То видимо рЫлЫ запупустили проект по дискредитации ниформации про их "фокусы". Оно ж он "массовых" свистуновских продаж гонорары не идут.
|
|
![]()
Так в риалторы идут, кто на другую работу не смог устроиться. Каг бе, непыльная. И иногда можно денег заработать. Только мозгов нет-и думают, что хитрецы невьепенные. Креатива ваще нет.
![]()
![]() Faceless
Обратите внимание на дату регистрации "лже Захара" - март 2012. Первый Захар стал мега популярен, уже двойники против него работают...
![]() 1 Для того щоб вести бізнес постійно і не ховати очі ( або міняти номер телефону(я свій не міняв вже років з 10)) - потрібно враховувати інтереси клієнта. 2 На відміну від супервайзерів/менчердайзерів продавців від кока-коли до крему для мештів ( які накосячивши в одному місці ( продавши просрочений або не потрібний товар )) - спокійно можуть поміняти місце праці і косячити далі. Власник будівельного бізнесу цього зробити не в стані. Тому власникам Еліти-центру світить тільки тюрма і не світить продовження бізнесу в будівництві під іншою назвою 3 Висновком з перших двох пунктів є слідуюче а - я на ринку досить довго , щоб ризикувати власним іменем б - я так само як і працівники інших галузей не звільнений від варіанту можливого банкрутства , але своїми руками я це банкрутство створювати не збираюсь 4 На рахунок передачі в спадщину ( дітям чи коханкам - це не важливо ) Кінцева ціна складається з : Вартості виробництва - приблизно 50% Прибутку - 30% Податків ( які виникають виключно під час отримання прибутку , а отже тільки під час продажу) - 20% Таким чином , у випадку передачі житла рідні - навіть при ціні в два рази нижчій ніж та на яку я розраховую при продажі - я не буду нести збитків. Саме тому , я й будую свій бізнес так( тобто під продаж тримаю не більше 300-600 м2) , щоб мати можливість уникнути будь-яких потрясінь на ринку і не мати потреби фіксувати збиток. Я просто зупиняю виробництво і йду на пенсію ( в рантє).
![]() отличный пример, как легко разводится человек, если произнести фразу с достаточно надутыми щеками Автор сообщения - априори не знаком и не может вызывать доверия. Источник данных - не указан. Смысл - абсурден (это было замечено, и была сделана попытка отнюдь не опровергнуть как любую утку, а абсолютизировать и легализировать) Контекст - саркастичен. Однако, повелся как дитя малое на красивую замануху. Вас технично разводят, но не всегда это вам демонстрируют.
|
|