|
Не будет обвала, не будет роста-прогноз цен на жилье в Киеве |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 17 лис, 2009 20:06
"времена года" сдали? хм... интересно как.
у меня там товарищ рядом хату снимает, так говорил что одна из высоток наклонилась немного и что тамошний стройбат бегал вокруг нее как клушка перед насестом...
Весело там наверное будет жить - на пороховой бочке. За то каждый новый день утром будет приниматься как праздник 
-
gdgsoft
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 лис, 2009 20:09
gdgsoft
не буду возражать, так как ничего по этому поводу не знаю... хотя знакомая там живет и ничего такого не рассказывала. Да и вообще не во временах года дело, новостроев сданных куча и цена метра часто дешевле чем в хрущах о которых пишет "tyreinua"
именно об этом и спор 
-
Flow
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 лис, 2009 20:14
SMOKE написав:uniorJ написав:SMOKE написав:uniorJ написав:Вы приводите стреднюю зарплату страны, а цену недвиги в Киеве. Если б жилье вообще не брали цены бы падали достаточно резко, до тех пор пока не начнут брать. Категории людей "нет денег, не надо", "нет денег, надо", "есть деньги, не надо", "деньги есть, надо, ждем дна", "деньги есть, ждем роста", "деньги есть, чуть не хватает". Тобишь по деньгам не так все двуполярно как кажетсо. Хотя как только по ящику скажут недвига - растет часть категории "есть деньги, не надо" переползет в кат. "есть деньги, надо" 
Вы что шутите про среднюю зп в стране?!  Средняя зарплата в стране у нас 1900грн. Это в Киеве она 3500грн. По поводу объявлений по ящику -это мечта риелтора, остающаяся розовой мечтой. 
Мда еще надо добавить категорию "деньги есть, много не хватает". Вы мне сцылочку про 3500 грн в Киеве приведите либо хоть довод какой то. Я вот думаю что минимум две аренды однокомнатной средние !!доходы!! в Киеве. То бишь 5000-6000. Мы же не про офиц зарплаты разговариваем ??? я надеюсь в контексте недвиги.
Любой сайт работы в помощь, чтобы снять розовые очки и проснуться. Вы когда риелтором устраивались не по интернету искали работу разве?!  5000-6000 -смеялся  Я вам писал ниже про то, что в реале предлагают человеку с английским и хорошим опытом 3-4 года - 4000грн, не больше. Конечно, нужно искать -я думаю тысяч на 6 найдет. (А такие навыки это уровень высоких зарплат и должности минимум начальника отдела или направления с зп 7000-8000грн) . И то на нынешнюю цену недвижимости не хватит. Честно говоря, вообще не понимаю с какого голоса растишки поют, когда уже год как продаж практически нет, а все о подорожании каком-то мечтают.  Ребята, вам вниз с ценами.
А ну если любой сайт работы.... тогда понятно  Я думал человек что то анализировал посчитал. Все таки про офиц зарплаты и хотелки работадателей глаголит Смоук. Я же про !!доходы!! !!средние!! по Киеву говорю. И конечно же офисный планктон не будет покупать квартиры в столице с !!нуля!!, пока не начнут массовое пригородное малоэтажное строительство ИМХО.
Правда для этого нужно гос программу развития дорожной инфраструтуры для начала. для хорошего начала.
П.С. Кстати я не риелтор  Для вас все кто с вами не согласен - риелторы. Мне интересно ваш работадатель случайно не гос-во?
-
uniorJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 лис, 2009 21:55
Та люмпены они все...
-
tyreinua
-
-
- Заблокований
- Подякував: 40 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 00:18
tyreinua написав:Та люмпены они все...
Ну что ж Вы так... Это люди, которых значительное большинство, у которых тоже есть деньги. Не так много как бы Вам хотелось, но есть. Просто нужно им предложить продукт и схему, по которой они могли бы покупать этот продукт, а Вы получить с них деньги. Скорее всего для Вас это так же не под силу как же как и им купить квартиру по тем ценам что и сейчас. Не нужно оскоблять людей, у каждого в этом мире своя роль. Ведь речь не о том "будетдорожать" или "будетдешеветь", а о том, чтобы большинство могло позволить себе то, что необходимо для нормальной жизни: еда, одежда, жильё, отдых. Тогда будут счаслиы те кто купил и будете счасливы Вы, что продали и заработали. Тоесть доходы населения и цены должны быть адекватно соизмеримы. Поэтому падать им ещё и падать...
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 00:45
1 В кожного є тато і мама які ще за Радянського союзу отримали житло мінімум по 5 м кв на особу , в середньому по 21 кв м на особу
2 Якщо молодь хоче жити окремо це говорить про те що житлові умову повинні покращитись ще і у батьків , адже якщо діти зїзжають , то середня квадратура збільшується
3 Залишилось визначити а що таке соціально необхідне житло , що нормальне , а що престижне
а ) соціально необхідне - койка в гуртожитку , через це проходили практично всі наші батьки
б) нормальне - однокімнатна на молоду сімю не обовязково в Києві
в) вище середнього - трьохкімнатна хрущовка (50 м кв  ) на сімю з трьох чоловік - кожному по кімнаті
г) європейський рівень ( для наших доходів ) - 21 м кв на особу , або чотирьох-кімнатна квартира на сімю з трьох чоловік ( кожному по кімнаті +одна гостинна для всіх 60-70 кв м  )
Тобто а) - Таврія , г) - Мерседес ( це якщо по аналогії з автомобільним ринком )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лис, 2009 00:58
budivelnik написав:1 В кожного є тато і мама які ще за Радянського союзу отримали житло мінімум по 5 м кв на особу , в середньому по 21 кв м на особу  2 Якщо молодь хоче жити окремо це говорить про те що житлові умову повинні покращитись ще і у батьків , адже якщо діти зїзжають , то середня квадратура збільшується 3 Залишилось визначити а що таке соціально необхідне житло , що нормальне , а що престижне а ) соціально необхідне - койка в гуртожитку , через це проходили практично всі наші батьки б) нормальне - однокімнатна на молоду сімю не обовязково в Києві в) вище середнього - трьохкімнатна хрущовка (50 м кв  ) на сімю з трьох чоловік - кожному по кімнаті г) європейський рівень ( для наших доходів ) - 21 м кв на особу , або чотирьох-кімнатна квартира на сімю з трьох чоловік ( кожному по кімнаті +одна гостинна для всіх 60-70 кв м  ) Тобто а) - Таврія , г) - Мерседес ( це якщо по аналогії з автомобільним ринком )
Всё кроме пункта а) не доступно большинству. Меньшинству, которым доступны все пункты или частично, при существующих тенденциях они не нужны. Это меньшинство умеет думать и оценивать, что дно оно глубокое... а наше правительство делает всё, чтобы сделать его ещё глубже. Почитайте
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=499288#499288
Как вы думаете это к росту или хотя бы к стабилизации?
-
ApisOSN
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 11:26
Всё кроме пункта а) не доступно большинству. Меньшинству, которым доступны все пункты или частично, при существующих тенденциях они не нужны. Это меньшинство умеет думать и оценивать, что дно оно глубокое... а наше правительство делает всё, чтобы сделать его ещё глубже. Почитайте http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=499288#499288 Как вы думаете это к росту или хотя бы к стабилизации?
Є кілька міфів на ринку нерухомості
1 Хтось ( спекулянти-рієлтори ) скупив все що побудовано за кредитні гроші і тепер давиться , але не продає житло ( як аргумент - темні вікна  )
2 Виходячи з п1 нас чекають масові викиди заставного житла
3 На житловому ринку відсутні операції
4 Зараз ринок - покупця .
Почнемо ззаду  .
___Ринок це обовязкова присутність двох субєктів , покупця і продавця , тому угоди проходять тільки у випадку згоди як однієї так і другої сторони , тому словосполучення ринок і диктат покупці - не можливі
___Кожного року на Україні помирає приблизно 46 000 000 / 62 = 770 000 осіб , які передають у власність своїм спадкоємцям приблизно 15 млн кв м житла , або 300 000 квартир , отже як мінімум ці опереції повинні бути зафіксовані в БТІ , адже в данному випадку проходить зміна власника , при чому не важливо ця операція проходить в формі спадщини , дарування , або продажу. Тобто для Києва це приблизно 1000-1500 в місяць , яким чином дописувачі вміють відсікти ці операції і виходять на 200 в місяць мені не відомо
___В заставі всього 300 000 - 400 000 квартир , з яких проблемними по вартості є тільки ті квартири які були куплені за валютний кредит на протязі 2008 року , все що було куплене за гривневі кредити ( ціна в гривнях не змінилась ) , або до 2008 або після 2008 , також проблемними не являються бо тодішні ціни приблизновідповідають сьогоднішнім , таким чином в заставі проблемних квартир на мій погляд не більше 30 000 по всій Україні . Враховуючи що в разі можливості для банку продати ці квартири нижче ринкових , то викупленне це житло буде працівниками банків по солодким цінам , а на вторинний ринок воно все одно попаде по ринковій ціні
____За останні роки в рік будувалось по 100 000 квартир по всій Україні , що в порівнянні з обовязковим оборотом 300 000 демографічних становить 25 % , в 2009 буде збудовано приблизно 30 000 - 50 000 , що становить ще менший відсоток .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лис, 2009 11:39
budivelnik написав:[ ___Кожного року на Україні помирає приблизно 46 000 000 / 62 = 770 000 осіб , які передають у власність своїм спадкоємцям приблизно 15 млн кв м житла , або 300 000 квартир , отже як мінімум ці опереції повинні бути зафіксовані в БТІ , адже в данному випадку проходить зміна власника , при чому не важливо ця операція проходить в формі спадщини , дарування , або продажу. Тобто для Києва це приблизно 1000-1500 в місяць , яким чином дописувачі вміють відсікти ці операції і виходять на 200 в місяць мені не відомо _.
Daleko ne wsi z nih e odinokimi vlasnikami kvartir
-
4Aces
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 лис, 2009 11:51
budivelnik написав:Всё кроме пункта а) не доступно большинству. Меньшинству, которым доступны все пункты или частично, при существующих тенденциях они не нужны. Это меньшинство умеет думать и оценивать, что дно оно глубокое... а наше правительство делает всё, чтобы сделать его ещё глубже. Почитайте http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=499288#499288 Как вы думаете это к росту или хотя бы к стабилизации? Є кілька міфів на ринку нерухомості1 Хтось ( спекулянти-рієлтори ) скупив все що побудовано за кредитні гроші і тепер давиться , але не продає житло ( як аргумент - темні вікна  ) 2 Виходячи з п1 нас чекають масові викиди заставного житла 3 На житловому ринку відсутні операції 4 Зараз ринок - покупця . Почнемо ззаду  . ___Ринок це обовязкова присутність двох субєктів , покупця і продавця , тому угоди проходять тільки у випадку згоди як однієї так і другої сторони , тому словосполучення ринок і диктат покупці - не можливі ___Кожного року на Україні помирає приблизно 46 000 000 / 62 = 770 000 осіб , які передають у власність своїм спадкоємцям приблизно 15 млн кв м житла , або 300 000 квартир , отже як мінімум ці опереції повинні бути зафіксовані в БТІ , адже в данному випадку проходить зміна власника , при чому не важливо ця операція проходить в формі спадщини , дарування , або продажу. Тобто для Києва це приблизно 1000-1500 в місяць , яким чином дописувачі вміють відсікти ці операції і виходять на 200 в місяць мені не відомо ___В заставі всього 300 000 - 400 000 квартир , з яких проблемними по вартості є тільки ті квартири які були куплені за валютний кредит на протязі 2008 року , все що було куплене за гривневі кредити ( ціна в гривнях не змінилась ) , або до 2008 або після 2008 , також проблемними не являються бо тодішні ціни приблизновідповідають сьогоднішнім , таким чином в заставі проблемних квартир на мій погляд не більше 30 000 по всій Україні . Враховуючи що в разі можливості для банку продати ці квартири нижче ринкових , то викупленне це житло буде працівниками банків по солодким цінам , а на вторинний ринок воно все одно попаде по ринковій ціні ____За останні роки в рік будувалось по 100 000 квартир по всій Україні , що в порівнянні з обовязковим оборотом 300 000 демографічних становить 25 % , в 2009 буде збудовано приблизно 30 000 - 50 000 , що становить ще менший відсоток .
еще забыли о прошлом мифе что игровой бизнес обвалит рынок. а упадут цены тогда когда народ свалит из киева массово. возьмите какое то забитое село, сколько там стоит дом ? 1-2к, и нету вам там ни риелторов и будивельныокв и спекулянтов. меньше народу больше кислороду так сказать  от сюда и вывод меньше в киеве народу больше пустых квартиры и меньше цены
пс
я само тоже понаехавшее если что 
-
apostol
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему