Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52515252525352545255 ... 14834>
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 00:21

flyman написав:

Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 00:35

The_Rebel написав:
  flyman написав:

Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке

Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 00:42

helgas написав:
  The_Rebel написав:П.с. Інше питання, а чого сусідні держави мають вас приймати? Ви там народилася? Вони так раді вас бачити? І інших 30 млн "які не беруть участь у діях"? Дуже всі обурюються засиллю чорних та арабів у Європі і радіють, коли їх десь не пускають. А в чому різниця з нашими біженцями? От зараз 2 млн палестинців захотять пожити десь у Берліні або на Лазурному побережжі. То мають їм всім дати місце, бо у них зараз погано? А у нас десятки мільйонів, і давайте всіх в Європу. Просто бо ми ті "хто не бере участь". Холява, Фріз, Долярчик, Бобуа, Бандерлог хай собі воюють, а всіх нас відпускайте бистріше, бо ми такі особливі

Моя відповідь локанічна - тому що основна і єдина причина це порятунок, якомога більшої кількості життів людей. Саме тих людей, які жили і живуть на своїх територіях.
Територія без тих людей – це вже інша територія та інша спільність.
Ніщо не має більшої цінності та значущості.

Ви не особлива, зрозумійте. Нас усіх більше 30 млн. і ті території куди ви хочете виїхати - вони вже зайняті. Ви б хотіли поселити біля себе зараз мільйони палестинців, сирійців та інших? У них також єдина причина це порятунок. Але не тільки поселити, треба ж врятувати їх, надати їм житло, нагодувати, адже мови нашої вони не знають, одиниці з них знайдуть роботу. І це все ви маєте оплатити, піти на другу роботу, наприклад. Або поселити в себе вдома.
Ну добре, зрозуміли, що всі не помістяться? Але хай тільки мене випустять (або Флая, або Вас), я програміст М18/60, знайду собі там роботу. Але мій старенький батько, мама, бабуся, немічна родичка, одинокий сусід, малолітня сестра... хай вони тут остаються, і хай їх захищає якийсь інший М18/60, бо я ж особливий, я ж "не беру участь"
The_Rebel

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 00:52

drevlyanin написав:
  The_Rebel написав:Не кричать чому не воюєш, бо зрозуміло, що такі боягузи як я (або ти) завжди напридумують відмазки) А просто не нити про обмеження 18/60, комендантську годину та інші моменти. Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше. Хто боїться іти на фронт - то у другу зміну мали би йти виробляти зброю. І так з 24.02 і усі, без відмазок. Тоді б дійсно світ якось співчував і бачив, що нам треба допомагати. Та і всі були б згуртовані, бо вклали в перемогу (або хоча б боротьбу) кожен, що міг. Бо якщо переможемо (хоча б відіб'ємося), то всі бігунки в Європах будуть пишатися які вони круті українці. А якщо програємо - то мовчки асимілюватися, або називатися росіянами. Бачив я вже таке

Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.

drevlyanin написав:Я так розумію, що ви вже пішли? Напишіть швидше куди звертатися, де ті двозмінні заводи(новозбудовані Зекомандою звісно) працюють, то може й інші зголосятся.

Правильно, тому треба було цей текст виділяти: Бо насправді у воюючій країні обмежень мало бути набагато більше.
Саме це я й кажу, що у нас, як у воюючої держави, в тилу взагалі можна сказати, що нема ніяких обмежень. А люди ще й ниють, що їх конституційні права порушують))
The_Rebel

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 02:36

The_Rebel
Нема чого вже порушувати.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 05:02

Капитан Гафни: "Каждый день, вставая утром, я понимаю, какая привилегия выпала на мою долю - быть воином и защищать граждан страны"

https://mignews.com/news/arabisrael/oficer-spas-devushku-ot-pohisheniya.html
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 05:47

Заметка одного из выживших при нападении ХАМАС.
Война, конечно, явно отличается от нашей, но в чём то похоже.
Конец заметки:
Но в этой войне что-то дало трещину. Условия договора между нами и государством всегда были ясны: мы защищаем границу, а государство защищает нас.

Мы героически выполнили свою часть сделки.

Для многих наших любимых друзей и соседей в этот черный день 7 октября Государство Израиль не выполнило свою половину.

https://detaly.co.il/moj-62-letnij-otets-srazhalsya-s-terroristami-general-noam-tibon-prorvalsya-v-nahal-oz-i-spas-semyu-svoego-syna/
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 06:20

Об американском подходе к событиям в Израиле:
Основные тезисы из выступления Байдена:

- США поддерживают Израиль. Будут отправлены дополнительные силы в случае необходимости. В срочном порядке с Конгрессом будет проработано выделение средств на нужды Израиля.
........
- США окажут любую поддержку Израилю. Обеспечим страну достаточным количеством зенитных ракет - перехватчиков для того, чтобы тот мог защитить своих граждан. Это - безопасность для всего мира.

- Обращение к любому государству и организации - даже не думайте атаковать Израиль! Израиль обязан ответить на зверства.

- Пообещал Нетаниягу, что США дадут быстрый и решительный ответ.

https://mignews.com/news/politic/emocionalnoe-vystuplenie-bajdena-v-podderzhku-izrailya-glavnye-tezisy.html
Байден сказал: "Я обращаюсь к любому государству, любой организации, любому игроку - даже не думайте атаковать Израиль! Don’t. Мы гарантируем обеспечение любых оборонных нужд Израиля. От этих зверств просто воротит. Израиль обязан на это ответить”.

https://mignews.com/news/arabisrael/bajden-ya-govoryu-lyubomu-dazhe-ne-dumajte-atakovat-izrail.html
"Израиль имеет право и обязанность защищать себя и реагировать на нападения. Мы готовы вмешаться в случае необходимости", - сказал он.

Байден предостерег любую третью страну или организацию от попыток воспользоваться обострением в Израиле. Он также объявил о намерении в срочном порядке проработать с Конгрессом выделение дополнительных средств Израилю.

https://mignews.com/news/politic/bajden-hamas-daish-my-vmeshaemsya-v-sluchae-neobhodimosti.html
В Израиль прибыли американские силы специального назначения, подготовленные в ситуациях с заложниками, сообщил представитель Пентагона, США не исключают проведения операций по освобождению американцев.

https://mignews.com/news/arabisrael/amerikancy-tozhe-napravlyayutsya-v-gazu.html

И Эрдоган:
"Что американский авианосец делает у побережья Израиля? Что он собирается делать? Они захватят Газу, нанеся удары по прилегающим районам, и начнут совершать серьезные массовые убийства", — сказал он.

Также Эрдоган раскритиковал блокаду Газы, заявив, что отключение электричества и воды противоречит правам человека.

https://mignews.com/news/politic/erdogan-otpravka-avianosca-ssha-k-beregam-izrailya-privedet-k-rezne.html
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 06:24

The_Rebel

Доброго ранку !

Пiдтримав !!!!!
100 %
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 11 жов, 2023 06:25

Об ограничении прав в военное время:
Согласно распоряжению, в ближайшие дни все школы на территории страны будут закрыты. Занятия переводятся на удаленный режим.

Кроме того, предприятия к югу от Нетании и к северу от Негева могут быть открыты только при наличии свободного доступа к бомбоубежищам.

В этих районах действуют ограничения на собрания: до 10 человек на открытой местности, до 50 - в помещениях.

На севере, недалеко от границы с Ливаном, собрания ограничены до 30 человек на открытом пространстве, до 300 - в помещениях. Соответствующие директивы действуют до 18:00, 12 октября, с возможностью продления.

https://mignews.com/news/arabisrael/instrukcii-sluzhby-tyla-shkoly-zakryty-ogranicheniya-na-sobraniya.html
Введено даже не законом или указом президента, а инструкцией Службы тыла.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 52515252525352545255 ... 14834>
Форум:
+ Додати
    тему