Цікаво це з відкатами та хабарями українським чиновникам пораховано? Для відбудови інфраструктури Маріуполя знадобиться не менше 10 мільярдів доларів. Це попередня мінімальна оцінка, яка буде уточнена в процесі фіксації руйнувань.
Про це повідомив мер Маріуполя Вадим Бойченко, передає Маріупольська міська рада. Для підрахунку міська рада створила спеціальну депутатську комісію.
kotyk222 написав:Кстати, 1000% знаю, что это наши епнули нефтянку в Белгороде.
Мета - зірвати/пригальмувати переговори? Чи то я чорну кішку шукаю?
чим саме?
Ukrainian написав:Цікаво це з відкатами та хабарями українським чиновникам пораховано? Для відбудови інфраструктури Маріуполя знадобиться не менше 10 мільярдів доларів. Це попередня мінімальна оцінка, яка буде уточнена в процесі фіксації руйнувань.
говорилося, що вже будуть новітні проекти - з вгризанням в землю, бомбосховищами в посиленими паркінгами. + модель швейцарії - у кожного за дверима лежатиме "сокира"
Hotab Да, забыл, только для Вас напомнить: 1. Волноваха - пала.(её, что называется стёрли) 2. Официально, сегодня, пал Изюм. "Странным образом" - рассасываются казалось бы чисто нормативные посты
Успіх написав:1. Чув/читав, що 30К премія під час воєнного стану + 13К зарплатня в тилу(але, який це тил - якщо до нас з кордону, - гаубиця тільки трохи не дістає.... а якщо іншим чимось шмальнуть?)
На період воєнного стану військовослужбовцям та співробітникам інших безпекових відомств виплачуватимуть додатково 30 тисяч щомісячно відповідно до постанови КМУ «Питання деяких виплат військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу, поліцейським та їх сім’ям під час дії воєнного стану» від 28.02.2022 №168 Тим із них, хто безпосередньо бере участь у бойових діях або в заходах з «національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії» безпосередньо в районах таких заходів, розмір виплат збільшується до 100 тисяч в розрахунку на місяць пропорційно до часу участі в таких заходах. Джерело: https://www.budgetnyk.com.ua/article/12 ... as-vonnogo
Goodman написав:говорилося, що вже будуть новітні проекти - з вгризанням в землю, бомбосховищами в посиленими паркінгами.
Навіть якщо це не фантастика. Відкати та хабарі українським чиновникам нікуди не зникнуть. Україна до війни була однією з найбільш корумпованих країн світу. І думати що найближчим часом це кардинально зміниться, наївно.
Kudrjavuy написав:Hotab Да, забыл, только для Вас напомнить: 1. Волноваха - пала.(её, что называется стёрли) 2. Официально, сегодня, пал Изюм. "Странным образом" - рассасываются казалось бы чисто нормативные посты
Мне это все известно. Не надо мне сообщать. Тем более, что читать я вас начал только сегодня, и то только потому, что вдруг у вас альтернативное мнение по моей 100% ной инфе. Я пока пессимист, исходя из озвученной вами информации. Вернее осторожен в радостных формулировках.
Пан, засунь ці версії в дупу. Я особисто розмовляв з тими, хто це зробив.
Пізніше розкажу деталі. Після перемоги.
Якщо так то є добре. На відео видно що перший гвинтокрил не попав але другий мабуть досвідченіший екіпаж свою роботу зробив. Писали що знищили 8 ємностей і ще 8 був ризик потрапляння вогню. Назад теж ішли досить низко перший на висоті 20-25 метрів і другий (досвідчений мабуть) на висоті метрів десять.