detroytred написав:І ще чому потрібна скоріше перемога, бо натрапив на отаке:
*Про це повідомляє Суспільне.
Протестувальники заявляють, що поранених бійців не вивозять з позицій та говорять про "незадовільні умови служби" в бригаді.
"Мій чоловік отримав контузію при виході з оточення. По сьогодні медичне лікування йому не надали, лікуємось своїми силами. Приїхав командир й погрожував завести справу за дезертирство, якщо чоловік не піде в штурмову бригаду. В мене син зник чотири місяці тому, тепер ще й чоловіка подарувати?" – сказала учасниця акції протесту.
Учасники акції перекрили проїжджу частину. Люди, за їхніми словами, вимагають належного лікування поранених бійців та повернення тіл загиблих.
Також родичі звинувачують командування бригади у тому, що військових відправляють на "нуль" без належного харчування, амуніції, медичного забезпечення і вогневої підтримки артилерії.* https://espreso.tv/vimagayut-likuvannya ... oronivtsiv
__________________________________ Це вже за межами розуміння, що таке може бути. Або оці ЕкспресоТВ брешуть і треба блокувати отакі видання, або дійсно є місцями серйозні проблеми, які потребують реакції. Це ж не якогось одного бійця виключення, а бригада.
Бо без цієї обрізки нічого дивного в моєму твердженні нема. До того ж ще й критерій перевірки (показ марафоном) самі ж приписали.
Вкотре нагадаю усім: є претензії, заперечення, ну хоч трохи напружуйтесь з аргументацією. Бо або зі стелі, або викривлення, або вигадки.
Є чітке моє висловлювання. Як мінімум, можна ж перепитати, уточнити, якщо вже сильно кортить пристібатися. До моєї думки, мене. А не прокоментувати саму подію, предмет.
detroytred У декого не xуйло ворог, а "папєрєднікі" і особливо Порошенко, вірно? Є мізкі розуміти, що це робота на ворога? Я відкидаю думку, що Ви це робите за бояру, тому прошу вмикнути мізки, або знову самозабанитись, попередня спроба була частково вдалою!
Міністерство закордонних справ Франції висловило стурбованість у зв'язку з заявами китайського посла в Парижі, який 22 квітня поставив під сумнів приналежність Криму до України та суверенітет пострадянських держав у цілому.
Дипломат заявив, що колишні радянські країни "не мають ефективного статусу в міжнародному праві, тому що немає міжнародної угоди, яка б надала сили їхньому статусові суверенних країн", а Крим нібито "з самого початку належав Росії" ... У МЗС Франції вважають, що Китай повинен пояснити цю заяву.
Мда ... Макрон парень рисковый, то с Путиным разговоры вёл. Результатов никаких
Решил с Си провели переговоры С известным отсутствием результатов
Походу, имитация движения. Никто в здравом уме через Днепр всерьез не пойдет.
Никто в здравом уме не пойдёт против второй армии мира ... Никто в здравом уме не проведет контрнаступление в Киевской, Черниговской, Сумской областях ... Никто в здравом уме не будет освобождать Херсон ...
В даному випадку малось на увазі вікно для реформ, змін в середині країни. Після Революції Гідності. Таке вже наврядчи колись повториться. Тобто наврядчи колись з'являться такі умови. Післяреволюційні...
Тепер буде тільки дуже повільний еволюційний процес. Кволі зміни. Ще й з сподіваймося, що в позитивному напрямку.
Як у відео від Шмідта: на руках був флешрояль, а скористалися цим малоефективно.
1 А що 1 млн тих хто вийшов на Майдан - відразу кардинально поміняв світогляд інших 39 млн? З якого будуна 2 А що результати виборів 2019 - не показали середній рівень знань/бажань пересічних? Де 73% за шашлики і проти АрМоВіра ?
Чи якийсь фантазер і досі думає що існує чарівна паличка яка одномоментно по помаху змінить суспільство?
detroytred написав:Мінімум Зе був -- дати копняка ПАПу і всім старим політелітам на виборах
1 При всій повазі до діючого Президента - але в нього кишка тонка не те що дати копняка БУВШОМУ Президенту в нього кишка тонка дати копняка БУВШОМУ Голові Обладміністрації... 2Програма мінімум Зеленського, з якою він чудово справився це обгадити Армія-Мова-Віра І побіцяти шашлики на травневі
Цю брехню 73% виборців зїли...тож тепер жуйте , бо бачили очі що купували.