Вот видите, а вы ванговали на эту неделю коридор 28,7 - 29,2... Ай-я-яй!!!
Скорее всего Вы ошиблись, я точно за Гривну! (хотя сбережения в долларах, а тек. доходы собираються в гривнах). Это только недалекие люди хотят 29+ чтобы заработать копейку лично себе, не понимая что такой рост доллара просто сожрет их мелочный доход за счет других факторов
Amat написав:Что-то как-то подозрительно тихо... 🤐
Нбу як завжди балансує, хоче зробити так, щоб оптимісти із гривнею не дуже лякались їх місії на девальвацію. А також втримати ситуацію під контролем і не допустити саморозігріву. Тобто досить чьотко знати траекторію рокети. Короче, ситуація не влаштовує оптимистів, бо гривня таки втратила, а також обвалісти теж розчаровані, бо рокета була, але зовсім трошечки. Усі збираються до купи. Бойова нічия, хоча бродили по лезу, якщо б розгорілася війна. А міжбанк таки зробив сьогодні приємний подарунок. Мінус 10 копійок на дорозі не валяються(с).
Вот видите, а вы ванговали на эту неделю коридор 28,7 - 29,2... Ай-я-яй!!!
Скорее всего Вы ошиблись, я точно за Гривну! (хотя сбережения в долларах, а тек. доходы собираються в гривнах). Это только недалекие люди хотят 29+ чтобы заработать копейку лично себе, не понимая что такой рост доллара просто сожрет их мелочный доход за счет других факторов
p.s. нефть по 90
посевная будет по ценам в 2 раза выше, чем в прошлом году, (удобрения и дизелек)
Востаннє редагувалось Zebra в Сер 02 лют, 2022 16:58, всього редагувалось 1 раз.