Актив-банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 3435363738 ... 882>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Актив-банк - БАНКРОТ 3.1 5 230
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
62
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
24
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
31
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
56
Всього голосів : 230
Повідомлення Додано: Нед 10 лют, 2013 15:26

tatop написав:From active, так про саму просту картку під депозит і йде мова.
У Вас же була така послуга. Як цього літа зробили покращення в лапках, безкоштовна картка зникла.
І не від якоїсь суми на депо а від мінімальної.
Безкоштовна картка під депозит є в таких банках як Дельта, Руський Стандарт, Платинум, Кредитпромбанк, БМ банк і багато інших.
Для кого ця послуга важлива Ви тут програєте конкуренцію.
І якби кошти фізиків Вам були б не цікаві, Ви б не піднімали відсотки за депозитами для фізичних осіб.

Абсолютно вірно.
Маю декілька депо на різні терміни. Ваші працівники втрачають час, збираючи відсотки окремо. Пакет не хочу.
Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію
wolt450

Подякував: 16 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 лют, 2013 18:43

from active написав:Для чого Ви заганяєте на пакетне обслуговування? Видати пенсіонеру картку під депо безкоштово на його вклад в 1000-5000 гривень, щоб під хатою з банкомата відсотки міг зняти.

Мне, как представителю Банка, кажется, что мы никого не загоняем на пакетное обслуживание. Мы его предлагаем и объясняем преимущества обслуживания "в пакете". И для некоторых категорий клиентов это действительно выгодно. Но если клиент не хочет брать пакет, то не вопрос. Мы рады работать с пенсионерами. Не помню точно, но проверим, есть ли у нас возможность получать к вкладу, начиная с определённой суммы, бесплатно карточку. Если нет, то наверняка организуем, но нужно понимать, что это будет самая простая карта. Спасибо за замечание.[/quote]
Поддерживаю, сделайте при размещении депо с 200-300 к грн бесплатный голд или на худой конец обычную карту.
LOS

Подякував: 20 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 09:13

wolt450 написав:
  tatop написав:From active, так про саму просту картку під депозит і йде мова.
У Вас же була така послуга. Як цього літа зробили покращення в лапках, безкоштовна картка зникла.
І не від якоїсь суми на депо а від мінімальної.
Безкоштовна картка під депозит є в таких банках як Дельта, Руський Стандарт, Платинум, Кредитпромбанк, БМ банк і багато інших.
Для кого ця послуга важлива Ви тут програєте конкуренцію.
І якби кошти фізиків Вам були б не цікаві, Ви б не піднімали відсотки за депозитами для фізичних осіб.

Абсолютно вірно.
Маю декілька депо на різні терміни. Ваші працівники втрачають час, збираючи відсотки окремо. Пакет не хочу.
Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію

100 відсотків аналогічно по кожному слову. Ще можна тільки додати, що працівники витрачають не тільки час, але і купу папіру та витратних матеріалів для принтера для роздруковки інколи всього кілька гривень щомісячних % для кожного окремого депо...
Classif

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 11:21

что там за весняная висимка?
оформлял кто?
emeta

Подякував: 176 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 11:22

from active Приглашаю, на южные точки посмотреть на полный беспредел,и безразличие к работе (понты, понты и понты. Отделения обшарпанные, все тусклое, выцвевшее, поломанное - одно название банк....
peremoga

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 15:45

peremoga
Укажите конкретно отделение, на которое необходимо обратить внимание!!!
Серый Кардинал

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 18:34

wolt450 написав:Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію

Поддерживаю. А то с сегодняшнего дня опять ставки поменяли, не предупредивши.
Непорядок! :wink:
Навигатор

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лют, 2013 10:59

Серый Кардинал 10,17,27
peremoga

Повідомлення Додано: Вів 12 лют, 2013 12:34

peremoga написав:Серый Кардинал 10,17,27

Я уже долго слежу за этой веткой форума, и как у клиента Актив-банка у меня начали закрадываться сомнения по поводу достоверности или вообще ценности предоставляемой Вами информации. Вы так много знаете про Актив-банк, и я понимаю если Вы нарекаете на одно отд., в котором Вы непосредственно обслуживаетесь, но 3 отд. это уже сомнительно. Я не думаю что Вы ездиете по всем этим отд. и смотрите как они работают.
Отд. в котором я обслуживаюсь на протяжении 2-х лет, такого никогда не замечал(одно из перечисленных).
Поделитесь с нами пожалуйста, с каких источников Вы берёте подобную информацию?
SHERIFF

Подякував: 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 лют, 2013 18:40

Re: Актив-банк

Успела я до 17-30 на знакомство с банком. Отделение понравилось, персонал тоже, по сравнению с отделениями некоторых других банков очень уютно, главное - спокойно, без очередей, по внешнему виду ожидала хуже. Отделение во Львове.
Ksen_

#<1 ... 3435363738 ... 882>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє