Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1115911160111611116211163 ... 14609>
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 10:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ну нарешті потужна заява. А то я вже не розумію офіційну позицію України. Головне щоб потім не дали заднього, як з ядерною зброєю
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 10:29

:roll:

Советник нацбезопасности США Салливан:

От сегодня и до середины января мы поставим сотни тысяч дополнительных артиллерийских снарядов, тысячи дополнительных ракет и другие критически важные средства, чтобы помочь Украине защитить свою свободу и независимость.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 10:38

Xenon написав:
❗️Україна офіційно відмовляється від гарантій, що є замінниками членства в НАТО, – ЄП з посиланням на заяву МЗС.

Офіс потужних рішень вже забув, як громадянин зелінський пів року їздив по всій планеті та підписував безпекові угоди. Що це було? Нашо була ця профанація з рекламою зелінського-миротворця?
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 10:56

ЛАД написав:
  Faceless написав:..........
Ви якось все мавпуєте.

Это как понимать?
При чём тут "мавпуєте"? Я правильно понимаю, что это "обезьянничаете"?
Если правильно, то возвращаю вам.

Якби підійшли до питання серйозніше, то зрозуміли б, що виробництво і послуги дуже тісно переплетені. Якщо у будівництва загалом на виході - матеріальний обʼєкт, то складові частини виробничого процесу - це в тому числі (а інколи і переважно) - послуги.
"Якби підійшли до питання серйозніше", то видели бы, что я это прекрасно понимаю. И нигде не призывал "отменить услуги".

І мова тут не в неоднозначності мови. Я вище писав, що таке послуги - це блага, що споживаються одночасно з їх наданням. В цьому сенсі, наприклад, майже все, що вам роблять під час ремонту- це послуги. Хоча ж ніби кули більш матеріальний процес.
Такого у вас не видел, а я это привёл как цитату из Вики.
Не буду просить вас указать, где вы это писали, но тогда каким образом вы строительство Суэцкого канала отнесли к "послугам"?

В с/г на виході цілком матеріальний продукт, але складові значним чином- послуги. Послуг не буде хіба якщо ви самотужки з мотигою будете поратися на городі.
Економісти давно розібралися, це у вас несприйняття
А если не с мотыгой, а с трактором, то уже услуги? :)
Но так, как вы излагали раньше, этот материальный с/х продукт тоже "послуга".

Могу повторить только то, что я уже написал Виталию:
Вести терминологические споры мне не интересно.
Я думаю, что вы поняли, о чём я говорил. Во всяком случае, я постарался объяснить. Лучше - коротко не смогу, а писать трактат не буду.

Про визначення послуг я писав ще на самому початку дискусії:
  Faceless написав:Від виробництва матеріальних товарів послуги відрізняються тим, що споживаються в момент створення, ось і все. Послуги не є ні протилежністю товарам і безґлуздо їх розглядати супротив товарів. І в бартері можуть брати участь на рівні з товарами.

То скажіть, ви досі дотримуєтеся думки про вторинність послуг?
Про питання вище - якщо не з мотигою, а з трактором, то хіба що і все обслуговування того трактора ви теж робите самотужки.
Ну і якщо вище ви хотіли підколоти, назвавши мене гуманітарієм, то варто було б знати, що економіка належить до суспільних наук, а не гуманітарних
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 11:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Игорь Алексеевич написав:Валютний ринок в контексті ДС - за день сейчас пару сообщений

чого ви там чекаєте дізнатись, курси валют всі онлайн в телегк/вейбере/вотсапе

50к і 200к карусель померла в січні 2024, депозити в грн/дол від банків програють ОВДП. які цікави ідеї (як попити кави на зароботані 300-400грн на день, як ви писали півтора роки тому), і не забувайте, що енергію вимикають по графікам і по ремонту сеті(у мене сьогодні вимкнуть з 12-17), зараз заряджаю батарейки і готую обід (можно готувати і без енегргії, але день короткий, а по темряві гуляти з собаком не хочу).
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3339 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 11:41

ТЦК чатують під рекрутинговими центрами, щоб упіймати добровольців :lol:
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/681 ... ichi-z-tck
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 12:14

Wirująświatła написав:
  Andrey2512 написав:ЛАД я уже с этим поиском подумал, что меня в бан отправили 😬

Сидим тут, рассуждаем на такие глобальные темы, а у самих банальный поиск отрыгнул 🤭

Так и живём…

а что вы ищете? поиск по темам как был так и остался,

переходите по ссылкам и читайте.
Обслуговування в українських банках (гарне і погане)
Ринок банківських послуг
Ринок банківських металів
Політика та гроші
Ринок нерухомості
Валютний ринок
Страхування
Фондовий ринок
Обговорення публікацій Finance.ua
если нужны другие темы напишите я дам ссылку

Та Хз.. тут пʼяток цікавих (для мене) тем, і якщо вони не є в списку останніх активних (право-верх кожної сторінки), то шукати таке собі задоволення. Ні, можна зберегти всі ті посилання і ходити їх чекати, але ж…
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 12:16

Как сообщает Politico, вопрос приглашения Украины в НАТО будет обсуждаться сегодня вечером в рамках встречи представителей "Совета НАТО-Украина" в Брюсселе.

В то же время рассматриваются и другие решения прекращения войны, такие как «израильский контур», согласно которому Украина не будет в НАТО, но получит широкую безопасность и политическую поддержку со стороны западных стран и будет работать для укрепления своей оборонной промышленности и экономики.

Еще одна схема, которая будет рассмотрена, - это «немецкая схема», согласно которой Западная Украина, не занятая Россией, вступит в НАТО, как Западная Германия в Холодной войне, а в будущем будут предприниматься дипломатические попытки вернуть утраченные территории на Востоке
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 12:21

Чому падає в людей довіра?
Бо звісно всілякі окремі випадки всюди можуть бути, але чому самі організатори не контролюють свій же сайт і своїх же людей?

Треш:
""Чому ми переказували гроші саме на рахунок Скольбушевської? Її реквізити були вказані на офіційній сторінці "Госпітальєрів" як реквізити людини, яка займається забезпеченням. Вона була верифікованою представницею батальйону", — пояснив Щербина."
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/676 ... artni-igri
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 03 гру, 2024 12:25

Hotab написав:Та Хз.. тут пʼяток цікавих (для мене) тем, і якщо вони не є в списку останніх активних (право-верх кожної сторінки), то шукати таке собі задоволення. Ні, можна зберегти всі ті посилання і ходити їх чекати, але ж…

Закладки форума все ещё работают. Достаточно добавить интересные темы в закладки форума. Это не так удобно как через поиск, на один клик больше, но жить вполне можно. Даже с телефона.

ЗЫ на всякий случай, напишу, что я не приветствую отсутствие поиска и никого не оправдываю, а всего лишь делюсь опытом выживания в сложившихся условиях 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6467 раз.
Подякували: 21603 раз.

Профіль

132
82
38
2
  #<1 ... 1115911160111611116211163 ... 14609>
Форум:
+ Додати