Думаю це наслідок поїздки в Самарканд.
В Самарканді його просто опустили. Буквально усі спізнились на зустріч з ним, і путін чекав на президента нещасної Киргизії!
Тому відразу 2 "ескалації" - референдум і мобілізація і + "репресивні закони".
|
|
![]() Думаю це наслідок поїздки в Самарканд. В Самарканді його просто опустили. Буквально усі спізнились на зустріч з ним, і путін чекав на президента нещасної Киргизії! Тому відразу 2 "ескалації" - референдум і мобілізація і + "репресивні закони".
![]()
Это все белый шум. Пол дня прошло, внятной четкой реакции пока не вижу ни у нас, ни на Западе. Причитания "признак слабости" воспринимаю как пустопорожние высказывания. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМожливо. Але також це може бути підігнано під поїздку Лаврова в Нью-Йорк. Така собі ескалація перед переговорами. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА яка має бути реакція? В нас мобілізація триває. Заходу поки що мобілізацію проводити нема сенсу. Нові санкції і поставки зброї - цього швидко не буде. В них там своя програма, з планами і строками. Не думаю, що них сильно повпливає фінт Кремля. ![]() Ясно, що та особа, яка керує УСІМ вторгненням. Хто це? Може Герасим, може шойгу, а може й *уйло. Ви знаєте точно, хто у них там приймає остаточні рішення? Я - ні. Але точно таке рішення було прийнято найвищим керівництвом "операцією". (звичайно що на основі рекомендації від командуючого тим округом, який там стояв. Який повідомив, що оборону там не втримати і буде катастрофа). Знаючи пострадянську модель управління армією(яка є у вермахті), то може і *уйло там всім управляє. Але ж він верховний. Він може нікому не довіряти і керувати операцією. Востаннє редагувалось Hotab в Сер 21 вер, 2022 13:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПетиції, рф - ото ржака ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЭто очень искажённое представление. Прекрасно помню, как ещё в начале мая здесь на форуме радовались наступлению от Харькова на север. Мол, завтра выйдем на границу. Я тогда имел неосторожность написать, что если некая разведгруппа добежала до пограничного столба и сфоткалась, это ещё не повод для радости. Так на меня тогда чуть ли не в СБУ настучать грозились за зраду ![]() Однако, жизнь показала, что оборона там была вполне адекватная - на границу мы тогда так и не вышли, и с мая по начало сентября реального продвижения на север не было. Абсолютно та же история была на купянском направлении - начиная с того же мая периодически пытались перерезать снабжение Купянск-Изюм, но каждый раз откатывались. Так что, оборона росс войск в Харьковской области была вполне адекватной. И четыре месяца они не наступали, а именно сидели в обороне на стационарных позициях. Только радикально нарастив силы, мы смогли переломить сценарий.
![]()
Я не даю жодного шансу що таке рішення міг прийняти Герасим чи Шойгу без погодження з пу. Це не якесь рядове рішення. Це дуже важливе і ключове рішення. Отже рішення міг прийняти тільки пу. Але тут виникає декілька "висновків": 1. пу якось дуже легко віддає територію. 2. пу в курсі ситуації на фронті(що все погано). Адже щоб прийняти таке рішення, потрібно мати реальні дані що ситуація плачевна. 3. наслідок п.2: пу чомусь не передбачив такої ситуації. Знаючи що все погано, можна було щось зробити наперед. "Висновки" не дуже правдоподібні по-моєму. ------------------ Тому повторюсь - я вважаю таку версію(що був офіційний наказ) невірною. Думаю була реальна паніка і був неофіційний наказ(саботаж) генералів що треба звалювати. Тільки не приймайте слово "наказ" буквально. Це могли бути просто натяки, які підлеглі прекрасно зрозуміли. Саме тому втекли біль-менш вчасно, людей зберегли, зате техніку полишали. А путіну вже доложили постфактум що фронт посипався.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуну и чем это отличается от моей версии "решение исходило не из политической, а из военной логики" ? ![]()
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|