Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 373374375376377 ... 1209>
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:07

Oven написав:
  kuynka написав:
  Тори написав:А если родители не хотят делить квартиру, переезжать, ужиматься? Они свое получили, а что будешь делать ты, их не волнует? Образование получил; руки, голова есть, что еще нужно?

это как правило сейчас и происходит?
вот почему родителы должены уже в 60 лет куда-то ехать, если его отпрыску 25 и он хочет жениться? пусть вот деточка тоже работает снимает и ждет - спадщину
а что все сразу хотят...

Все жду, когда кто нибудь скажет, что не ждет как стервятник смерти родителей, а оставил квартиру им, помог поменять на лучшую, или (не дай Бог) просто купил им новую....

Это 0.01%
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:11

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Oven написав:Все жду, когда кто нибудь скажет, что не ждет как стервятник смерти родителей, а оставил квартиру им, помог поменять на лучшую, или (не дай Бог) просто купил им новую....

так согласно будевельнику первое поколение генерирует второму, второе
третьему поколению, только вот поколения (вернее колено) живут по разному и желания разные
снова повторяю - село генерирует дом-второе поколение доживает в этом доме и генерирует ремонт этого дома - третье уже хочет в Киев :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:14

kuynka написав:
  Oven написав:Все жду, когда кто нибудь скажет, что не ждет как стервятник смерти родителей, а оставил квартиру им, помог поменять на лучшую, или (не дай Бог) просто купил им новую....

так согласно будевельнику первое поколение генерирует второму, второе
третьему поколению, только вот поколения (вернее колено) живут по разному и желания разные
снова повторяю - село генерирует дом-второе поколение доживает в этом доме и генерирует ремонт этого дома - третье уже хочет в Киев :mrgreen:

Уточнення
Кожне покоління , використовуючи частинку від попереднього , генерує для себе і наступних.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:15

budivelnik написав:
  kuynka написав:
  budivelnik написав:Я писав що кожне слідуюче покоління витрачає 5% своїх доходів на покращення житлових умов вже на протязі як мінімум 60 років.
а - більше просто не будують
б - не можна витратити кошти на ресурс якого не має
3 Якщо Ви сирота , чи Ваші родичі безпробудні алконавти , або переконані буіттолькодешеветь - тоді так , Вам потрібно покласти своє життя , на перше житло у Вашій родині , яке з часом дасть можливість Вашим нащадкам розмножуватись.
Якщож Ви народились в нормальній родині . і під час свого життя заощадили 5% заробленного і витратили його на покращення житлових умов - то Вашим нащадкам прийдеться на порядок менше корячитись як Ви виразились .
А якщо пропили/прогуляли й те що батьки залишили - то Ваші нащадки за це своєю працею й розрахуються.

вот этот транспорант и нужно вывешивать чтобы люди понимали, почему не могут купить квартиру... в Киеве, или у кого большие амбиции - спросить где 5% от нажитого родителями :wink:

Вивішуйте.
А разом з цим транспарантом вивісіть слідуючі
Всім по щорічному відпочинку в Єгипті/Турції/Іспанії
Всім по мерседесу/кайєну/прадо

І в одному і в другому прикладі , економічні затрати на ці міроприємства = затратам на житло в Києві.
... І не забудьте звинуватити своїх батьків в тому що Ви це не можете отримати + обовязково в приклад поставте пана Ахметова , який з простого щофера пана Брагіна -дійшов до найбагатшої людини держави.

Напевно Ваш приклад добре вміє торгуватися.
Kolop

Подякував: 144 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:17

budivelnik написав:Яж казав любий .... задасть стільки запитань.....
Нерухомість - товар дорогий і його ціна є наслідком того що його можна довго експлуатувати . Все
Але ексклюзивним ( тобто не повторним ) він не є .
Що ще ?
ПС
Я бачу слідуючий дотошний свій ріст починає . Слава богу , першому надоїло , а другий чи то сам заспокоївся без підтримки, чи то заспокоїли.

хорошо, спасибо, разобрались, что это товар (я уже стал подозревать, что предмет культа) причем дорогой. То есть любая квартира, вне зависимости от того где она находится, в каком доме, в каком состоянии, по определению является дорогой, то есть не доступной для большинства - правильно? Значит хрущевка на первом этаже, на Борщаговке или Лесном - это не для всех, это для успешных и элиты? В этих квартирах будут жить дети банкиров, членов правительства, депутатов и вообще мажоры?
Oven

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:18

Oven написав:
  kuynka написав:
  Тори написав:А если родители не хотят делить квартиру, переезжать, ужиматься? Они свое получили, а что будешь делать ты, их не волнует? Образование получил; руки, голова есть, что еще нужно?

это как правило сейчас и происходит?
вот почему родителы должены уже в 60 лет куда-то ехать, если его отпрыску 25 и он хочет жениться? пусть вот деточка тоже работает снимает и ждет - спадщину
а что все сразу хотят...

Все жду, когда кто нибудь скажет, что не ждет как стервятник смерти родителей, а оставил квартиру им, помог поменять на лучшую, или (не дай Бог) просто купил им новую....

Дык это... я помог. Ну не родителям - они и так в шоколаде, но первой жене квартиру оставил, а второй помог.
А что в этом такого-то?
NEMO

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:19

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

NEMO написав:Дык это... я помог. Ну не родителям - они и так в шоколаде, но первой жене квартиру оставил, а второй помог. А что в этом такого-то?

тогда вы уникальный товарищ
где вас женщины находят :mrgreen:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:23

Oven написав:
  budivelnik написав:Яж казав любий .... задасть стільки запитань.....
Нерухомість - товар дорогий і його ціна є наслідком того що його можна довго експлуатувати . Все
Але ексклюзивним ( тобто не повторним ) він не є .
Що ще ?
ПС
Я бачу слідуючий дотошний свій ріст починає . Слава богу , першому надоїло , а другий чи то сам заспокоївся без підтримки, чи то заспокоїли.

хорошо, спасибо, разобрались, что это товар (я уже стал подозревать, что предмет культа) причем дорогой. То есть любая квартира, вне зависимости от того где она находится, в каком доме, в каком состоянии, по определению является дорогой, то есть не доступной для большинства - правильно? Значит хрущевка на первом этаже, на Борщаговке или Лесном - это не для всех, это для успешных и элиты? В этих квартирах будут жить дети банкиров, членов правительства, депутатов и вообще мажоры?

1 Слава богу , що Ви зрозуміли що нерухомість - товар.
2 Тепер залишилось зрозуміти що ціну на товар виставляє власник товару і поки не отримає вигідної для себе ціни - він Вам його не віддасть , а те що ціна може бути 1 долар за садибу з гектаром поля в глухому карпатському селі . чи 10000 доларів за м2 на Хрещатику - нехай вже якось Вас не хвилює . Це не у Вашій компетенції виставляти ціни на чужий товар .
3 Маю підозру що коли б я прийшов до Вас в квартиру і почав розповідати що Ваш улюблений гірськолижний костюм коштує долар бо Ви в ньому один раз впали , або Ваша дружина не той хліб до столу подала - то Ви б мене в кращому випадку попросили вийти , а в гіршому ....
А от чомусь стосовно чужої власності Ви собі це позволяєте.
Користуєтесь тим що Вас не мають можливості попросити на вихід ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:26

kuynka написав:
  NEMO написав:Дык это... я помог. Ну не родителям - они и так в шоколаде, но первой жене квартиру оставил, а второй помог. А что в этом такого-то?

тогда вы уникальный товарищ
где вас женщины находят :mrgreen:

В мене аналогічна ситуація .
Правда я першій дружині , ще й частинку від бізнесу залишив + працюю над тим що мала можливість повністю самостійно працювати .
І що тут такого ?
Повністю життєва ситуація.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 лют, 2012 23:27

NEMO написав:Дык это... я помог. Ну не родителям - они и так в шоколаде, но первой жене квартиру оставил, а второй помог.
А что в этом такого-то?

у меня от сообщений budivelnikа, стало складываться впечатление, что все с венками к родителям приходят, и спрашивают - "уже?".
Oven

#<1 ... 373374375376377 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє