashaqbl написав:
  prodigy написав:та нічого він не забуває,
ви тільки на хвилину поставьте себе на його місто

Будучи на його місці, я думав би як вирішити проблеми з яйцями по 17 і бракованими мінами, а не знімав мотиваційні відосіки.

а хто казав, що не вирішує? вам що не подобається? відосики погані? може ще на скрипці має грати, а ви будете верещати, що Ассія Ахат кращ
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2860 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 13:03

flyman написав:
  sashaqbl написав:
  prodigy написав:та нічого він не забуває,
ви тільки на хвилину поставьте себе на його місто

Будучи на його місці, я думав би як вирішити проблеми з яйцями по 17 і бракованими мінами, а не знімав мотиваційні відосіки.

а хто казав, що не вирішує?

Люди говорят (с)
Экс-заместитель Резникова, который согласовывал «яйца по 17 грн», теперь будет закупать дроны для ВСУ на десятки миллиардов

-- или что вы понимаете под "решает"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 13:15

_hunter написав:Люди говорят (с)
Экс-заместитель Резникова, который согласовывал «яйца по 17 грн», теперь будет закупать дроны для ВСУ на десятки миллиардов

-- или что вы понимаете под "решает"? :roll:

"Весна прийдет , сажать будем!" (с)
Зображення
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 13:52

Wirująświatła

Подякував: 2523 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Вот такие истории никогда не понимал: на первое же неадекватное требование -- заявление на стол -- и забыть как про страшный сон.

заява на стіл-так не працює (в армії тим паче), відработай контракт , а потім йди шукай іншу компанію (якщо візмуть , то добре, бо якщо компанія (скажимо з Гамбурга, або Глазго, то легко передзонять попередньому работодавцю і спитають, що ти і як ти)

неадекватні вимоги-це дитячий лепет порівняно, з тим, з ким довелось працювати
у 2010р ми разом з старшим механіком (росіянин з Клайпеди) приєднались до судна на рейді Лас-Пальмаса (за межами 12м зони, що уничнути плати за "портозаход"), 4 дні до Антверпену "приймали заведованіє", по факту на судні мали були зміна менеджменту, тому всі документи були знищені (фінансові і технічні репорти по машині і по палубі), но справа не в тому (той "стармех" розповів , що все життя він або контрабанда зброї, або трафік людей (жінок) з Африки до канарських островів-тобто "мав бизнес" окрім професії. Коли прийшли в Антверпен, стара команда уїхала-приїхала нова (4 офіцери з України і 10 філіпінцев), Українці були дуже низкого рівня (окрім 2 пом з Білгород-Днестровська), філіпінці теж (з 3 матросів руліти вмів тільки один, до того як зясувалось воні всі практиканти(19років). У порту Антверпен судно десь тиждень ремонтувало комінгси кришек трюмів, стармех почав бухати (напився так, що переплутав каюту і улягся в кровать у моїй каюті), на ранок -був blackout (закінчилась дізельне пальне у росходному танку, забули поповнити), 3 години блєкауту-сирена реве на весь порт. В ранці 2 супер приїхали з готелю-питають : чому сірена риве. Блекаут.
Я кажу -стармех у моєму ліжку спав пьяний в доску (коли я з коучем встановлювали Windows і прогі компанії (бо від попереднього екіпажу компи обнулили геть під ноль,віндак, офіс, все видалили, хоч і компам було 8 років, краще було нові купити, але британці дуже жадібні). Вони кажуть, просто так звільнити не можна-треба аналіз крові, так робіть це. Якось не зручно, давайти всі 21 член здасть сечу, ок здали. Всі чисті, я стармеха 1,5 промілі і це на 1200 дня, а бухой він був десь о 2200. Супера мені, капітан дайте хлопцю другий шанс. Кажу зовіть його і спитайте про те, які недоліки він знайшов за майже 10 днів на судні (англійського майже не знає, каже inlet ok/outlet problem-я пояснив їм-це він про клапана ГД), поставив питання руба-знімайте цього уй*пка, або мені білет в Одесу (я з ним в Африку не пійду), зняли.
Прислали з С.Пітербурга ще одного довбо*оба 58років, перший раз ст.мех -зробив розлив палива на 1й хвилині бункеровки в Лісабоні. З трудом доїхали до Африки(загробив котел, топливо не грілось, накачав важкого палива у танк з дізелькой (каже в часи Сталіна капітан мав право мене застрелити), кажу їти нах*р д*****, прийшли в Африку-він попросився до лікаря і на судно повернувся -що він типа "мікро інфакт". Судно чекало на рейді Поинт Нуара 10 днів щоб далі третього стармеха. Електромеханик з Херсону (закінчив чи купив диплом середухі), все життя до моря грав у футбол (за Херсонський Кристал)
в порту він поломав вантажний кран МсГрегор, стрілу крана загнав за ліміт світч.
Коли приїхав 4 стармех (класний спец), я його знав заочно раніше. він сказав, що наш електромеханік це типу Василь(Молочний), а він стармех(типу продюсер Валентин, Притула) як у Файна Юкрайна. Це було дійно так-приходить "Василь" на мостик і каже зупиніть антену радара я лізу на машту -поміняти лапочку но топовому вогні, я питаю :де форма підписана стармехом "Permit work aloft", той навіщо зя паперова фігня? де твоя каска і страховий пояс і safety шузи (я в селі на дерево босими нога нізу).

от з такими кадрами доводилось працювати і не раз, а ви "заяву на стіл"

а в ЗСУ все гараздо веселіше, спитайте у людей на гілці
Востаннє редагувалось prodigy в Суб 30 лис, 2024 14:23, всього редагувалось 2 разів.
prodigy

Подякував: 3355 раз.
Подякували: 3353 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:14

Дюрі-бачі написав:
  detroytred написав:Незрозуміло чому не поповнити старі бригади особовим складом, ніж створювати нові без зброї?
А чому не робити це одночасно? Взагалі не розумію чому так масово провалюють мобілізацію. Прийняли ж в травні закон і самі його не виконують.

видать тех кто в серой зоне выковырять не так и просто как они думали когда закон принимали.
не даром они изменили правила бронирования недавно. до официалов проще дотянуться.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:23

prodigy написав:
  _hunter написав:Вот такие истории никогда не понимал: на первое же неадекватное требование -- заявление на стол -- и забыть как про страшный сон.

заява на стіл-так не працює (в армії тим паче), відработай контракт , а потім йди шукай іншу компанію (якщо візмуть , то добре, бо якщо компанія (скажимо з Гамбурга, або Глазго, то легко передзонять попередньому работодавцю і спитають, що ти і як ти)

////

от з такими кадрами доводилось працювати і не раз, а ви "заяву на стіл"

а в ЗСУ все гараздо веселіше, спитайте у людей на гілці

В армии -- то понятно, но разговор-то не про нее.
Контракт? -- а в контракте в должностных обязанностях или в вакансии что-то про практикующих магов было?

>>> передзонять попередньому работодавцю і спитають, що ти і як ти
вы же понимаете, что это типичная отмазка х******? :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:24

в Україну приїжджає все більше "воєнних туристів"

Так звані воєнні туристи все частіше їдуть в Україну, щоб на власні очі побачити руйнування внаслідок російської агресивної війни. Проте тури в зони бойових дій, такі як Ірпінь або Харків, які іноді називають "чорним туризмом", також порушують етичні питання.

Як пише швейцарське видання Sarganserländer, "воєнні тури" в Україну пропонують близько десятка українських компаній. Екскурсії здебільшого зосереджені на Києві та його передмістях, а їхня вартість становить від 150 до 250 євро.

При цьому частина прибутку від таких турів іде на армію, стверджує співзасновник однієї з туристичних компаній Дмитро Нікіфоров. Тим часом його колега з іншої туркомпанії Світозар Моїсеєв запевняє, що такі тури "не про гроші, а про спогади про війну" і мають насамперед освітнє значення:
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:вы же понимаете, что это типичная отмазка х******?

поясніть, що ви вкладаєте в слово штрейкбрехер
і до чого тут воно
Востаннє редагувалось prodigy в Суб 30 лис, 2024 14:50, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 30 лис, 2024 14:32

_hunter написав:-- или что вы понимаете под "решает"? :roll:

flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2860 раз.