Тигипко рассказал, как частично избавиться от зарплат в к...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12
Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 15:54

R2
Мудозвон цей Тигіпко. Завжди так, навіть в 1999...2001 при прем'єрстві Ющенка. Щоб не робити, тільки б не робити. Зараз вон за Трудовий кодекс сховався... І "надіється" хоча б 10% легалізувати. Пісець просто :oops:
А чого б не знизити податки на з/п і не залишити там тільки ЄСВ без подвійного обкладання ПДВ, що робить цей податок грабіжницьким і практично непідйомним. Може тоді, знаючи, що податок на з/п все рівно колись піде тобі, а не Тигіпку в карман, можна було б і на 100% збирання вийти? Чогось во всьому світі так є і громадяни підтримують чесні і справедливі податки.
Тут же - Гондурас. Кожен Тигіпко вважає всіх пiдарасами, а себе Д'Артаньяном :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 16:56

Дядя Тигибка, дай миллион. Я занаю, у тебя много миллионов.
Volfox

Подякував: 59 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 17:45

Re: Тигипко рассказал, как частично избавиться от зарплат в

А может поднять минимальную зарплату до достойного уровня. Хотя я не специалист, выхода не знаю.
tiscov

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 17:47

tiscov Согласен, я тоже хочу получать 19000 как дядя Тигибка.
Volfox

Подякував: 59 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 18:21

tiscov написав:А может поднять минимальную зарплату до достойного уровня. Хотя я не специалист, выхода не знаю.

Точно! Даешь мин. з/п в 10тыс грн?! И вместе с мин.з/п и налоги(начисление на фонд ЗП, удержание) на з/п поднять, процентов до 200%! Нех.. расслабляться. :D
Что нужно, чтоб корова меньше ела и больше давала молока? :wink:
Евгений Н.

Подякував: 5 раз.
Подякували: 145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 19:08

Евгений Н. написав:
  tiscov написав:А может поднять минимальную зарплату до достойного уровня. Хотя я не специалист, выхода не знаю.

Точно! Даешь мин. з/п в 10тыс грн?! И вместе с мин.з/п и налоги(начисление на фонд ЗП, удержание) на з/п поднять, процентов до 200%! Нех.. расслабляться. :D
Что нужно, чтоб корова меньше ела и больше давала молока? :wink:

До 200%? А зараз вони скільки? Та деякі (у кого ЄСВ 49%) і зараз більше 200% платять (повинні по закону платити).
Я вже приводив розрахунки. Для робітників підприємств з ЄСВ 36% (тобто це практично мінімум) на 100грн реальної з/п (тобто те, що залишилось робітникові на руках за винятком всілякого державного оподаткування) припадає біля 150грн податків державі. Це скільки буде? 150%. Для тих, у кого ЄСВ 49% на 100грн ральної з/п взагалі більше 200грн державних податків припаде.

Можете перевірити самі. Візьміть 1000грн фонд з/п. Вирахуйте 3,6% ЄСВ. З 1000-36 візьміть 15% подоходного податку. А потім на 1000грн нарахуйте 36...49% начислень ЄСВ. Суму помножте на 1,2 щоб врахувати т.з. ПДВ. Це буде скільки платить працедавець. З того, що видали робітникові на руки відніміть 20% ПДВ державі, взятого вже в магазині (тобто другий раз забрали ПДВ). Це залишиться реальна з/п. Ось і получите свої 150...200...250% нарахувань на реальну з/п, які кожен платить державі (якщо "чесний") і які так бажає зібрати з нас Тигипко.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 21:39

А тут и не надо велосипед придумывать... Пусть Тигипок, Боек, Фирташок и прочие вернут из оффшоров "честно заработанные" миллиарды американских гривен, а потом на эту сумму уменьшат процентное налогообложение зарплат всех работающих в стране - сразу все начнут светить нормальные зарплаты! И пусть даже налоговая потом кошмарит хоть каждый день - выгодно будеть платить в "белую" :) Даже если такая схема поработает всего год - эффект будет просто бомба! А там народ привыкнет и само дальше пойдет по накатанному...
yuri_m

Подякував: 92 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 гру, 2011 22:01

Гондурас_мля

А потім на 1000грн нарахуйте 36...49% начислень ЄСВ. Суму помножте на 1,2 щоб врахувати т.з. ПДВ. Це буде скільки платить працедавець.

Я читал Экономикс, но я не понимаю, зачем считать ПДВ в зарплату? Предприятие купило расходные, уплатило ПДВ, что-то произвело, продало и вернуло ПДВ. Зачем в фонд зарплаты считать тогда ПДВ? :?:
pali

Подякував: 55 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор