|
МР Банк (Сбербанк) - режим ліквідації |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 09 кві, 2010 14:07
скоро всех переведут на пластик вот и важко банку станет а пластик дорогой итак у него убытки ...
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 09 кві, 2010 14:16
вчора проходив повз відділення на м.Лівобережна.
пише - банк працює до 20-00.
хочу уточнити ... це реально?
коли завершується операційний день у них?
дякую)
-
Optimus_
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 09 кві, 2010 14:20
А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 кві, 2010 11:14
Optimus_ написав:вчора проходив повз відділення на м.Лівобережна. пише - банк працює до 20-00. хочу уточнити ... це реально? коли завершується операційний день у них? дякую)
Да, реально до 20-00 работают.
-
rashpil
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 кві, 2010 11:18
Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
Не ХИЛО - это как я писал:
по гривне - снижение 1%
Доллар - снижение на 0,5 процента
Евро - снижение до 2х процентов.
По новым клиентоам.
ПыСы. Кстати снижение ставок - это реалии сегодняшнего дня. Это делают (сделали) почти все крупные банки.
-
rashpil
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 кві, 2010 15:46
rashpil написав:Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
Не ХИЛО - это как я писал: по гривне - снижение 1% Доллар - снижение на 0,5 процента Евро - снижение до 2х процентов. По новым клиентоам. ПыСы. Кстати снижение ставок - это реалии сегодняшнего дня. Это делают (сделали) почти все крупные банки.
А навіщо ж залучати кошти, якщо, як мінімум - програм масового кредитування немає - основного заробітку банків ...
п.с. раджу ознайомитися із відсотковими ставками за депозитами в Росії та ін. країнах - я "плакав" 
-
Optimus_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 кві, 2010 16:39
Optimus_ написав:rashpil написав:Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
Не ХИЛО - это как я писал: по гривне - снижение 1% Доллар - снижение на 0,5 процента Евро - снижение до 2х процентов. По новым клиентоам. ПыСы. Кстати снижение ставок - это реалии сегодняшнего дня. Это делают (сделали) почти все крупные банки.
А навіщо ж залучати кошти, якщо, як мінімум - програм масового кредитування немає - основного заробітку банків ... п.с. раджу ознайомитися із відсотковими ставками за депозитами в Росії та ін. країнах - я "плакав" 
У каждого свой заработок  Кто-то зарабатывает на кредитах физиклв, кто-то на чем-то еще... Мы стараемся тоже зарабатывать на всем. Как я писал ранее - для нашего банка на этот год основной приоритет - кредитование корпоратива...
За совет - спасибо 
-
rashpil
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 кві, 2010 17:03
rashpil написав:Optimus_ написав:rashpil написав:Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
А навіщо ж залучати кошти, якщо, як мінімум - програм масового кредитування немає - основного заробітку банків ... п.с. раджу ознайомитися із відсотковими ставками за депозитами в Росії та ін. країнах - я "плакав" 
У каждого свой заработок  Кто-то зарабатывает на кредитах физиклв, кто-то на чем-то еще... Мы стараемся тоже зарабатывать на всем. Как я писал ранее - для нашего банка на этот год основной приоритет - кредитование корпоратива... За совет - спасибо 
багато українських банків рівня ТОП20 - пішли аналогічним шляхом.
і це абсолютно логічно ... корпоративні кредити ... піднімаємо бізнес, економіку і т.п. ... а потім і населення стане більш платежоспроможним, + відсоткові ставки будуть не такі "лякаючі" - як на даний момент ...
п.с. кредит на авто в банку під 23%+ річних в гривні ... за рік нове авто на 20% впаде у ціні ... і 43%+ суми - просто викинув із гаманця ...
-
Optimus_
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 кві, 2010 20:16
Optimus_ написав:rashpil написав:Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
А чего тут плакать, там уровень инфляции какой?, нам как у них, тогда и % по депо как у них, да и на сколько швейцарский франк подешевел (к доллару, к примеру) и гривна? Это вещи не соизмеримые. И еще вопрос, в Испании, в пик цен до кризиса в 2008 году кредит на недвижимость для физиков был... от 4 до 5 %? Поинтересуйтесь по чем кредиты в Швейцарии?
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 кві, 2010 06:34
Чукча написав:Optimus_ написав:rashpil написав:Чукча написав:А снизили (или рубанули, что мне, лично, тоже ближе) не хило, причем и по баксу и про ЕВРО особенно.
А чего тут плакать, там уровень инфляции какой?, нам как у них, тогда и % по депо как у них, да и на сколько швейцарский франк подешевел (к доллару, к примеру) и гривна? Это вещи не соизмеримые. И еще вопрос, в Испании, в пик цен до кризиса в 2008 году кредит на недвижимость для физиков был... от 4 до 5 %? Поинтересуйтесь по чем кредиты в Швейцарии?
ці речі не можна рівняти з точки зору економіки, фінанасів і т.п., згоден - там рівень розвитку зовсім не той.
проте з точки зору "навантаження" на кінцевого споживача послуг (нас з вами), рівняти не те що не можна - а потрібно.
взявши кредит на квартиру строком 10 років "там", переплата умовно сягне за даний період (5% річних) - 50% від вартості квартири. в Україні - аби в 170-200% переплати вмістився ... ось і пізнається "ціна" цього заповітного слогану "держава для народу" ... 
-
Optimus_
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|