якщо читаєш то вчися і розуміти написане. чомусь новини про Газу і Ізраїль, при тому пропалестинськи орієнтовані можуть бути на першій сторінці, а найбільша війна на Землі десь далеко. Тому в списку самих читаних наших новин і нема. Це цілеспрямована політика журналістів.
Бетон написав:Никому не приходило в голову, что сегодня наша страна именно в таком положении, потому что все очень умные, но вот не то делают? Всё у нас классно, мы самые великие, но вот почему-то невесело как-то? Не пора ли признать, что нет никакого величия и меняться? Нет? Не видно никакого намёка судьбы?
Давайте повну деелоїзацію за п`ятирічку? Це всього треба набирати по 200тис у військо на 3-4міс. За 5років всі чоловіки пройдуть. І частина жінок...
Успіх написав:А от вся проблема - в ЧІТКИХ ТЕРМІНАХ!!! От де вся "заноза"!!! Навіть не в підвищенні до 200К премії!!!
ты не прав. за 200 военкомам будут давать хабар чтобы взяли в штурмовики, а успиха признают непрыдатным. То есть полностью поменяется баланс. На вкусные/рыбные места все хотят. Так было со времен царя Хаммурапи. Сейчас все вкусные места в тылу. Так шо деньги всё же первичнее. Пропадёт смысл держать вас 5 лет, если на твоё место куча желающих. Чем больше желающих, тем жирнее военкомы. Наоборот станет интереснее брать на 6 месяцев а потом
На контракт ЧІТКИХ 6міс - підудуть і за 100к! На 12міс - вже треба стимулювати 150К, або 200К
А якщо просто підняти до 200К, але далі - безстроково, то може збільшиться бажаючих на максимум 15-20%!
Я до вас добре ставлюсь , але повинен засередити вашу увагу на деяких моментах . Багато хто з цього починає свою мандрівку до психічиних розладів . Спочатку , психологично ушкоджені люди вигадують мрію і вірять у свої мрії . Потім ці мрії обтяжуються ще більш тяжкими вигадками . Саме тяжче настає , коли людина усвідомлює що все не так .
Запросить за 100-200 тис .до лав ЗСУ Флая , Вадіка чи будь кого і почуйте що вони напишуть .
Ukrainian ну і хрєн з нею хай живе як хоче раз не збирається платити) в нас капіталізмус і як казав сенсей Будівельник - користність роботи міряється грошима, які за неї платять. Я не в голімому совку живу і до медальок ставлюсь з легким презирством. Раз я тут треба, хай платять. В магазин підіть і без грошей нещасних 3 яблука і єгермейстр попросіть... дадуть? А якшо медальку покажете? ви ж плюнули на все на мову, на віру, на рідний чорнозем і поїхали в канаду за грошима. Нє, є вєроятность, шо за гейські права і щоб стати трансгендером за державний кошт но думаю таки справа в канадських долярах.
Голова Бюджетного комітету - проти економічного бронювання Президент - проти іноземних військ https://censor.net/ua/n3482938
Я не можу сьогодні сказати: давайте, армії світу, приїжджайте в Україну і воюйте. Бо Росія підійме хайп у світі, почне підіймати суспільства інших держав, що це не їхня війна, почнуть розколювати єдність Європи та НАТО. Для нас це ризиковано"
Тобто якщо Іноземна Держава пришле свої війська НА ДОПОМОГУ Україні..то якась педерація хайпом розколе Європу..... Труси-хрестик... Ті хто пришле - тих вже точно ніяка педерація не розколе.
budivelnik написав:Голова Бюджетного комітету - проти економічного бронювання Президент - проти іноземних військ https://censor.net/ua/n3482938
Я не можу сьогодні сказати: давайте, армії світу, приїжджайте в Україну і воюйте. Бо Росія підійме хайп у світі, почне підіймати суспільства інших держав, що це не їхня війна, почнуть розколювати єдність Європи та НАТО. Для нас це ризиковано"
Тобто якщо Іноземна Держава пришле свої війська НА ДОПОМОГУ Україні..то якась педерація хайпом розколе Європу..... Труси-хрестик... Ті хто пришле - тих вже точно ніяка педерація не розколе.
Если иностранное государство введёт войска, которые будут на линии соприкосновения юридически это ведет к вступлению в войну на стороне Украины.
budivelnik написав:Голова Бюджетного комітету - проти економічного бронювання Президент - проти іноземних військ https://censor.net/ua/n3482938
Если иностранное государство введёт войска, которые будут на линии соприкосновения юридически это ведет к вступлению в войну на стороне Украины.
І що в цьому поганого для України? Для тієї країни що введе - зрозуміло А в Україні війна йде і так То ще раз Що поганого в тому що якась умовна Франція/Швеція/Прибалтика/Польща/Англія - введуть на нашу територію пару сот тисяч своїх солдат і допоможуть нам ?
ПС На мою думку ми повинні не відбиватись і заперечувати подібні ініціативи - а й просто ПРОСИТИ щоб нам Допомогли зберегти своїх людей і пришвидшити Перемогу. ППС Я прекрасно розумію що цього ніхто не зробить, але відмовлятись коли пропонують - це тупість в квадраті.