|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 06 кві, 2024 13:52
ЛАД
взыскание долгов по ЖКХ часто (всегда?) суд рассматривает без явки в суд ответчика. Арест имущества, подозреваю, тоже.
Але повідомлень сиплють тони. Не помітити можна лише навмисно.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 2529 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 06 кві, 2024 13:55
Ничего вы не сделаете, когда запустится бюрократическая машина. Будете платить тысячи долларов адвокатам для апелляций.
А они сейчас плечами пожимают, мол, бесполезно сейчас судиться, закон не работает. Вы ж сами все так просили
У меня был арест имущества и счетов за долг, который погашен раньше, чем началось производство. И ни на что это не влияет. Никто ничего не сообщает. По ускоренной процедуре вынесли решение всё. 300 дел одновременно с одного дома. А по стране будет сотни тысяч. Кто там в чём будет разбираться. Пришёл в отпуск, а недвижимости уже нет давно
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 06 кві, 2024 13:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
- Заблокований
- Подякував: 201 раз.
- Подякували: 458 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
2
Додано: Суб 06 кві, 2024 13:57
Hotab написав:ЛАД
взыскание долгов по ЖКХ часто (всегда?) суд рассматривает без явки в суд ответчика. Арест имущества, подозреваю, тоже.
Взыскание долгов бывает и без повідомлень. Знаю реальные ситуации.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5372 раз.
- Подякували: 4872 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:01
ЛАД написав: Hotab написав:ЛАД
Взыскание долгов бывает и без повідомлень. Знаю реальные ситуации.
Починається все все одно з повідомлень від банків про блокування рахунків. Дійти до операцій з недвігою (про яку плаче Мефала) - це треба ігнорити і їх.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 06 кві, 2024 14:07, всього редагувалось 3 разів.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:05
freeze написав:Banderlog написав:Помню їздив в командировку по зброю на арсенал, то взяв пива безалкогольного до бургера, підійшли 2 поліцая і зауваження мені за прилюдне розпиття бо люди не будуть розбиратись алкогольне чи без, а побачать шо охвіцер пє пиво. 
А зачем в форме ездить ? Вы же вроде в управлении. Надо маскироваться. У нас за появление в районе штаба или КП в военной форме можно сурову догану получить с лишением премии. Я сам форму крайний раз одевал прошлым летом, а так служба идёт в джинсах Левис и кроссовках Скетчерс. Когда ливень, другая обувка, но тоже покупаю специальную гражданскую.
В нас простіше між воєнними замаскуватись) гражданські в таких місцях підозріліші  . І чуть тут затянуто. Єдине шо шеврони бригади не носим ,а так все до прапорця і щоб рівненько. Модні тіки в британці інший одяг хіба в напрямківців з приданих підрозділів. Ну й їздити кажуть в формі.
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:10
Бетон меня был арест имущества и счетов за долг, который погашен раньше, чем началось производство. И ни на что это не влияет. Никто ничего не сообщает.
Ви ж після цього правда активували опендатабот? Чи життя вас не навчило? Так а як вирішили питання? У мене арешт рахунків в схожій ситуації був годину. Показав виконавцю (дистанційно) папір про сплату, , і він виніс рішення про зняття всього. На вечір рахунками користувався. І звичайно ж активував бот. Щоб не було нежданчиків.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
4
4
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:34
detroytred Без грошей я тупо розвернусь і піду. Без варіантів. Признаюсь що даж якщоб доплата 100т була ставкою за місяць, я б теж поїхав в отпуск на тиждень другий а так коли її вручну платять... наші ж кажуть -доплата не за відстань а за УСПІШНЕ виконання бойового завдання. Критерій ж успішності субєктивний
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:40
Banderlog З вами провертають той же фокус - початку 2000-х. Коли премія була 50% і 33%))) Більше ніж за посадовий оклад, звання, вислугу років.
І деякі)) командири...
А починалось також з обов'язково всім ці дві премії. Аби пенсам не перераховувати підвищення.
Нічого не змінюється. З грошами, я маю на увазі)) Весело.
Пік сього дійства був, коли дозволили гроші, які були зняті в підрозділі, розподіляти унутрі. Командири таке чудили...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 кві, 2024 14:51
Никому не приходило в голову, что сегодня наша страна именно в таком положении, потому что все очень умные, но вот не то делают? Всё у нас классно, мы самые великие, но вот почему-то невесело как-то? Не пора ли признать, что нет никакого величия и меняться? Нет? Не видно никакого намёка судьбы?
-
Бетон
-
-
- Заблокований
- Подякував: 201 раз.
- Подякували: 458 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
2
Додано: Суб 06 кві, 2024 15:36
unicdima написав: serg1974 написав:unicdima я писал что случай мести чиновника руками ТЦК журналисту. Который помешал продолжать грабить простых украинцев. А ты о чем ? Как должно было быть ? «журналист должен был отсвечивать в тепляке а чиновник жить на печерских холмах» Журналіст в першу чергу чесний має бути сам, а не свої злочини виправдовувати злочинами інших.
Тоді доведеться 3/4 телемарафону розігнати ) Ну і звичайно, у СБУшника, який працював лише не державних посадах, виявились статки на мільойни долярів, це ж дріб"язок. На це не треба звертати уваги А от на того, хто звернув увагу, то да - це злочинець
-
pesikot
-
-
- Заблокований
- Подякував: 545 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-