Успіх написав:почали бачити в чорта ху-йла - німб над головою
Ніхто німба не бачить, а от роги меншими здаються. І чим далі від фронту тим більше порівняння не на користь ТЦК
біля фронту теж по різному. Частина чоловіків відмовляються виїзжати, роблячи ставку на те що у випадку окупації прифронтового села/міста через фільтрацію вдасться виїхати в Грузію чи Туреччину. у громадянина М25/60 з умовного Покровська майже нема шансів доїхати до безпечного місця західніше не будучи мобілізованим на першому-ліпшому блокпості
Если ценой независимости Украины станет согласие на временную оккупацию части территории — без юридического признания — пусть так и будет, — президент Чехии
"Но мы никогда не признаем эти земли российскими по закону", — отметил Петр Павел.
Он также заявил, что, несмотря на поддержку Запада, Украина не в состоянии в короткие сроки освободить «оккупированные территории» без значительных человеческих потерь.
Banderlog написав:краще реакція командування сухопутних сил
Тобто вони так і не зрозуміли, що народ хоче крові ТЦКшників? Замість того щоб засудити за бусифіуацію десяток начальників в прямому ефірі телемарфону з конфіскацією майна вони хочуть, щоб народ почав донатити на шахеди?
Если ценой независимости Украины станет согласие на временную оккупацию части территории — без юридического признания — пусть так и будет, — президент Чехии
"Но мы никогда не признаем эти земли российскими по закону", — отметил Петр Павел.
Он также заявил, что, несмотря на поддержку Запада, Украина не в состоянии в короткие сроки освободить «оккупированные территории» без значительных человеческих потерь.
Бетон написав:«У девяносто процентов чиновников и депутатов дети живут за границей», - политолог Игорь Рейтерович комментируя новость о том что жена и дети Рустема Умерова проживают в США
У тебя на 100 процентов б.жена и дети живут за границей ... И чё ? ) Я тебе даже больше скажу и на момент назначения Умерова, у него жена и дети жили в США У меня другой вопрос, почему эту волну начали сейчас гнать ?
Зрозуміло чому ти так пишеш. В тебе відстрочка + Чернігів занадто близько до РФ. Тому ця суміш робить для тебе гасло "Україна понад усе" більш важливим ніж "Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю".
Це якійсь потік підсвідомості від тебе ... ти що хотів сказати ? Зберись з думками, а то відстрочка, кілометраж Чернігова до кордону з РФ та цитування, все в одній кучі
Letusrock написав:- Ти не помічаєш корупцію, бо на твою думку підняття цих питань створює загрозу подальшій підтримці з боку партнерів. Хай краще тихо крадуть в три горла а "післявійни розберемось"
Я корупцію помічаю, як і тих, хто нею користується А ти - ні
Letusrock написав:- Не засуджуєш щоденні зашкварні висловлювання нашої пропаганди (про показові розстріли цивільних і т.д.), ситуативно знаходишся в одній лодці з клоунами типу Карася, Швайки, Берлінської, Дикого і Корча
Штанга ...
Де "показові розстріли цивільних" ?
Letusrock написав:- Ти небачиш бусифікацію, смерті в тцк, тутушок в цивільному що викрадають людей (чи навіть бачиш але вважаєш це прийнятним злом), бо завдяки цьому твоя відстрочка все ще актуальна.
Ще штанга ...
Letusrock написав:- Ти згоден на диктатуру, закриття кордонів на десятиліття, відсутність виборів, опозиції (помилково думаючи що то все минеться на другий день по закінченню війни) - в обмін за продовження війни. Тому що думаєш що закінчення / призупинення війни є шкідливим для твого регіону, так як мобресурс розбіжиться і в серії номер 2 доведеться вже брати участь особисто
Взагалі, мимо воріт ...
Letusrock написав:- Для тебе все рівно загине від сьогодні 10тис чоловік чи 2 млн чоловік, так як ти не в їх числі.В таких як ти нема жодного плану чи неприйнятної ціни, просто потрібно іншим(!!) продовжувати воювати, сподіваючись на падіння комети на рф.
Брехня ... як завжди ...
Захребетник, з приводу цієї влади я стільки написав на форумі, як ніхто інший. Я був, є і буду противником зеленої плісняви
В 2019 році я закликав не голосувати за Зеленського Але ... були ті, які тут бігали "зробимо всіх разом", "Порошенко - барига" То до них і висувай претензії, але ти язика в сраку заткнешь ) і будешь мовчати
З приводу того, що гинуть люди. А хто їх вбиває ? Ти досі не можешь написати про цю людину, яка почала цю війну і яка не хоче її припиняти Це - Путін
Але винуваті у тебе завжди інші.
Припини свої наскрізь фальшиві "сльози" по загиблим ...
Успіх написав:почали бачити в чорта ху-йла - німб над головою
Ніхто німба не бачить, а от роги меншими здаються. І чим далі від фронту тим більше порівняння не на користь ТЦК
біля фронту теж по різному. Частина чоловіків відмовляються виїзжати, роблячи ставку на те що у випадку окупації прифронтового села/міста через фільтрацію вдасться виїхати в Грузію чи Туреччину. у громадянина М25/60 з умовного Покровська майже нема шансів доїхати до безпечного місця західніше не будучи мобілізованим на першому-ліпшому блокпості
Ти написав повну брехня
Громадянин з умовного Покровська буде затягнутий в россійську армію, а не виїде кудись
Ще таке зауваження, ти про россійські фільтраційні лагери не маєшь нічого проти Ось я так і думаю, що "не в бровь а в глаз" було зовсім невипадково )
Затримали батька та сина – поліцейських, які за гроші "звільняли" чоловіків від армії
Правоохоронці викрили злочинну групу з-поміж поліцейських та посадовця територіального центру комплектування Одеської області, які за гроші допомагали ухилятися від військової служби.
Ціна послуги становила 7 тисяч доларів. Після отримання коштів ділки передавали особисті дані та фотокартки чоловіків співучаснику з ТЦК. Той вносив недостовірну інформацію до баз даних, зокрема щодо нібито встановленої непридатності до служби за рішенням військово-лікарської комісії. https://www.pravda.com.ua/news/2025/07/8/7520737/
гарно мусарота чорнорота прилаштувалась само ж звісно "непридатне" до армії
jump написав:Затримали батька та сина – поліцейських, які за гроші "звільняли" чоловіків від армії
Правоохоронці викрили злочинну групу з-поміж поліцейських та посадовця територіального центру комплектування Одеської області, які за гроші допомагали ухилятися від військової служби.
ЛАД написав:Сегодня (благодаря молчанию детройта и будивельника? ) антирекорд ветки - всего 4 страницы.
Так сьогодні Ви в аншлазі..+ по суті те що пишите-мені подобається А те що форма подання шкандибає( пишите мовою агресора) то за правильну СУТЬ я можу пробачити невірну ФОРМУ.
ПС відправив хлопцям те що майстрячив, сижу переживаю чекаючи фідбек... Ідея-моя, реалізація-моя, якщо не вийде я що з своєї сторони винуватий, що з позиції воєнпенса( теорія головніше)-також винуватий....
_hunter написав:Не "десяточку с конфискацией" - как за "пособничество в оповещении о мобилизации". Не "персональные санкции от РНБО" от этого - просто 5% от "украденного"...
В Україні гине в автопригодах- десятки тисяч людей.... Чи перестаєте Ви взнавши цей страшенний факт користуватись автомобілем чи переходити дорогу? В Україні від туберкульозу і інших легеневих хвороб викликаних курінням -вмирає сотні тисяч людей-чи перестаєте Ви курити В Україні від цирозу печінки викликаної зловживанням алкоголем - гинуть сотні тисяч люде - Ви вже відмовились навіть від пива? В Україні від серцевої недостатності гине сотні тисяч людей- Ви не пєте навіть каву і перейшли виключно на корисні напої?
Тому Наявність 1% злодіїв не перекреслює того що є 99% тих хто не хоче порушувати Закон Наявність 8 % порушників закону(+/-800 000 чоловіків мобпридатного віку виїхали з України з 10+/- млн мобпридатних) - не говорить про те що і інші 9,2 млн є порушниками.
Тому спробуйте викорінити порушення з себе - а не оправдовуйте свої злочини тим що так вже хтось робив.
ПС Не треба пробувати відразу стати Папою Римським і викорінити ВСЕ, почніть з малого , спочатку замовкніть на цих сторінках з зрадофілією , потім потихеньку збільшуйте донати від нуля до 30% доходів... а там дивишся і ми перемогла і ваш вклад в перемогу суттєвий.
Якщо не красти і не хабарі з правильними "контрактами"то звідки гроші на 3-му році війни у звичайних людей?
Не треба прибіднятись.. В тих 5 млн що виїхали за кордон бомби на голови не падають , соцпідтримка є , та й з голоду вони ще не померли -отже мають за що ЖИТИ... Нічого дивного в тому що ті хто МАЄ ЗА ЩО ЖИТИ - трошки поділиться з тими хто їх ЗАХИЩАЄ.
ПС якось не краду, з державою звязків не маю в корупційних схемах участі не приймаю... але те що пропоную робити іншим - роблю.