взыскание долгов по ЖКХ часто (всегда?) суд рассматривает без явки в суд ответчика. Арест имущества, подозреваю, тоже.
Але повідомлень сиплють тони. Не помітити можна лише навмисно.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНичего вы не сделаете, когда запустится бюрократическая машина. Будете платить тысячи долларов адвокатам для апелляций.
А они сейчас плечами пожимают, мол, бесполезно сейчас судиться, закон не работает. Вы ж сами все так просили У меня был арест имущества и счетов за долг, который погашен раньше, чем началось производство. И ни на что это не влияет. Никто ничего не сообщает. По ускоренной процедуре вынесли решение всё. 300 дел одновременно с одного дома. А по стране будет сотни тысяч. Кто там в чём будет разбираться. Пришёл в отпуск, а недвижимости уже нет давно Востаннє редагувалось Бетон в Суб 06 кві, 2024 14:58, всього редагувалось 1 раз.
![]() Починається все все одно з повідомлень від банків про блокування рахунків. Дійти до операцій з недвігою (про яку плаче Мефала) - це треба ігнорити і їх. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 06 кві, 2024 15:07, всього редагувалось 3 разів.
![]()
В нас простіше між воєнними замаскуватись) гражданські в таких місцях підозріліші ![]() ![]() Бетон
Ви ж після цього правда активували опендатабот? Чи життя вас не навчило? Так а як вирішили питання? У мене арешт рахунків в схожій ситуації був годину. Показав виконавцю (дистанційно) папір про сплату, , і він виніс рішення про зняття всього. На вечір рахунками користувався. І звичайно ж активував бот. Щоб не було нежданчиків. ![]() detroytred
Без грошей я тупо розвернусь і піду. Без варіантів. Признаюсь що даж якщоб доплата 100т була ставкою за місяць, я б теж поїхав в отпуск на тиждень другий а так коли її вручну платять... наші ж кажуть -доплата не за відстань а за УСПІШНЕ виконання бойового завдання. Критерій ж успішності субєктивний ![]() Banderlog
З вами провертають той же фокус - початку 2000-х. Коли премія була 50% і 33%))) Більше ніж за посадовий оклад, звання, вислугу років. І деякі)) командири... А починалось також з обов'язково всім ці дві премії. Аби пенсам не перераховувати підвищення. Нічого не змінюється. З грошами, я маю на увазі)) Весело. Пік сього дійства був, коли дозволили гроші, які були зняті в підрозділі, розподіляти унутрі. Командири таке чудили...
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНикому не приходило в голову, что сегодня наша страна именно в таком положении, потому что все очень умные, но вот не то делают?
Всё у нас классно, мы самые великие, но вот почему-то невесело как-то? Не пора ли признать, что нет никакого величия и меняться? Нет? Не видно никакого намёка судьбы? ![]() Тоді доведеться 3/4 телемарафону розігнати ) Ну і звичайно, у СБУшника, який працював лише не державних посадах, виявились статки на мільойни долярів, це ж дріб"язок. На це не треба звертати уваги А от на того, хто звернув увагу, то да - це злочинець
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|