|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:16
fox767676 написав: stm написав: fox767676 написав:3+ дітні, то і є робоча лазівка для багатих вони ще за кордони можуть спокійно їздити виходить люди жертвують заради експортерів генофонду на відміну від платників податків ніякого зиску з таких
14:07 а вы сегодня ещё ни на какую страну руками Бандерлога не напали...
Руками Макрона та його іноземного легіона під командуванням славетного козака Кирила Ющенка. Я дуже м'яка людина щоб нападати на когось руками українських громадян, тим більш, бандерлогів
Приднестровье это не спасло )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:18
_hunter написав:Вы уточните, пожалуйста, контекст: "по закону" или "по северо-корейским понятиям"?
По закону.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:20
fox767676 написав: kyk написав: fox767676 написав:3+ дітні, то і є робоча лазівка для багатих вони ще за кордони можуть спокійно їздити виходить люди жертвують заради експортерів генофонду на відміну від платників податків ніякого зиску з таких
Робіть і ви трьох, буде і вам лазівка.
Я літній середній клас, а не папік-мажор Це задачка для уряду знайти таку формулу за якої кількість заброньованих буде мінімальна, а кількість офіційних надходжень - максимальна. Гадаю це 40 тис спецподатку на місяць для чоловіків працівників небюджетної сфери 40+, та 80тис для 25-40
У середнього класу достатньо грошей на трьох дітей. Просто багато дітей - це важко, більшість вирішує мати максимум двох. Розповідати, що це якась там лазівка - дурість.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
kyk написав:Так, бо державі потрібні майбутні громадяни і платники податків. Так у всьому світі. Від того, що ви 100 разів напишите, що вас це не влаштовує - нічого не зміниться. П.С. У мене менше трьох 
Знаю 5 пар з 3-ма дітьми до 18 років. 4 з них виїхали. І за 2 роки навчання дітей у нових школах вже встигли осісти і навряд чи повернуться. Тож тут скоріше буде негативний вплив на демографію
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
stm написав: fox767676 написав: stm написав:Руками Макрона та його іноземного легіона під командуванням славетного козака Кирила Ющенка. Я дуже м'яка людина щоб нападати на когось руками українських громадян, тим більш, бандерлогів
Приднестровье это не спасло )
Гадаю по Придністров'ю вже працює програма "ковбаса в обмін на снаряди з Ковбасної" і значна частина 122мм снарядів саме звідти. Можливо все вирішиться м'якою силою та в фіналі братанням пнрських блокадників з афро- та укр-французами Іноземного Легіону
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:25
The_Rebel написав: kyk написав:Так, бо державі потрібні майбутні громадяни і платники податків. Так у всьому світі. Від того, що ви 100 разів напишите, що вас це не влаштовує - нічого не зміниться. П.С. У мене менше трьох 
Знаю 5 пар з 3-ма дітьми до 18 років. 4 з них виїхали. І за 2 роки навчання дітей у нових школах вже встигли осісти і навряд чи повернуться. Тож тут скоріше буде негативний вплив на демографію
А ще виїхало мільйон жінок з одною чи двома дітьми, і частина з них навряд чи повернеться. Є загальна практика у всіх розвинених країнах - підтримувати родини, як допомагають нації не вмирати (3 і більше дітей). Чому ця невелика категорія так сильно турбує місцевих дописувачів? Особливо, коли потрапити у неї, за бажання, є можливість у більшості?
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:25
kyk написав: fox767676 написав: kyk написав:Робіть і ви трьох, буде і вам лазівка.
Я літній середній клас, а не папік-мажор Це задачка для уряду знайти таку формулу за якої кількість заброньованих буде мінімальна, а кількість офіційних надходжень - максимальна. Гадаю це 40 тис спецподатку на місяць для чоловіків працівників небюджетної сфери 40+, та 80тис для 25-40
У середнього класу достатньо грошей на трьох дітей. Просто багато дітей - це важко, більшість вирішує мати максимум двох. Розповідати, що це якась там лазівка - дурість.
Що ви несете. У одних халамидників 35тис то вже багаті, олігархи, у інших 3 дітей то достатньо, де +1 кімната це + 15 тис $ , а ще дітсадки по 20 тис щомісячно
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:30
_hunter написав:Вообще все экономисты (кроме, наверное, марксистов/социалистов) говорят. Держава и укрпочту зробила -- сравните сервис/скорость доставки с НП... Еще укртелеком можно вспомнить...
укртелеком в ахметова в руках порізали. Укрпочту ви зря обіжаєте. Вони вже більш менш віджили. І мають право на існування. Тут і посилки йдуть і магазини на колесах. Бореться укрпочта. Всі економісти?  економіка це буржуазна лженаука.) вони Вас наєб- ть! А обманювати не педагогічно Макаренко казали.  ці казочки були приприватизації. Казали що власник ефективніший тільки потом чогось ніхто не оцінював ту ефективність) чи було таке що продали нефективному а потім забрали назад? розбудете коли частний капітал збудує в Україні аес. Чи нормальну гес. Атомна енергетика найдешевша і найефективніша. А продають нам "змішану" через енергоринок щоб ахмєтов впарив неефективну дорогу зелену. Це не корупція? Якщо вони такі ефективні то хай самі відновлюють, беруть кредит чи випускають акції а частники будуть купляти й ставати співвласниками.  таку схему Ваші економісти пропонують?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:30
kyk написав: The_Rebel написав: kyk написав:Так, бо державі потрібні майбутні громадяни і платники податків. Так у всьому світі. Від того, що ви 100 разів напишите, що вас це не влаштовує - нічого не зміниться. П.С. У мене менше трьох 
А ще виїхало мільйон жінок з одною чи двома дітьми, і частина з них навряд чи повернеться. Є загальна практика у всіх розвинених країнах - підтримувати родини, як допомагають нації не вмирати (3 і більше дітей). Чому ця невелика категорія так сильно турбує місцевих дописувачів? Особливо, коли потрапити у неї, за бажання, є можливість у більшості?
А працювати так щоб державі був нормальний ВВП, з яким і до євроінституцій не соромно інтегруватись, що нема можливості? Краще бути як ціганє, чим копирсатися все життя в книжках, мануалах, курсах?
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 бер, 2024 15:41