|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:01
sashaqbl написав: ЛАД написав:По боєзнадтності, можливо, і більше. Якщо весною 2014 була близько 0, то це не складно. Сподіваюсь, що Ви не станете стверджувати, шо армія-2020 була більш готова до повномасштабного вторгнення, чим армія-2022.
Стану, і це питання вже піднімалось. Я наводив вам конкретні цифри по про*обаним закупівлям...
Внаслідок "про*обаних закупівель" армія-2022 стала слабше, ніж армія-2020? Можливо слабше, чим могла би бути, але аж ніяк не слабше армії-2020.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:06
sens написав: sashaqbl написав: detroytred написав:Так за умов наявності війни По зобов'язаний був зробити суттєво більше. Отдже отаких умов-загроз не були раніше.
До Порошенка в мене багато питань по корупції(одні його генпрокурори чого вартували), але по обороні та дипломатії він на голову вище поточної влади.
Є суттєві належні докази? Можу безкоштовно надати юридичну допомогу з підготовки позову
Доказательств не имею, но совершенно не сомневаюсь, что в деле Свинарчука было всё. Или Вы предполагаете, что поставками вооружений занимаются альтруисты?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:09
sens написав: sashaqbl написав: detroytred написав:Так за умов наявності війни По зобов'язаний був зробити суттєво більше. Отдже отаких умов-загроз не були раніше.
До Порошенка в мене багато питань по корупції(одні його генпрокурори чого вартували), але по обороні та дипломатії він на голову вище поточної влади.
Є суттєві належні докази? Можу безкоштовно надати юридичну допомогу з підготовки позову
Доказательств не имею, но совершенно не сомневаюсь, что в деле Свинарчука было всё. Или Вы предполагаете, что поставками вооружений занимаются альтруисты?[/quote] Для того щоб не мати зустрічний позов ,ваша інформація називається особиста думка,без змісту. Можна посидіти з друзями,наговорити один одному,але в суспільстві треба розуміти що наклеп теж має юридичну оцінку
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:14
sens написав:Є суттєві належні докази? Можу безкоштовно надати юридичну допомогу з підготовки позову
Доказів нема. Але ж Байден чомусь вимагав звільнити Шокіна?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 19:25
ЛАД написав:Доказательств не имею, но совершенно не сомневаюсь, что в деле Свинарчука было всё.
Решение суда по Свинарчукам есть ? Нет ? Как же так ? Ну и просто удивительное "Доказательств не имею, но совершенно не сомневаюсь"
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:10
sashaqbl написав: sens написав:Є суттєві належні докази? Можу безкоштовно надати юридичну допомогу з підготовки позову
Доказів нема. Але ж Байден чомусь вимагав звільнити Шокіна?
Ви президент якої держави нагадайте будь-ласка.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:30
ЛАД написав: stm написав:........... Что ни одного найти нельзя? 2 года это 24 месяца. И такой прям воздух и вода, вместо цитаты хоть одного поста  хоть один пост это так сложно? Почему, Детройт? Почему так сложно найти? их должно быть сотни, один из которых вот прям сразу находится, не? )))
Было бы лучше, если бы от Вас можно было найти что-то,кроме загадок и под...колов. До войны у Вас были посты более деловые.
Успих правильно подметил про циничность и активы. На сегодня все мои активы в Украине и ни копейки не вывелось в ЕС. После нападения на журналистов, Князева, Лиева и Мазепы - это очень недальновидно с моей стороны. Я могу быть цинична и в отношении себя: недиверсифированный любитель диверсификации  Деловой пост вышел? Вы правда опять недогоните к чему он... А мне будет влом отвечать 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:33
А псих Поярков там розказав скільки часу можна переховатися у бункері при окупації?
-
unicdima
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 193 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:39
Letusrock написав: detroytred написав:Комедія продовжується. Далі що згенерите? Це гебешники і подібні їм не починають з себе, а тільки чогось хочуть від іншого.
я правильно зрозумів що вам висувають притензію за недостатнє висвітлення наших перемог, ігнорування тріумфів, відсутність похвали та гордості чи ще там щось? )) це не форум а клоунада якась. у 1984 були 5-хвилинки ненависті а у нас дозволено тільки 1440-хвилинки переможних перемог.. уявляю кризову нараду в якійсь корпорації де замість озвучення проблем, зміни стратегій під реальність - всі просто дружно белькочуть "ми самі круті", "наш лідер не помиляється", "ми майже перемогли Епл", "це гугловські наративи", "начальник відділу аудиту - самсунговський агент" і так далі
Рада что 2 свежих поста Детройта от мая и июня Вас так вдохновили. После июня ничего хорошего не произошло? Вышки Бойка, пол Черного моря под нашим неполным контролем, зерно без оркостана на экспорт? И спасибо что участвуете в моем ребусе даже не желая. Мне приятно, что моему мозгу и воображению есть пища для размышлений 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 лют, 2024 20:56
stm
Як же ви цинічно прервали розваги костромських пенсіонерів ! А як би ви знали скільки кінопродукції вони дивляться кожного дня , то знали що в сутках 45 годин .
Востаннє редагувалось холява в Чет 01 лют, 2024 21:23, всього редагувалось 1 раз.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-