Vitalych-new написав:шота наша главная надежда на валютную выручку начинает пробуксовывать: Через падіння цін на нафту зернові подешевшали на 15%
БРЕХНЯ.
Цены четвертый день шагают в рост. Хотя некоторое сезонное снижение до этого было. Но сезонное снижение поэтому и сезонное, что с мировым кризисом не коррелирует.
Что касается кризиса и роста цен на продукты питания в Италии, Испании, Германии, Польше, Турции и других странах, подвергшихся пандемии корона-вируса, а также в Украине, можно быть уверенным в том, что мировые цены на зерновые должны расти. Карантин и не защищенность даже развитых стран от корона-вируса не способствует увеличению производительности сельского хозяйства по всему миру, а угнетает его, а спрос на продукты питания в трудные времена для мировой экономики растет. А значит растут и цены.
В доказательство привожу текущий график цен на зерно.
Trast написав:А з яких це часів у нас приватовські банкомати долар з доларової картки почали видавати?
А разве доллары нельзя обменять на грн и снять в банкомате? Или конкретно доллары нужны?
По перше мені не зрозуміло чого я повинен втрачати на курсі 60 гривень з кожної сотки і чому я не можу власними коштами самостійно розпорядковувати. А по друге яка така юридична підстава є для цього? А по третє-ви давно знімали гривню з банкомату?
SILVER_UA Выслушал лекцию за отсутствие маски на лице (требование на входе в банк), но никому не нужную валюту по курсу 28 приняли с выдачей наличной гривны... Или вам надо скан квитанции сделать?
Trast написав: Нізи хотять, але мало хто спроможен.
Сьогодні це зрозумів.
Вийшов на вулицю і ... Опинився в американському фільмі про апокаліпсис.
Світить сонце, 12-та година дня, але таке враження, що 12 година ночі.
Місто виглядає саме так, як воно виглядає вночі, людей зовсім нема, нічого не працює і тільки їздять машини. Працюють тільки маркети, які працюють і вночі. Обмінки працюють тільки ті, які і раніше працювали вночі і всі, як одна, 27,5-28,2.-курс, як бпчите, теж не схожий на день. Питання, хто буде зливати, чи купувати по цим курсам?
Ок, іду далі. Заходжу в Укргазбанк, нікого, згадав фільм "Сталкер", ще раз. Курс купівлі висить 28. Супер!!! Питаюсь, а можна вам долар здати? Відповідь-нема гривні. Питаюсь-вже заради жарту-я прагнув тільки 5 доларів здати, у вас що 140 гривень немає. Тільки, що інкасація пройшла немає-відповіла кассир.
Тобто в голові у мене зразу чомусь пролетіла думка, що курс сьогодняшній дуже надуманий.
Пішов далі. Піду думаю в Приват, до того я там замовляв долар зі своєї дебетової картки валютної, до того я сам на цю картку ті долари і клав для мандрівок. Але після замовлення долара, мені його ніхто не видав,( на хвилинку мій долар я не можу взяти), бо літаки не привезли, але запропонували видати гривнею по курсу 27, 05 на той день, коли в обмінках булр по 28. Зрозуміло, що я не погодився. Тому зайшов сьогодні курс прийому 27,45. Кажу 100 доларів можна забрати з своєї картки, ну мало, а раптом є. Ні,відповідає касір, та хто ж сумнівався. Кажу, тоді можна мені їз гривнею віддати?
Увага!!!
-Гривні зараз немає, відповідає касир.
Тобто ви зараз зрозуміли моє відчуття і мої думки?
Я після цього зрозумів, що курс 28 це бутафорія. 32, 36, 40? Навіть не знаю, але мабуть коли поверну свої ж грощі, то зрозумію по якому курсу банк може мені їх віддати.
Тобто я зараз поавильно розумію, що банки займаються геноцидом населення, коли те сидить без праці, а вони не видають хм іх грощі?
Вы 70 летний дедушка (бабушка) который не умеет платить карточками? Радоваться надо, что не дают этой гадской глистозаразопереносящей бумаги. Наш педиатр нам когда-то рассказала самые грязные места. На первом месте - резиновая лента метро, на втором - ручки в общественных местах и на третьем - банкноты. Ещё рассказала что в сёлах под Киевом клубнику любят выращивать удобряя человеческим дерьмом, не выдерживая сроков перегнивания, обильно снабжая ягоды яйцами глистов.
Сидеть надо дома, спокойно крутя цифрами в ИБ и платя картой, протирая ее после магазина спиртягой или на худой конец водка тоже сойдёт. Гривны много не надо, галоп на валютном рынке сошел.
Пока надо стараться не заболеть тяжело, а не то вафли. Вот главная задача, а не сдать доллар на 50 коп дороже
budivelnik написав:Тому Зараз в Україні зарплата становить 10% від зарплати в США ,але рівень життя -як мінімум 50% від США Через 20 років - зарплата буде становити 80% від США, а рівень життя...може бути навіть вищим...
Чушь недалекая... По ВВП на душу с поправкой на ППС относительное отставание от США не уменьшается, а абсолютное - только увеличивается.
Украина 1999 = 3700 долларов; США 1999 = 34500 долларов (+830%, +30800 долларов).
Украина 2009 = 7300 долларов; США 2009 = 47000 долларов (+540%, +39700 долларов).
Украина 2019 = 9800 долларов; США 2019 = 65100 долларов (+560%, +55300 долларов).
budivelnik написав:Хочеш бути кращим - напрягайся, добре напряжешся - доженеш той 1-2 млн які вже сьогодні в Україні живуть як середній американець Хочеш щоб для тебе напрягались - ходи без трусів.
Speaking at Tuesday's White House coronavirus task force briefing, Director of the United States National Economic Council Larry Kudlow specifically said the new coronavirus bill working its way through Democrat-driven congressional gridlock would total $6 trillion: $4 trillion in liquidity from the Federal Reserve, and $2 trillion in new money.
сірий написав:У мене теж є затримка по соц. Виплаті. Це добре що Гривночку сушать. Скоріш за все Долярчик просяде. ВСІМ ДЯКУЮ. Завтра здибаємося, не перемикайтесь
Есть проект пенсам с 1 апреля по 1000 подкинуть, это 10 млрд.грн. Вот будет сушка......
Ты думаешь пенс побежит с этой "штукой" на вал рынок? Он скорее себе купит пожрать и лекарств, а это как стимулятор потребительского рынка, но никак не валютного.