Я даже не о фактах, а о взглядах и чем они объясняются.
|
|
Ну насмішив, так насмішив. Да це ти ж тут зі штанів вистрибував з вимогами, щоби я на фронт. Про присягу (ще й з совдепівським текстом) голосив. Навіть прямо брехав, що за срібники пишу -- тобто прямо звинувачував у важкому злочині. За який саме за грати (майже до стіночки) треба кидати. За працю на ворога. (От тільки перевірити в СБУ та відповісти за свою брехню грошима - постійно зливався. Обсихав, а потім знов вистрибував, як нічого не бувало). А тепер перевзувся -- типу тобі все рівно до інших. Все рівно, що роблять інші. Ніякої стіночки. В тебе лише інструменту нема отак, як оті гєбєшники нквдісти трійки, зі стелі стряпати-вигалувати дєла на неправильних. Яких ти сам визначив. Бо схотілося. Комедія та й годі. Про *все рівно* заспівав. Європейський підхід. *Не звертати увагу* тоннами брехливих закидів-претензій-вимог тощо. Я реально з тебе і Ко офігєваю)) Навіть оком не моргаєте. Брешете, що дихаєте.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкщо я агресивно показую дурню шляхдо ЙОГО кращого(правильнішого життя) витрачаючи на це 30 секунд в день, а він не менш агресивно відбивається - то чому цей дурень вирішив що в мене є бажання змінити свою прибуткову діяльність на батіг і витрати енергії на постійні шмагання дурнів батогом? Я ж прогресивний-історію знаю. Рабовласницький лад -читай шмагання батогом рабів - змінився на феодальний-читай забрали 10% а далі помирай як хочеш- а феодальний змінився на ще більш прогресивний - капіталістичний- дав тобі в оренду інструмент за використання якого ти сплатиш 300 процентів вартості цього інструменту.. І зверни увагу-ніяких батогів і витрат часу на переконання. Поки капітал(інструмент в мене) а ти голодранець - то голодранці встають в чергу за право ОТРИМАТИ цей інструмент покористуватись Ті хто не хочуть - ті як правило ночують в картонній коробці під мостом. Тому Те що ти так і не зрозумі що тобі хотіли пояснити це хіба проблема того хто пояснював? чи все таки твоя?
Re: Напад росії і білорусі на Україну Людина, яка 30 років робила все щоб приймати САМОСТІЙНІ рішення і за цих 30 років жодного разу не була помічена в спробах кимось керувати (тобто не була депутатом, чиновником, силовиком і так далі) , яка 30 років робила все щоб зменшити тиск на неї і закликала всіх зайнятись САМОВДОСКОНАЛЕННЯМ заради свого ж блага - то запідозрити таку людину в тому що в неї є бажання ТОБОЮ керувати і не керує вона тільки тому що не має інструментів - це ж яким треба бути дурнем.
ПС Тобою такі як я керують... Керують твоїми вподобаннями , керують витратами... ба більше - керують навіть доходами.. А ти нічого протиставити не можеш бо все життя шукав ПРАВИЛЬНОГО КЕРІВНИКА... от і дошукався, що ти багатій з доходом в 10 разів нижчим від бариги(ларьочника) бізнесом якого міг керувати будь-хто... Але чомусь в тебе в 10 разів менше Виходить ти будь/хто поділити на 10. ППС так, ринок це конкуренція між капіталами(капіталістами) Ти до цієї конкуренції - яким боком? Ідей катма Розуму - катма Капіталів - катма...
Я не збираюсь виїзжати, а тому мені пофіг хто і що буде за кордоном вирішувати
budivelnik
Я себе патріотом не виставляю, на відміну від тебе. Ти робиш те що тобі вигідно, але прикриваєшся патріотизмом, "інтересами України" і т.д. Звичайне лицемірство. Погано що українці гинуть/калічаться на війні, але ти вважаєш це добре бо "Крим наш". Йди і воюй за Крим, я не хочу. Але і ти не хочеш воювати. Хочеш відкупитись за гроші... Ню-ню.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||