|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Чет 08 вер, 2022 21:25
mustbe написав: -VICTOR- написав:mustbe по євро у Альянсі ,щось не відповідає курс в табличці і те що відділення декларують - вчора 37.00 , сьогодні 37.02 здається ,а у вас в табличці -36.5630 
Не знаю, что там и где декларируют отделения, но в Альянсе - обмен по курсу НБУ+1%. У вас другая информация ?
да , по доллару все сходится . а вот евро - совсем другие цифры , вчера мне сказали в отделении- 37.00 по евро , сегодня уточнял на горячей линии - так ли это , сказали 37.02..ну это на сегодня .
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 08 вер, 2022 21:33
-VICTOR- написав: mustbe написав: -VICTOR- написав:mustbe по євро у Альянсі ,щось не відповідає курс в табличці і те що відділення декларують - вчора 37.00 , сьогодні 37.02 здається ,а у вас в табличці -36.5630 
Не знаю, что там и где декларируют отделения, но в Альянсе - обмен по курсу НБУ+1%. У вас другая информация ?
да , по доллару все сходится . а вот евро - совсем другие цифры , вчера мне сказали в отделении- 37.00 по евро , сегодня уточнял на горячей линии - так ли это , сказали 37.02..ну это на сегодня .
Курс долара фіксований. Курс євро - ні
-
TDK
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 10:00
mustbe, поддержка izibank сообщает, что снятие валюты с закрытого депозита в кассе банка без мзды.
Т. е. по завершении клиент выбирает или снятие в кассе бесплатно, или выплата на карту. Будет ли снятие с карты данных средств без комиссии неизвестно.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 09 вер, 2022 10:54
Всім привіт! Я новачок в клубі, поки тільки оформив в Альфі, Кредо і Моно. Які банки наступні порадите з точки зору шоб було просто і швидко оформитись?
-
maksjustmaks
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 11:11
maksjustmaks написав:Всім привіт! Я новачок в клубі, поки тільки оформив в Альфі, Кредо і Моно. Які банки наступні порадите з точки зору шоб було просто і швидко оформитись?
Обирайте ті банки з таблиці, в яких ви вже є клієнтом, а також ті, в яких оформлення онлайн, це дасть простоту та швидкість. Хоча якщо ви не плануєте масований забіг по усім банкам, то особисто я приділяв би увагу безпеці та надійності.
-
-
- Подякував: 340 раз.
- Подякували: 230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 12:19
maksjustmaks написав:Які банки наступні порадите з точки зору шоб було просто і швидко оформитись?
Простота і швидкість оформлення - це другорядне питання. Головне - це повернути валютою і з прибутком на курсовій різниці. А це гарантувати можуть тільки державні та європейські банки (Укргаз, Укрексім, Райф, Прокредит, ОТП, Кредо, Ідея). Серед них онлайн оформляють Укргаз, Райф, Прокредит.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 13:01
Howl написав:mustbe, поддержка izibank сообщает, что снятие валюты с закрытого депозита в кассе банка без мзды. Т. е. по завершении клиент выбирает или снятие в кассе бесплатно, или выплата на карту. Будет ли снятие с карты данных средств без комиссии неизвестно.
В отделении ТАС банка начальница говорит, что мы уже сейчас не выдадим вам валюту с карты IZI, хотя валюта на продажу есть. Мол, мы конечно, партнёры, но можем выплачивать только в грн Что будет через 3 мес. можно предположить
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 13:15
emeta просто так, якщо просто зайдете з вулицi, може й не видають. Я нещодавно замовляв через пiдтримку izi, але у зручному менi вiддiленнi валюти не було (а замовляти iнкасаторiв я так розумiю в Тасi не захотiли) - тому менi пiдтримка izi запропонувалf отримати валютний вклад у вiддiленнi що було подалi. А там мене вже чекали i видали вклад (в ойро) без будь-яких проблем. Тому якщо буде заявка - не бажання мiсцевого персоналу видавати кошти вкладникам izi нiякого значення не матиме
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 09 вер, 2022 13:24
Alien написав:emeta просто так, якщо просто зайдете з вулицi, може й не видають. Я нещодавно замовляв через пiдтримку izi, але у зручному менi вiддiленнi валюти не було (а замовляти iнкасаторiв я так розумiю в Тасi не захотiли) - тому менi пiдтримка izi запропонувалf отримати валютний вклад у вiддiленнi що було подалi. А там мене вже чекали i видали вклад (в ойро) без будь-яких проблем. Тому якщо буде заявка - не бажання мiсцевого персоналу видавати кошти вкладникам izi нiякого значення не матиме
Может и так, но я объяснил начальнице отделения, что если у меня закончится депо в izi и я закажу подкрепить валютой отделение ТАСа, выдадут ли мне валюту Ответ был- нет. Валюта только для клиентов ТАС или на продажу В таком случае, или информацию о возможности выдачи не доносят до начальников отделений или одно из двух ©
-
emeta
-
-
- Подякував: 170 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 вер, 2022 13:32
emeta написав:Может и так, но я объяснил начальнице отделения, что если у меня закончится депо в izi и я закажу подкрепить валютой отделение ТАСа, выдадут ли мне валюту Ответ был- нет. Валюта только для клиентов ТАС или на продажу В таком случае, или информацию о возможности выдачи не доносят до начальников отделений или одно из двух ©
Это в каком городе ? Очень похоже на тупоголовие местной "царицы", синдром вахтёра
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1567 раз.
-
-
Профіль
-
-
2