не все, Змієві Вали в доказ
|
|
![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТрусы и крестик! Может сперва автору выражения
самому надо выучить, что такое "Левова частка", чтобы не писать благоглупостей типа
Это в какой математике 4 составляет бОльшую часть от 8 ![]() ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВсе уже видели видео с нагрудных камер ментов, где они внаглую перед задержанным шепчутся как его развести?
Это подверждение того, что это преступный тоталитарный режим ![]() *Меж тем... Ермак оказался прав... Госдеп опроверг полную остановку поставок оружия в Украину...
«Мы не приостанавливали поставки оружия в Украину. Это один аспект, одна ситуация, одно изменение»... «Это не означает, повторю еще раз, что мы прекращаем помощь Украине или поставки оружия. Речь идет об одном конкретном случае в рамках одной ситуации. Мы обсудим, что произойдет дальше, но не стоит делать поспешных обобщений»... (С) ___________________________________ Матриця))
![]()
![]() *РФ выталкивают с Балтики и берут под контроль выход в Арктику...
В Балтийское море вошли 45 роботизированных судов НАТО - предназначены «для защиты критически важной инфраструктуры» по программе «Балтийский часовой». Ее цель — обнаружение кораблей и контроль их перемещения... ВМС Дании заключили с американской компанией Saildrone договор по использованию четырех беспилотников Voyager для наблюдения за морским дном. Важную роль в этом играет Лондон... Норвежские власти не скрывают, что заинтересованы в увеличении военного присутствия НАТО, интенсификации совместных с союзниками учений на своей территории, в том числе в восточной части граничащей с Россией губернии Финнмарк...* (С)
![]() 70 тис.жінок на 2025 у ЗСУ. Безпосередньо 5,5тис. амазонок на передовій. Мене серед них немає, я диванний тил. Розвиваю свою компанію на крові Бетона та АндріяМ, так би мовити. Беру кредити спонсовані Україні від ЄБРР боягузливо, 5-7-9% у воюючій країні це ж якісь сльози партнерів на підтримку бізнесу в Україні, навіть не рахується. Ось Хантер, або АндрійМ це стовп економіки і чоловіки з якими не страшно. Сильні, може і не фізично і переживають так активно, що не розуміє лише stm ))) ![]() ваш чоловік дуже хоробрий, вже відмовився від бронювання і пішов вас захищати? чи хай ще трохи під юбкою посидить? цинічнєнько... Востаннє редагувалось sergey_stasyuk555 в Чет 03 лип, 2025 10:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Успіх
АндрійМ і я мають не тільки різний гендер але і підхід до проблем. Я не буду тікати, і так щось я можу для війська але не все. АндрійМ же розказує, що ось він не народжений для війни. Що взагалі нічого не винен тому що багато пережив і переживає. ) Успіх, я не вважаю що багато чоловіків труси, навпаки, ми би не встояли при багатьох боягузах і корупції. В Україні багато як чоловіків на плечах котрих все стоїть, так і жінок. А є в Монреалі АндріїМ яким би життя у новій країні налогоджувати або допомогти страждальцю Бетону. Але як і гарні руські ламаються на питанні чий Крим, так і гарні АндріїМ ламаються на слові "Допомогти" )))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|