|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 09 жов, 2023 10:44
vitaliiangel написав:Комендантська година в тилових регіонах країни потрібна для підтримання дисципліни та профілактики злочинності.
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю «Українській правді» розповів про необхідність комендантської години.
На питання, для чого потрібна комендантська година в тилових регіонах через півтора року після початку повномасштабної війни, Клименко відповів наступне:
«Дисципліна має бути в тилових регіонах. І профілактика злочинності. В цей час, наприклад, чотири, п'ять чи шість годин – в кожній області є своя комендантська година – ми чітко знаємо, що якщо якась людина знаходиться на вулиці, у нас є законні підстави її перевірити».
у зели ноль шансов переизбраться. Он конечно харизматичный но глупость отдельных экземпляров власти зашкаливает.
Нажаль не 0.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8235 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 11:07
vitaliiangel написав:у зели ноль шансов переизбраться. Он конечно харизматичный но глупость отдельных экземпляров власти зашкаливает.
Ви коли востаннє телемарафон дивились? Серед моїх знайомих навіть затяті Порохоботи вже вірять, що преЗЕдент нас всіх врятував і він - єдина альтернатива.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 09 жов, 2023 11:14
vitaliiangel написав:Комендантська година в тилових регіонах країни потрібна для підтримання дисципліни та профілактики злочинності.
Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю «Українській правді» розповів про необхідність комендантської години.
На питання, для чого потрібна комендантська година в тилових регіонах через півтора року після початку повномасштабної війни, Клименко відповів наступне:
«Дисципліна має бути в тилових регіонах. І профілактика злочинності. В цей час, наприклад, чотири, п'ять чи шість годин – в кожній області є своя комендантська година – ми чітко знаємо, що якщо якась людина знаходиться на вулиці, у нас є законні підстави її перевірити».
у зели ноль шансов переизбраться. Он конечно харизматичный но глупость отдельных экземпляров власти зашкаливает.
Це як "заборона вештатися по парках, бо там в кущах злий коронавірус сидить" ... "це просто щоб пересіченого покошмарити"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 11:29
...
Востаннє редагувалось freeze в Пон 09 жов, 2023 19:50, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Пон 09 жов, 2023 11:32
Дюрі-бачі написав: vitaliiangel написав:у зели ноль шансов переизбраться. Он конечно харизматичный но глупость отдельных экземпляров власти зашкаливает.
Ви коли востаннє телемарафон дивились? Серед моїх знайомих навіть затяті Порохоботи вже вірять, що преЗЕдент нас всіх врятував і він - єдина альтернатива.
В якийсь момент пересічений відкриваючи пустий холодильник відчуває, що телевізор терпить фіаско
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 11:54
freeze написав:.
Привет ФРИИЗ . Я тоже не был нищим . Вы знаете , что я не на прогулке был до 9 сентября сего года . Я не прятался и не давал советы на форуме , а просто собрал нехитрый узелок и пошел на седьмом десятке в армию . Я каждый день стоял в ОКЕАНЕ крови , среди разорванных тел и судеб и делал свою работу . Я бы до сих пор бы с удовольствием служил , если бы не обстоятельства . Я писал о том что у нынешних косяков хватает . Я смотрю один из мессенджеров, где проводят опрос про желание иметь президента и кого . Судьба не преподносит сюрпризов . Начни я волать и скулить на форуме, на что это было бы похоже ? Есть то что есть и я в этом ищу положительное . Я ни кому не стараюсь понравиться , а высказываю свою субъективную точку зрения .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 09 жов, 2023 12:03
холява написав: freeze написав:.
Привет ФРИИЗ . Я тоже не был нищим . Вы знаете , что я не на прогулке был до 9 сентября сего года . Я не прятался и не давал советы на форуме , а просто собрал нехитрый узелок и пошел на седьмом десятке в армию . Я каждый день стоял в ОКЕАНЕ крови , среди разорванных тел и судеб и делал свою работу . Я бы до сих пор бы с удовольствием служил , если бы не обстоятельства . Я писал о том что у нынешних косяков хватает . Я смотрю один из мессенджеров, где проводят опрос про желание иметь президента и кого . Судьба не преподносит сюрпризов . Начни я волать и скулить на форуме, на что это было бы похоже ? Есть то что есть и я в этом ищу положительное . Я ни кому не стараюсь понравиться , а высказываю свою субъективную точку зрения .
На жаль/щастя, ми не в Спарті, і де та Спарта, не врятували її спартанські методи і воєнна диктатура, була і нема Спарти.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 09 жов, 2023 12:05
холява написав: freeze написав:.
ОК, уважаемый пан Холява. Время покажет через год- два кто прав. Приглашаю на пляже Ланжерон, попить в кафе Веранда на пляже крафтового пивка с лимонным вкусом.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Пон 09 жов, 2023 12:24
freeze написав:
ОК, уважаемый пан Холява. Время покажет через год- два кто прав. Приглашаю на пляже Ланжерон, попить в кафе Веранда на пляже крафтового пивка с лимонным вкусом.[/quote] ОК , Уважаемый ФРИИЗ ! Я , при малейшей возможности побываю в кафе " Веранда " , на пляже Ланжерон и оставлю для вас (если не встретимся ) напоминание о себе . Я не выпендриваюсь , но пиво из за давления я не пью . А вот бокал красненького ,сухого подрежу .))) Удачи вам в бою и всем нам выжить .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-