Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 574575576577578 ... 2891>
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 14:50

BIGor написав:
  Shaman написав:в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :
https://youtu.be/IHVjQwZkoQc
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 270 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 14:55

Bolt написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

Я згадую, був такий персонаж "Кінь", в "Скотному Дворі" Джоржа Оруелла. Варто в українській школі в програму вносити такі твори.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 14:58

adeges написав:Якщо потолок 700, то мабуть треба змінювати професію. Але ж це про те. Це про те, що коли маєш інші джерела доходу та активи, наприклад спадщину, то нема потреби працювати і заробляти.

Так і є, тому наприклад я кинув стару професію і почав з нуля. До речі, в новій професії потолок старої став отримувати менше ніж за рік. Тому не в людях діло, а в роботодавцях.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 15:10

BIGor написав:
  Shaman написав:але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 15:15

Bolt написав:
  BIGor написав:

Bolt - відео у вашому дусі, але херня повна.

знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 16:00

Еміграція, заробітчанство

Shaman написав:
  Bolt написав:
  BIGor написав:

знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...[/quote]
Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу.
ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 15 кві, 2023 16:13, всього редагувалось 1 раз.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 16:36

Bolt написав:
  Shaman написав:
  Bolt написав:Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...

Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу.
ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.

я вже питав - а таке було? ви приходите влаштовуватись на роботу, бачите, що працедавець чекає від вас роботи, й готовий за це платити...

а ось що далі? - ви та ну нах... чи він бачить, що ви його збираєтесь найо, а ви бачите, що він це бачить... :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 16:51

Щоб далеко не ходити, на останню співбесіду ходив в цю контору
,https://www.work.ua/jobs/2929314/
ще в жовтні місяці. Сидять два пацана, навряд чи більше тридцатника. Під час співбесіди весь час переглядатись, перемигувались.(Якщо, щось таку дичь, як пишу тут на форумі на співбесіди не говорив😎) Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 18:05

Shaman написав:
  BIGor написав:
  Shaman написав:але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)

Якусь херню пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста.
Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 кві, 2023 18:32

Shaman написав:знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, ..

Є такий бородатий анекдот.

Звільняється на пенсію офіцер (прапорщик). Приходить працевлаштовуватися в приватну організацію. Його беруть на робітничу посаду.
В перший день отримує завдання викосити газон біля офісу. Він взяв інструмент, сів в тіні, іі так і сидить до обіду. Керівник питає:
- А чому газон не кошений???
- Так людей же не дали! 😄
Hotab

Подякував: 401 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 574575576577578 ... 2891>
Форум:
+ Додати