|
|
![]() 1 Коли я пишу що нормальний варіант коли на ринку 70% покупки нового житла оплачується за рахунок продажу свого старого , в мене хто тільки тапочки не кидав , але коли це пише ОБВАЛІСТ з великої букви Андрій_в - то що твориться на ринку ? Я вже 3 роки виявляється правий , чи Андрій_В замаскований растішка ? Тому питання до всіх обвалістів Який варіант найбільш реальний Покращувати житло за 5 років на 70 м2 в столиці держави ЧИ Покращувати житло за рахунок того що вже є 70% від потрібної суми у власному житлі( спадщина чи подарунок коханця/коханки - не важливо ) і ще 30% назбирати на протязі 5-10 років самостійно при чому це можуть бути суми від 15000 доларів , в залежності від того чим володієш? 2 На рахунок хто який математик Дійсно я вмію не тільки читати цифри , а й користуватись висновками з прочитанного Отже Ще оди суперОБВАЛІСТ Турбіна , привів інформацію згідно з якою В місяць продається : в новозбудованих (+ недобудованих) - 700 квартир на вторинному ринку ______________ - 1100 квартир Так як я знаю по роду своєї діяльності що на сьогодні: -середній розмір новозбудованної квартири - 85-90 м2 і середня ціна - 10 000 грн м2 -середній розмір вторинки - 60 м2 і середня ціна - 15 000 грн м2 То я можу спокійно визначити параметри змін м2 так і виплачені за це кошти Тому: Приблизна сума коштів яка оберталась на житловому ринку Києва в серпні - 700кв х 90м2/кв х 10 000грн/м2 + 1100кв х 60м2/кв х 15 000 грн/м2 =0,63 млрд +0,99млрд = 1,62 млрд грн Частка коштів аккамульована в існуючій нерухомості 0,99 млрд / 1,62 млрд =61% Що Андрій , вистарчить освіти щоб зрозуміти написане ?
А так як провали в памяті в тебе постійно , то нагадаю 1 Чи не ти писав про зависших 10000-15000 квартир в новобудовах 2 Чи відомо тобі що 1 млн м2 = приблизно 11000квартир=приблизно 900 новозбудованих в місяць ? Так як я тобі це повідомив , то чи розумієш ти що продаж 700 в новобудовах за місяць говорить про те що викуповують практично все що будують ? Так що математика - це наука точна і в ній ніколи не буде правий хто просто хоче бути правим , а буде правий тільки той хто в стані математично вірно довести свою точку зору.
![]() Мне интересно понять другое - Каким образом эта информация мне поможет в жизни ? А в расширении текущей площади ? Или она для того чтобы показать - Какие мы тут все никчемные ? И мол смотрите - Как же все хорошо ? В общем - не верю в те цифры. Как и все остальные тут. Вчера Азаров вапще сказал - ".... если все будет по плану... через 10 лет будут за гривной носится всем миром". Печально все это. ![]() ![]()
"математика - це наука точна" "дешевшати не буде, а далі ріст 3% в місяць" "у будівельників як було 14 000 так і залишилось 12000" А по поводу объема рынка в 1,62 млрд. ![]() А теперь прикинь на сколько упадет цена метра, чтоб обеспечить нормальное количество продаж в рамках этого объема 1,62 млрд.
![]() бред какой то я говорю за свой мобильный номер, который уже много лет один и тот же и который не хочется менять, если тебе каждый начнет позванивать время от времени в неподходящее время))) а не о том шо кто то там достанет не достанет и собственно зачем "доставать"? из за того шо ты оставил номер для предложений шо ты купишь шо либо?)) паранойя, это серьезно ![]() ![]()
видимо по задумке автора очередного опуса с цифрами, вы должны были проникнутся идеей что дешевле уже некуда и что чем раньше возьмете кредит тем вам же лучше. все как обычно годы идут, цена опускается а посты все в том же стиле... ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?по новостройкам ажиотаж продолжается.... хотя берут в основном 1к и 2к....
|
|