twin написав:strategbob На моменті так, але січень тільки розпочався.
Я тільки на 40% перейшов у гривню. ще 15% планував сьогодні. Але вагаюсь. Я раніше писав. На 2 і 3-му тижні планую повністю вийти у гривню. Але робота не дає багато вільного часу. Цього тижня ще міг собі дозволити тут на форумі читати все. На наступному так не вийде. Я не спекулюю, а заощаджую.
rasmus написав:"Ты взял и выплатил $2,5 млрд долга и тебе эти же деньги тут же дали в долг опять на несколько лет." - ага, только их сначала надо НАСКРЕСТИ, а не просто забрать из кубышки ЗВР. Я об этом.
Про "эти же деньги тут же дали в долг опять" - так шустро дают, что годами ждем ....
У тебя в кармане 20 грн., тебе надо отдать 5 грн. Тебе трудно "наскрести" там эту пятерку? Тем более когда жена обещает еще пять.
Я тільки на 40% перейшов у гривню. ще 15% планував сьогодні. Але вагаюсь. Я раніше писав. На 2 і 3-му тижні планую повністю вийти у гривню. Але робота не дає багато вільного часу. Цього тижня ще міг собі дозволити тут на форумі читати все. На наступному так не вийде. Я не спекулюю, а заощаджую.
Гривня стала інструментом заощадження, скоро крах долара і єври
Ні, звичайно. Для мене мають значення тільки цифри. Конвертація долар/гривня/долар минулого 2018 року дала чудовий приріст заощаджень у доларовому еквіваленті. Оскільки НБУ і не думає знижувати облікову ставку - гріх цим не скористатись. Купляти гривневі ОВДП не маю можливості. Обсяги не ті.
zzzzzz написав:ПДВ бодренько компенсируют , вчера 308 млн , всего с начала месяца 1,084 млрд.
к слову...
Государственная фискальная служба Украины (ГФСУ) хочет лишить аграриев права возмещения НДС при экспорте зерновых и масличных культур и предлагает оставить его только для экспортеров готовой продукции.
Думка правильна, але от виконання... Потрібно не забороняти, а стимулювати! Ще ні одна заборона ні до чого доброго не призвела. Франківськ 28,05/28,20
А вот ничего подобного.
Как показывает практика - только кнутом и пряником.
НДС сейчас получается в автоматическом режиме и это пряник. А вот мысль повышать уровень передела при экспорте - это мегаправильно. Единственный дополнительные пряник тут возможный - отсрочить уплату ПДВ на импорт средств переработки сырья в готовую продукцию.
Комбинация - обложить НДС сырье и отсрочить НДС при импорте качественных средств переработки сырья - вот это была бы бомба!
Заощаджуєте у гривні?)
Ні. Просто я зараз на стадії Гривні із циклу Долар-Гривня-Долар. У мене така стратегія. А у вас?
Долярчик написав:... що там, сповзаємо? - біжу в Альфу скинути долярчики!
.... і що ви думаєте?(в мене поганих слів на них невистачає! ) ... попереду мене чоловік здавав 1800$ - а я такий, ооооо, бачу без проблем..... - ага, х... там правда! - підходжу до вікна: 2500 здати можна? -... та якеееее! - та ми не обмінний пункт! - та в нас нема гривні!!! - можемо лише 100-200 взяти.... - я кажу: ну ж тільки що 1800 міняли?! - поміняйте мені хоч тисячу? - ні нееможу.... ні! - то хоч 500! - ні, нема гривні! .... даю їй 200 - ну то міняйте ті... - обміняла... .... поки я збоку перелічував...... - підійшов мужик, хотів здати 200євро....- касирка погодилась лише на 100
Долярчик написав:... що там, сповзаємо? - біжу в Альфу скинути долярчики!
.... і що ви думаєте?(в мене поганих слів на них невистачає! ) ... попереду мене чоловік здавав 1800$ - а я такий, ооооо, бачу без проблем..... - ага, х... там правда! - підходжу до вікна: 2500 здати можна? -... та якеееее! - та ми не обмінний пункт! - та в нас нема гривні!!! - можемо лише 100-200 взяти.... - я кажу: ну ж тільки що 1800 міняли?! - поміняйте мені хоч тисячу? - ні нееможу.... ні! - то хоч 500! - ні, нема гривні! .... даю їй 200 - ну то міняйте ті... - обміняла... .... поки я збоку перелічував...... - підійшов мужик, хотів здати 200євро....- касирка погодилась лише на 100
....короче, нема на них управи!
Мали б там рахунок - легко і 10 000 зливається і більше, на картку
Долярчик написав:.... і що ви думаєте?(в мене поганих слів на них невистачає! ) ... попереду мене чоловік здавав 1800$ - а я такий, ооооо, бачу без проблем..... - ага, х... там правда! - підходжу до вікна: 2500 здати можна? -... та якеееее! - та ми не обмінний пункт! - та в нас нема гривні!!! - можемо лише 100-200 взяти.... - я кажу: ну ж тільки що 1800 міняли?! - поміняйте мені хоч тисячу? - ні нееможу.... ні! - то хоч 500! - ні, нема гривні! .... даю їй 200 - ну то міняйте ті... - обміняла... .... п
То они не понимают своего счастья ( треш одним словом )
rasmus написав:"Ты взял и выплатил $2,5 млрд долга и тебе эти же деньги тут же дали в долг опять на несколько лет." - ага, только их сначала надо НАСКРЕСТИ, а не просто забрать из кубышки ЗВР. Я об этом.
Про "эти же деньги тут же дали в долг опять" - так шустро дают, что годами ждем ....
У тебя в кармане 20 грн., тебе надо отдать 5 грн. Тебе трудно "наскрести" там эту пятерку? Тем более когда жена обещает еще пять.
Если это четверть всех доходов за многие годы, то не так и легко. И слишком Вы сильно все ДЕНОМИНИРОВАЛИ в МЛРДы раз .... Как для примера.
Поглядим как будет происходить поиск "этой пятерки".