Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1441914420144211442214423 ... 14427>
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:27

_hunter написав:Вы, в таком случае, просто пишите на этой ветке "халва-халва" - мы поймем о чем вы - если никак иначе свои слова обосновать не можете...

Все твои обоснования - это информация из ВК и прочих ТГ-помоек

Залитые сверху дешевым пивом, потому что на 500 ойро - не разгуляешься )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:33

Bobua написав:
  V2 написав:Росіяни ніч за ніччю атакують міста України. Намагаючись вдарити не так по військових об'єктах, як по розуму українців. Викликати зневіру, яка має штовхати до капітуляції. Змусити людей бігти, не озираючись. Їхати з України і не повертатись. Вони не мають сили проломити фронт і тому атакую тил

Взагалі не розумію проблему.

Літо надворі.

У містах і так погано (спека), а тут ще й терор.
Якого чорта сидіти у містах?

Чому б не поїхати в село/риболовлю/похід (залежно від фантазії).
Навіть села за неповні пів сотні км від нуля (куди теоретично мали би залітати дрони) -- і ті тихі (хіба що наші на полігонах пострілюють).

не всем повезло наколядовать на маєток у селі
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:35

fler написав:
  Banderlog написав: місце ти трохи перепутав, але я ніде не працював, я такого не люблю. Я люблю бухати і єб- сь. А решту не особо.)

Тигренятко, так воно ж і видно, що писати на фінансовому форумі про фінанси, то зовсім не ваше. Місце ти трохи переплутав...))) На психологічній гілці краще. Взагалі раджу вам уникати ізмишлізмів з фінансових чи інших питань, які потребують наявності спеціальних знань, яких у вас немає. Тут вже є принаймні троє (може й більше) "необучаємих" кловунів, які позиціонують себе як гуру з усіх питань, виглядаючи справжнім посміховиськом.

.
вельми вдячний за ваші поради, но ні. :lol: на психологічній вже скучно , пан псіхолог пішов в телеграм канали. Так шо звиняйте пані професоршо далі буду роздупляти Вас. А то розвелось вас економістів як собак а економіка самі знаєте де.
То шо там з відбудовою україни? Зайдуть кажете інвестори?))) Щоб заробити?
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:41

fler написав:
  Banderlog написав: місце ти трохи перепутав, але я ніде не працював, я такого не люблю. Я люблю бухати і єб- сь. А решту не особо.)

Тигренятко, так воно ж і видно, що писати на фінансовому форумі про фінанси, то зовсім не ваше. Місце ти трохи переплутав...))) На психологічній гілці краще. Взагалі раджу вам уникати ізмишлізмів з фінансових чи інших питань, які потребують наявності спеціальних знань, яких у вас немає. Тут вже є принаймні троє (може й більше) "необучаємих" кловунів, які позиціонують себе як гуру з усіх питань, виглядаючи справжнім посміховиськом.

ПС. Щоб двічі не вставати - АндрійМ та Хантер, вам не пишу, бо немає про шо говорити, спочатку вивчіть "фінчасть". Мені не цікаво, коли опонент не обізнаний в елементарних речах, звиняйте.

Мадам Аллилуйвердиева
по поводу финчасти
Вы когда за матрасы пересичных со 100млрд. зелени писали, опирались на факты прощупывания своего матраса, "распухшего" во времена правления "зелёной чумы"???
И шо там с тумбочками от дизайнера Крупы, там уже не зелень, а жёлтенькие еврики? Или слитки(слиточки)?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:55

fler написав:

ПС. Щоб двічі не вставати - АндрійМ та Хантер, вам не пишу, бо немає про шо говорити, спочатку вивчіть "фінчасть". Мені не цікаво, коли опонент не обізнаний в елементарних речах, звиняйте.

Смішно читати таке від потужної експерткині, яка з 2022 навангувала окрім щоденних переможних перемог також кілька розвалів рф, їх банкрутство, розгром і т.д.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 23:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:А то розвелось вас економістів як собак а економіка самі знаєте де.
Найкращий інвестор у економіку-це сам.
Просто подумай
1 Ніякої корупції
2 Ніяких лівих цін
3 Ніякого виведення коштів в офшори
4 Не потрібно створювати до існуючого ДБР , БЕБ , САП , Прокуратура і так далі - жодного нового органу який би мусів ці інвестиції охороняти/контролювати/доїти....
5 Це не створює зовнішнього боргу
6 Це не потребує міжнародних угод з скритими пунктами...

Коротше - сплошна лафа і халява..
От тільки проблема
Інвесторів з головою на плечах ( а не з телевізором) - в нас малувато
А можновладці ніяк воєнпенса не послухають і умови не створять..
От і приходиться бідним ПЯТИ ВІДСОТКАМ тягнути лямку за всіх 30%...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 23:32

budivelnik написав:
  Banderlog написав:А то розвелось вас економістів як собак а економіка самі знаєте де.
Найкращий інвестор у економіку-це сам.
Просто подумай
....

це все добре, но подумай сам на пару поколінь вперед . На цій території, якщо взяти довгострокову перспективу, багатство зберегти майже не можливо. Це у львові не очевидно, но тут в запоріжжі з минулих століть нема от слова ніц. Постоянно щось не так. Дикий степ...
ти правий нащот того що бальцерович на грунті поляків.
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 00:30

fox767676 написав:в 2022 году Вашингтон должен был либо поддержать стамбульский процесс, либо дать Украине оружия столько, сколько надо чтобы оперативно выбить русских с новооккупированных территорий, пока те ни успели там закрепиться институционально и инфраструктурно. Ни то, ни то не было сделано.
Началась тягомотина и трагикомедия похоронившая обхитривиших самих себя демократов, а сейчас уже дискредитирующая США целиком , и сильно ударившая по авторитету когда-то мирового гегемона.
Байденов, Бернса, Салливана, Блимкина, Остина нужно прогнать через Гуантанамо с подкошенными ногами, поломанными ребрами и выбитыми зубами, как китайско-московских шпионов.
А потом местных гордонов-романенок туда же за компанию, чтобы их по рецептам доктора менгеле и "отряда 731" обработали

Абсолютно згіден.

Тут вже якось висловлювали таку пропозицію, продублюю:

"Вважаємо за потрібне донести до нашого ворога і до решти підписантів Будапештського меморандуму. Наш ворог хоче знищити нас - країну і всіх людей, хто не стане його рабом для здійснення подальших військових злочинів. Виходячи з цього, нам нічого втрачати. Ми обдурені вами і нас вбивають, доки ви навіть боїтеся збивати московитські ракети і дрони, які залітать на вашу територію, не говорячи вже про наш захист. Ми це терпіли, стікаючи кров ю, весь цей обман, все зло і всю несправедливість, бо ви нам допомогали зброєю і грошима и ми думали, що з вашою допомогою зможемо здолати нашого ворога, але тепер, коли наш найбільший партнер, очолюваний новим президентом, хоче зменшити допомогу або взагалі заморозити всі проекти, а деякі голоси очолюваної ним політичної сили повторюють нарративи нашого ворога, чаша нашого терпіння переповнюється! Тому ставимо ультиматум - у найближчий тиждень почати хоч частково виконувати умови підписаного вами меморандуму, ми навіть не вимагаємо за нас воювати, хоч ви і гарантували наш захист, якщо не хочете це робити, негайно почніть надавати нам ракети великої дальності, ядерну зброю і все необхідне для перемоги над ворогом, котрий жадає нашої смерті! Інакше пошкодують всі, бо нам нічого втрачати! У нас є декілька атомних станцій, купа ядерного палива і недалеко від наших кордонів є курська и нововоронезька атомні станції ворога! Є ЗАЕС, котра захоплена ворогом і на котрій уже не раз з вини терориста-окупанта майже не ставалися аварії, які могли загрожувати всьому світові, і на це не реагувала ваша продажна організація МАГАТЕ! Ви розумієте самі, що може статися і воно станеться, якщо ви нам не допоможете, бо нам більше нічого втрачати! Ми роздамо людям всю наявну зброю і відправимо в останній бій, в тому числі для останнього походу на Курчатов и Нововоронеж, а для решти - невійськовозобов язаних, або кому не вистачить зброї, ми відкриємо кордони і скажемо тікайте, люди, біжить куди хочете, вас більше тут нічого не тримає, тікайте всі, і зробимо те, що можемо зробити - ми знищемо все, все буде заражено і рука наша не здригнеться! І ані нашому ворогу, ані вам не достанеться нічого, до того станеться ядерна катастрофа світового масштабу, від якої постраждаєте і всі ви!"

Бо задовбали вони всі. Ми після себе випалену землю залишим, і не буде тут нікого, і всім їм буде погано. Повністю підтримую. Всі, всі є нашими ворогами - і америка, і росія, і європа.

Letusrock написав:Я думав що вже всі усвідомили дві аксіоми:
а) проти рф воювати будуть тільки українці,... потім українки і так до останньої верби
б) нікому не потрібна наша швидка перемога, і навіть перемога взагалі.

:( так і є.

detroytred написав:Невже
Не американські інвестиції в добуток отих копалин, а тупо --- відстегніть нам 50% з вашого?

Чи я помилився?

Негідники

fox767676 написав:https://x.com/mdyczok/status/1848930480323764405

НУ тобто в росії міг прийти до влади путін, а міг якийсь інший, не такий хворий президент.
Але саме Байден просунув ідею того, що нас треба роззброїти. Він зробив можливим напад на нас іншої ядерної країни.

Якби ж було раніше знаття, що він таке говорив... Негідники там всі в америці.

Ідея про те, що нам самим треба повністю забезпечувати себе і свою державність, має сенс. В цьому контексті ідеалами є Північна Корея та Іран. Так, так.
Як каже Успіх - за крок до перевороту думок, тільки він вже стався. І чим швидше він пошириться на всіх наших людей, тим краще.

V2 написав:Коли в країні саботуються реформи і починаються політичні репресії, атакується та сама надія, яка тримає тил

https://www.liga.net/ua/politics/opinio ... -za-rakety

А за це взагалі має світити розстріл. Нічого, скоро прийде час і наших тилових *** відловлювати.
Востаннє редагувалось won в Вів 15 лип, 2025 00:35, всього редагувалось 1 раз.
won

Подякував: 211 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 00:32

Hotab написав:Banderlog
Ну як сказати.. Якщо ви можете заробляти в країні , де всі бідні, ви ж будете на коні))
Ну типу всякі ойті. Ну і типу я))
Думаєте чому Флайман ще не на Філіппінах?
Бо вірить, що скоро і в Україні йому дадуть за миску рису нарешті. Навіть без квітів з могили невідомому солдату.

там главное поймать момент, как оно в фавелы скатываться начнёт...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2025 01:20

fler написав:Спробую дещо пояснити, коротко.
Станом на цей час у населення під матрасами десь 100 млрд. дол. Це кошти поза банківською системою.

Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів?
Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

#<1 ... 1441914420144211442214423 ... 14427>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, Google [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор