Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:Тори 1 Так як у Вас забагато зайвих тверджень - гляньте звідки я взяв обєми. Їх мені надали форумчани , тому Ви особисто можете ставити стінку і в 1/4 цегли 2 На рахунок утеплення Згідно сьогоднішніх норм ( вирахуваних по сьогоднішнім цінам на енергоносії ) , товщина утеплення ( не коректний вираз але суть передає ) - повинна бути 8 см . Додайте до товщини утеплювача ( мінвата/пінопласт - не важливо ) геометричні відхилення в горизонтальних/вертикальних розмірах стіни + 1-2 см клей + 0,5-1 см клей на пінопласті+1 см оздоблювальний шар . Скільки вийде ? 3 Я особисто на сьогодні утеплюючий шар ставлю товщиною в 15 см , чим здорожчую ціну зовнішньої стіни ( по відношенню до стандартної ) на: 330 грн/м3 пінопласту х 0,07 м = 23 грн
Проблема в том, что все эти утеплители делают, если стена не кирпичная, а к примеру из шлакоблока или другого экономсырья. Я думала, что внутренний кирпич у нас теплоизоляционный, можно даже шамотный поставить для первого этажа. А Вы мне только метраж стены говорите, а о материале ни слова. И в качестве наружной отделки, если экономия на облицовочном кирпиче или натуральном камне для первого этажа, то намного лучше обложить дом сайдингом, который выполнит и функции утеплителя и отделки. Тем более, что он долговечный и не обвалится после зимы, как штукатурка.
Тори написав:budivelnik К Вашему сведению в спецтехнике я разбираюсь. И поэтому не могу понять какой кран? Какой грузоподъемности? Разница в цене смены!
Може в спецтехніці Ви і розбираєтесь , а в будівництві - ні . Інакше б не задавали такого питання по марці крану. Самі як думаєте ? Даю тех умови Максимальний вантаж - плита близько 2 тонн Максимальна відстань перестановки - до 10 м Максимальний обєм вантажоперенесень - 400 тонн Що у Вас вийде крім автокрану 35-,45-, Силач і так далі ?
Вот что у меня выйдет: usedauto.com.ua/?cid=94 Можете посмотреть, что с Вашими 2 тоннами справятся краны с грузоподъемностью 12-16 тонн (как одни из самых распространенных). А аренда даже 25 тонника стоит почти на 50% дороже. Если все посчитать в себестоимость вопросов нет, но я деньги считаю. По спецтехнике не спорьте, я знаю этот бизнес не со слов.
1 Навіщо мені ссилка на сторінку продажі б/у кранів ? 2 Приведенні мною моделі 3570,4570 і так далі - є 15-16 тонні 3 Якщо Ви вважаєте що я завищив ціну використання спецтехніки - щозаважає Вам привести свої данні оформленні в табличці типу операція____________вартість по будівельнику___вартість по Торі розвантаження 145 блоків_________3625_______________ монтаж 145 блоків в фундамент____7250_______________ розвантаження 20 плит ___________1000_______________ монтаж 20 плит перекриття________2000_______________ розвантаження 100 піддонів цегли_3000_______________ Всього по крану__________________16875 (3,7% від загальної вартості )
Так що якщо основні претензії стосуються тільки 3,7%....
Проблема в том, что все эти утеплители делают, если стена не кирпичная, а к примеру из шлакоблока или другого экономсырья.
В цій фразі у Вас ум за разум зайшов. Утеплювач - це утеплювач , а цегла/блоки /бетон - це інше. Стандартна конструкція зовнішніх стін на сьогодні 38 цегла/блок/газобетон(20) + 8 см мінвата/пінопласт.
Я думала, что внутренний кирпич у нас теплоизоляционный, можно даже шамотный поставить для первого этажа. А Вы мне только метраж стены говорите, а о материале ни слова.
Шамотна цегла - ставиться в печах як вогнестійка
И в качестве наружной отделки, если экономия на облицовочном кирпиче или натуральном камне для первого этажа, то намного лучше обложить дом сайдингом, который выполнит и функции утеплителя и отделки. Тем более, что он долговечный и не обвалится после зимы, как штукатурка.
Зовнішня штукатурка - буде короїд по клею на пінопласті. Оздоблювальна ( лицювальна) має ціну від 3 і до 20 грн за штуку.
1-этажный дом строить крайне невыгодно, так как из-за стоимости крыши удорожается квадрат.
Не согласен. Как минимум вы экономите на стоимости лестницы и площади под нее + фундамент заливается не такой мощный, а если этаж мансардный вы попадете на отделке очень сильно и крыша, как правило, сложная по конструкции , что значительно удорожает стоимость. Так что тут по стоимости выйдет , если не дешевле, то как минимум одинаково, 1-но этажный дом гораздо удобнее. Конечно, участок должен быть не маленький вот это может удорожать стоимость, но участок может уже существовать.
budivelnik написав:Утеплювач - це утеплювач , а цегла/блоки /бетон - це інше. Стандартна конструкція зовнішніх стін на сьогодні 38 цегла/блок/газобетон(20) + 8 см мінвата/пінопласт.
Скажіть як спеціаліст(будівельник чи економіст), навіщо будувати стіну 38цегла, якщо потім все рівно утеплювати мінватою, а особливо пінопластом (тобто робити з будинку кульок який не ’дихає’ та потребує щоденних провітрювань чи системи вентиляції)?? Повинно бути 2 варіанти 48 чи 72 см цегла (2 чи 3 цеглини) для тих, в кого грошей курі не клюють. А для економ-варіантів достатньо 24см цегли чи ЗБ(або дерев’яного) каркасу з 15см утеплювача. На відміну від США в Україні торнадо та ураганів немає, тож економ-будинки можна будувати легкими та теплими за тією ж канадською технологією. http://www.viceroyhomes.ru/answers і не забувайте
К примеру, пуля автомата Калашникова пробивает кирпичную стену до 15-20 см толщиной даже с расстояния в 100 м. А вот мелкокалиберный патрон 5,6 мм с расстояния в 50 м. и скоростью пули 330 м/с пробьет кирпич и OSB (застряв в гипсокартоне) примерно на одинаковую глубину - около 2 см - т.е. и в каркасном доме можно чувствовать себя под таким огнем из мелкокалиберного оружия вполне спокойно. А, например взрывом кумулятивного заряда КЗ-6 пробивается броня толщиной до 21.5 см и железобетонная плита толщиной до 55 см. Разве это значит, что вы допускаете вероятность такой атаки и не можете чувствовать себя в безопасности за стенами собственного дома? Если серьезно, вряд ли кто-то будет подвергаться обстрелу в собственном доме. Разумеется, кирпичная стена крепче каркасной, но это смотря из чего стрелять...
Востаннє редагувалось tobias в Вів 31 тра, 2011 10:43, всього редагувалось 1 раз.
[b]budivelnik[ Пане Будівельник! Немаю лишніх грошей та не довіряю теперішнім будівельникам, тому прошу надати консультацію щодо будівництва 20-квартирного будинку (5 поверхів)в м.Тернополі планую оформити будівництво по аналогії совдепівського МЖК. Якщо можете дайте розрахунк кошторисної вартості (від проекту до здачі під "ключ") Земельна ділянка 5 соток.Дякую!
Проблема в том, что все эти утеплители делают, если стена не кирпичная, а к примеру из шлакоблока или другого экономсырья.
В цій фразі у Вас ум за разум зайшов. Утеплювач - це утеплювач , а цегла/блоки /бетон - це інше. Стандартна конструкція зовнішніх стін на сьогодні 38 цегла/блок/газобетон(20) + 8 см мінвата/пінопласт
Так какая у Вас толщина стены? Уже 70 см. вышло! А Вы знаете, что дом затянутый в минвату или пенопласт пожарники могут и не принять. Знаю высотку в Киеве, которая пустует именно по этой причине.
budivelnik Кроме того, что шамотный кирпич огнестойкий, он бладает рядом дополнительных характеристик. Конечно в стандартном варианте для стройки его не применяют, но для себя лично, я бы не пожалела. О возможных проблемах с сыростью в полуподвале или на первом этаже можно забыть.
budivelnik И Ваши расчеты по использованию спецтехники сильно завышены. Вы указываете работу за единицу, когда при посменной работе техники все дешевле в разы. Те же блоки снимают с машины и сразу устанавливают. Двойные расходы идут, когда нет средств и стройка идет годами.