Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
adeges написав:Якщо потолок 700, то мабуть треба змінювати професію. Але ж це про те. Це про те, що коли маєш інші джерела доходу та активи, наприклад спадщину, то нема потреби працювати і заробляти.
Так і є, тому наприклад я кинув стару професію і почав з нуля. До речі, в новій професії потолок старої став отримувати менше ніж за рік. Тому не в людях діло, а в роботодавцях.
Shaman написав:але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.
по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?
це до війни, зараз інша ситуація.
Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.
щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті
те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними?
не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати. senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють
знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.
але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...
знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.
але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...[/quote] Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу. ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.
Востаннє редагувалось Bolt в Суб 15 кві, 2023 16:13, всього редагувалось 1 раз.
але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...
Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу. ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.
я вже питав - а таке було? ви приходите влаштовуватись на роботу, бачите, що працедавець чекає від вас роботи, й готовий за це платити...
а ось що далі? - ви та ну нах... чи він бачить, що ви його збираєтесь найо, а ви бачите, що він це бачить...
Щоб далеко не ходити, на останню співбесіду ходив в цю контору ,https://www.work.ua/jobs/2929314/ ще в жовтні місяці. Сидять два пацана, навряд чи більше тридцатника. Під час співбесіди весь час переглядатись, перемигувались.(Якщо, щось таку дичь, як пишу тут на форумі на співбесіди не говорив😎) Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють. Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.
Shaman написав:але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.
по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?
це до війни, зараз інша ситуація.
Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.
щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті
те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними?
не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати. senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють
Якусь херню пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста. Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.
Shaman написав:знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, ..
Є такий бородатий анекдот.
Звільняється на пенсію офіцер (прапорщик). Приходить працевлаштовуватися в приватну організацію. Його беруть на робітничу посаду. В перший день отримує завдання викосити газон біля офісу. Він взяв інструмент, сів в тіні, іі так і сидить до обіду. Керівник питає: - А чому газон не кошений??? - Так людей же не дали! 😄