edvardd написав:сейчас прямо через фирмы прокладки в Грузии в Россию идет военный импорт, микросхемы для ракет. Там за месяц открылось несколько тысяч российских фирм прокладок!
Я пытался купить микросхемы пару месяцев назад...Срок поставки - от 6-и месяцев. И то, под вопросом. Это не для ракет. Самые не примечательные. Павлины,говоришь...(С) ЗЫ:И там так и написяно - "микросхемы для ракет" ? Что под этим подразумевается? Процы? Какой фирмы? ЗЫ:ЗЫ: Ото тута можно посмотреть, что можно приобрести... https://eu.mouser.com/
Востаннє редагувалось wadimk в Вів 05 кві, 2022 23:54, всього редагувалось 1 раз.
Буча это не самое страшное. Бородянка намного-намного хуже. По количеству, говорят. Я поеду туда завтра-послезавтра. Мои друзья военные говорят, что намного-намного хуже [Бучи]. - Арестович
Успіх написав:Панове, викладайте карту з нанесеною на неї лінією фронту, щоб я знав - я за 100км? - за 60? - за 30? Чи всього лиш за 15км від неї буду?
Не прикалывайтесь эти карты показывают линию с опозданием на 1-3 суток
👏ЗСУ звільнили наступні села і селища Херсонської області: Добрянку, Нововознесенське і Трудолюбівку. Глава криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул уточнив, що ці населені пункти були на найнебезпечнішому південному напрямку від Кривого Рогу, а тепер там ЗСУ. Тим часом у Херсонській області ще тривають бої у районі села Олександрівка
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 кві, 2022 08:12, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Панове, викладайте карту з нанесеною на неї лінією фронту, щоб я знав - я за 100км? - за 60? - за 30? Чи всього лиш за 15км від неї буду?
Не прикалывайтесь эти карты показывают линию с опозданием на 1-3 суток
👏ЗСУ звільнили наступні села і селища Херсонської області: Добрянку, Нововознесенське і Трудолюбівку. Глава криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул уточнив, що ці населені пункти були на найнебезпечнішому південному напрямку від Кривого Рогу, а тепер там ЗСУ. Тим часом у Херсонській області ще тривають бої у районі села Олександрівка
Мушу трохи приколюватись))
То я щось не зрозумів - лінія фронту ота синя? Чи там, де межа білого кольору і червоного? І що це/чому ракета на Миколаєві зображена?