Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
tobias Лично я живу, у меня стена 2 кирпича и тепло. Зачем стена 70 см? Это до революции строили метровые стены, конечно там еще лучше, но это дорого. Речь ведь идет об удешевлении. Но даже полтора кирпича - уже не эконом вариант.
1-этажный дом строить крайне невыгодно, так как из-за стоимости крыши удорожается квадрат.
Не согласен. Как минимум вы экономите на стоимости лестницы и площади под нее + фундамент заливается не такой мощный, а если этаж мансардный вы попадете на отделке очень сильно и крыша, как правило, сложная по конструкции , что значительно удорожает стоимость. Так что тут по стоимости выйдет , если не дешевле, то как минимум одинаково, 1-но этажный дом гораздо удобнее. Конечно, участок должен быть не маленький вот это может удорожать стоимость, но участок может уже существовать.
Не согласна. Фундамент всегда стоит делать очень крепкий, даже если Вы планируете построить один этаж, сделайте на все четыре. В жизни бывают разные моменты, вырастут дети, заболеют родители. И намного легче потом просто достроить один этаж, чем строить во дворе еще один домик. Даже в Турции это понимают и так делают.
kapitan написав: + 100 Сам не могу понять смету budivelnik Кум построил дом 10м*12м ,( нанимал какую-то стройконтору )материал - белый кирпич, крыша металлочерепица , за все про все - с отпоплением, водой, канализацией , газом, светом , окнами, полом , стены и потолок под покраску ( обои ) обошлось в 45000уе. ( Днепропетровск )[/quote Без проблем Нехай один бере в кума кошторис , а другий в москві і викладає сюди , і тільки тоді можна буде сказати ХУ із ХУ. А поки що ефект Ваших слів дорівнює пусканню бульок з пятої точки у воду , після якого випучуються очі і голосно викрикується запитання Хто насмердів.
Я не строитель и мне, по большому счету, плевать на смету. Своему куму я верю, т.к. ему нет повода мне врать. Вот наткнулся в нэте :
Стоимость строительства Вашего дома зависит от множества характеристик, которые Вы в него закладываете, а именно: от площади дома, от используемых материалов, от инженерного оборудования и т.д. Примерную стоимость строительства Вы можете определить исходя из стоимости 1м2 площади дома. Стоимость строительно-монтажных работ с материалами составляет 350$ за 1м2.
В эту стоимость входит работа + материалы.
В эту стоимость входят следующие работы: разметка территории участка выкопка и обратная засыпка траншей или котлована устройство фундаментов устройство стен (кирпич), перекрытий этажей устройство дымовых и вентиляционных стояков устройство конструкций кровли, покрытия кровли монтаж окон утепление и отделка фасада toi-group.com.ua/sp.aspx?id=1
Фундамент всегда стоит делать очень крепкий, даже если Вы планируете построить один этаж, сделайте на все четыре. В жизни бывают разные моменты, вырастут дети, заболеют родители. И намного легче потом просто достроить один этаж, чем строить во дворе еще один домик.
Фундамент рассчитывается исходя из характеристик почв и УГВ + расчетные нагрузки исходят из климатических условий и применяемых материалов. Ну так можно залить фундамент под 5-ти этажную постройку может в голову взбредет построить отель на месте вашего дома. Фундаменты всегда строятся с большим запасом, т.к. у нас архитекторы/конструкторы и другие деятели берут 3-й запас все равно не они за это платят, в нормальных странах везде четкий расче для минимизации стоимости, поэтому всегда , если даже дом кирпичный сверху можно достроить из более легких материалов этаж. А так кабы да абы... так можно и до бункера достроиться, только хватит ли денег и стоят по 350м2 монументальные "шедевры" для которых потом не хватает денег его до ума довести.
В США вон вообще почти никто из кирпича не строит практически, фундамент минимальный, т.к. вес конструкций маленький и ничего живут и не думают, а как бы потом еще пару этажей достроить в 99% никто ничего не достраивает, зачем тогда городить конструкции с абсолютно не оправданной ценой.
budivelnik написав:Утеплювач - це утеплювач , а цегла/блоки /бетон - це інше. Стандартна конструкція зовнішніх стін на сьогодні 38 цегла/блок/газобетон(20) + 8 см мінвата/пінопласт.
Скажіть як спеціаліст(будівельник чи економіст), навіщо будувати стіну 38цегла, якщо потім все рівно утеплювати мінватою, а особливо пінопластом (тобто робити з будинку кульок який не ’дихає’ та потребує щоденних провітрювань чи системи вентиляції)??
Як інженер будівельник позволю собі розділити Ваше питання на кілька підпитань 1 Словосполучення дихаюча стіна - голімий розвод для лохів. Аргументація Згідно санітарних норм за годину через приміщення повинно проходити обєм повітря кратний 25-100х обєму приміщення , або 30-150 м3 на особу за годину ( як правило ці величини не відрізняються одна від одної більше ніж на +-10% Тепер поясніть мені звідки в приміщенні якщо це не прачечна, басейн , кухня ресторану/ідальні/солдатська( але стіни цих приміщень закриті керамічною плиткою для захисту їх від вологи ) - зявляться обєми вологи в розмірах які не в стані забрати 10-30 х 30 м3( обєм ріміщення =300-1000 м3 повітря.
Повинно бути 2 варіанти 48 чи 72 см цегла (2 чи 3 цеглини) для тих, в кого грошей курі не клюють. А для економ-варіантів достатньо 24см цегли чи ЗБ(або дерев’яного) каркасу з 15см утеплювача.
По міцності вистарчить 25 см , по теплопровідності вистарчить +8-10 см пінопласт/мінвата , але якщо Ви читали , то тех умови які я отримав чітко вказували 38 .
На відміну від США в Україні торнадо та ураганів немає, тож економ-будинки можна будувати легкими та теплими за тією ж канадською технологією. http://www.viceroyhomes.ru/answers
Я місяці два тому описував будинок з 15 см пінопласту ( такий собі паралелепіпед 3 м висоти на х 10 м ширини х 10 м довжини. Врізати в нього вікна/двері , всередині гіпсокартон , знадвору штукатурка + короїд - і взагалі дешево і сердито . Я готовий продавати такі будинки по 300 доларів за квадрат ( правда з певними обмеженнями по його використанню ) - бажаючих не знайшлось.
kapitan написав: + 100 Сам не могу понять смету budivelnik Кум построил дом 10м*12м ,( нанимал какую-то стройконтору )материал - белый кирпич, крыша металлочерепица , за все про все - с отпоплением, водой, канализацией , газом, светом , окнами, полом , стены и потолок под покраску ( обои ) обошлось в 45000уе. ( Днепропетровск )[/quote Без проблем Нехай один бере в кума кошторис , а другий в москві і викладає сюди , і тільки тоді можна буде сказати ХУ із ХУ. А поки що ефект Ваших слів дорівнює пусканню бульок з пятої точки у воду , після якого випучуються очі і голосно викрикується запитання Хто насмердів.
Я не строитель и мне, по большому счету, плевать на смету. Своему куму я верю, т.к. ему нет повода мне врать. Вот наткнулся в нэте :
Стоимость строительства Вашего дома зависит от множества характеристик, которые Вы в него закладываете, а именно: от площади дома, от используемых материалов, от инженерного оборудования и т.д. Примерную стоимость строительства Вы можете определить исходя из стоимости 1м2 площади дома. Стоимость строительно-монтажных работ с материалами составляет 350$ за 1м2.
В эту стоимость входит работа + материалы.
В эту стоимость входят следующие работы: разметка территории участка выкопка и обратная засыпка траншей или котлована устройство фундаментов устройство стен (кирпич), перекрытий этажей устройство дымовых и вентиляционных стояков устройство конструкций кровли, покрытия кровли монтаж окон утепление и отделка фасада toi-group.com.ua/sp.aspx?id=1
1 99% тут присутніх вважають мене ворогом по тій простій причині що мої цифри не залишають надію на халяву 2 Навіть в оповіданні про кума і в приведеній ссилці інформація не розходиться з моєю В ссилці в вартості житла не має вартості землі. Так як вартість земельної ділянки становить близько 20 000 доларів ( ми ж розглядаємо землю не в тьмутаракані , а як мінімум як альтернативу міському житлу ) то будівництво на такій ділянці 123 м2 хагальної площі будинку здорожчує вартість квадрата до : 350 + 20 000 / 123 = 512 доларів.
То як я з своїми розрахунками потрапляю в число людей яким Ви вірите наряду з сайтом який Ви привели і з кумом ?
bobo написав:[b]budivelnik[ Пане Будівельник! Немаю лишніх грошей та не довіряю теперішнім будівельникам, тому прошу надати консультацію щодо будівництва 20-квартирного будинку (5 поверхів)в м.Тернополі планую оформити будівництво по аналогії совдепівського МЖК. Якщо можете дайте розрахунк кошторисної вартості (від проекту до здачі під "ключ") Земельна ділянка 5 соток.Дякую!
Мені цікаво 1 Спочатку людина заявляє що не любить представників моєї професії 2 Після цього просить зробити роботу яка за ринковими розцінками тягне на 5-7% від ціни будівництва ( десь близько 80 000 грн) - безкоштовно
Хто з тут присутніх Виконав би таке прохання ?
Хлопці - може мозок трошки включите перш ніх єресь писати ?
Проблема в том, что все эти утеплители делают, если стена не кирпичная, а к примеру из шлакоблока или другого экономсырья.
В цій фразі у Вас ум за разум зайшов. Утеплювач - це утеплювач , а цегла/блоки /бетон - це інше. Стандартна конструкція зовнішніх стін на сьогодні 38 цегла/блок/газобетон(20) + 8 см мінвата/пінопласт
Так какая у Вас толщина стены? Уже 70 см. вышло! А Вы знаете, что дом затянутый в минвату или пенопласт пожарники могут и не принять. Знаю высотку в Киеве, которая пустует именно по этой причине.
Може перестанете мене нервуватиі самі почнете думати ? 38 см цегла або блок 20 см або газобетон 20 см + 8 см утеплюіва Тобто загальна товщина стін 38 + 8 , або 20+8
З іншого боку , я рахую ту конструкцію яку отримав в замовлення , а не ту яка теоретично Вам подобається. Я в себе роблю 15 см монолітний бетон + 15 см пінопласт - ну і що . Для мене це найкраще , але я її не рахую , бо замовник захотів інше. Я що ще й його повинен переконувати що він не правий. Він хоче 38 + 15 = 53 , він ці величини - отримав.
Тори написав:budivelnik И Ваши расчеты по использованию спецтехники сильно завышены. Вы указываете работу за единицу, когда при посменной работе техники все дешевле в разы. Те же блоки снимают с машины и сразу устанавливают. Двойные расходы идут, когда нет средств и стройка идет годами.
Щось Ваші повідомлення тісно повязані з жіночою логікою Я ж Вам написав табличку , слабо її в цифрах заповнити ? Я особисто не знаю цифри ні сильно ні багато .
Останнє Я замість того щоб закінчити кошторис , море часу потратив на сварку. Може перейдете до конструктиву ? Не приймаються зміна конструкції ссилки на кума ссилки на інші ресурси Приймається Порівняння моїх цифр з Вашими в вигляді таблички де чітко видно різницю між приведенним мною і те що вважаєте правильним Ви
ПС Торі , згідно чинного на сьогодні будівельного законодавства , зведення нових будинків з теплоопором стін меншим ніж опір в 1,2 м цегляної стіни - заборонено! А те що Вам тепло - так може Ви в Криму живете , або Україну в кабалу хочете віддати шляхом спалення російського газу за який платите як населення по пільговим тарифам.
Я замість того щоб закінчити кошторис , море часу потратив на сварку. Може перейдете до конструктиву ?
Не звертайте увагу, тим більше маючи на руках цифри, можна обрахувати альтернативну пропозицію. До речі цікаво, те як будуєте Ви, що значно здешевшує вартість?