Investor_K написав:Наблюдать этотхорошо. А гривну с евро куда пристраивать на время набдений?
Депо в инодочки либо ячейки там же. Валюта на внутреннем рынке никому не нужна (это хорошо видно по ставкам). Скоро начнут заводить валюту аграрии. Высокий шанс слиться по 24.
Шанс виявився нульовим... Чи ще аграрії не завели валюту?!
Investor_K написав:Наблюдать этотхорошо. А гривну с евро куда пристраивать на время набдений?
Депо в инодочки либо ячейки там же. Валюта на внутреннем рынке никому не нужна (это хорошо видно по ставкам). Скоро начнут заводить валюту аграрии. Высокий шанс слиться по 24.
Я конечно двумя руками за то, чтобы затариться долларом по 24, но это уже перебор. Не верю. Вот 27-26,5 это однозначно будет.
Realist написав:Почитайте у ФБ думки адекватних людей
В це, мабуть, важко повірити, але мене немає ні в мордокнизі, ні в твітері, ні в любому іншому проекті тренування і маніпулювання максимально широкими масами населення. Після роботи і сім"ї в мене на форум залишається пару хвилин часу. Я переблокував багато десятків "письменників" щоб швидко і ефективно шукати корисну інформацію. Зараз дуже часто гортаю цілі сторінки блокованих повідомлень. А витрачатися ще на всякі фейсбуки... Не знаю, що там пишуть "лідери думок", а, саме головне, для чого. Я пишу про те, що хочуть люди з великою купою грошей. Є привладний фінансовий клан, який має масу внутрішніх і зовнішніх (включаючи міжнародні) проблем і з значно більшим багажем помилок і втрат ніж здобутків. Є проросійський бізнес, який втрачає перспективи прийти до влади, навіть в порівнянні з тим, що було ще в період місцевих виборів (але через дії Вашингтону по всьому світу). До речі, крім повернення воєнного контингенту і авіації в Європу, на днях в Чорне море увійшли два величезних американських кораблі з Томагавками на борту... І є, відносно, з натяжкою, але проукраїнський, або позитивно нейтральний, який не хоче чекати до наступних виборів і шукає варіанти і засоби...