прицениваемся
|
|
budivelnik - вы сейчас по предоплате строите (тоесть, с начала ищете клиентов а потом начинаете)? то что объемы резко уменьшили, это закономерно при падающей экономике. Если по предоплате, мне также интересно при каком проценте предоплаты вы считаете что начинать строительство объекта можно и вы его достроите и остаток реализуете за приемлемое время? Или строите за свои полностью? budivelnik
а что практика основывается на вере? первый раз такое слышу... вы просто ответьте на вопрос как бы вы поступили и все... я же вам задавал простой вопрос, при чем тут экономическая ситуация и риски? если вы сами говорили шо вы незаинтересованное и беспристрастное лицо в дискуссии при чем тут риски тогда?
будивельник тогда как вы объясните разницу между качеством сдачи кв метров в том же ближнем зарубежье и нашим жильем сдаваемым застройщиками... если в той же ближней европе: 1 выше заработная плата, думаю это глупо оспаривать 2 материалы и другие расходы даже не будем затрагивать и сдаются эти метры в состоянии зашел и живи, с ремонтом а наши метры по заметьте практически такой же стоимости голые пустые стены скажем даже не стены, а выгнанные застекленные коробки с подключением к инженерным сетям... возьмем за пример туже Болгарию... говорю потому что видел, а не просто так или Европа работает в минус?
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Квартири на 33 квадрати пропонують за 10 тисяч доларів. Довгобуд Подробности.ua Попиту на нове житло в Ірпені майже немає В Ірпені за кілька тижнів ціни на житло показали рекордне падіння на 50%. Квартири, які раніше продавались по 20 тисяч "вічнозелених" зараз ніхто не хоче брати і за 10. Як пояснив координатор громадського руху захисту зелених зон Ірпеня, адвокат Лаврентій Кухалейшвілі, падіння цін на новобудови в місті спричинено падінням попиту серед покупців на нерухомість, що у свою чергу викликано наявністю у забудовників сумнівних прав на будівництво, пише Gazeta.ua. "Люди, купуючи наперед квартири у новобудовах в Ірпені, отримують повітря", - відзначив Кухалейшвілі, додавши, що в місті зараз будуються всього 140 об'єктів. Проблеми забудовників викликали на житловому ринку Ірпеня справжню паніку. "Лише за тиждень ціни впали вдвічі. Вже й біг-борди з відповідною рекламою поставили, де квартири по 10 тисяч. А були раніше по 21 тисячі. Ми вдарили по корупції й похитнули фінансову піраміду", - розповів громадський діяч.
Більше читайте тут:
прицениваемся
УЭ, да ты МОЛОТОК! Пацан сказал-пацан сделал! А эти всё ходют и ноют.
1 Для мене будівництво це одночасно засіб заощаджень і засіб заробітку. 2 Будую за свої , хоча як правило по досягненню 70% готовності - частину виставлю на продаж . 3 Є дві причини такої економічної поведінки а - замість того щоб класти гроші на депо і пасивно чекати в моря погоди ( + депо в довготривалій перспективі компенсує тільки інфляцію , а значить заробіток відсутній) - я вкладаю у виробництво ціноутворення в якому є приблизно слідуючим ціна будівництва + розмір інфляції(10-20%) + прибуток(20%) Як бачите у депо тут шансів не має б - ті конструктивні рішення , які я використовую дозволяють мені зекономити приблизно до 20% в порівнянні з традиційними , але можуть викликати непорозуміння з замовником, тому враховуючи що всі ноу-хау я використовую виключно під час будівництва фундаменту/коробки/даху , то щоб не пояснювати те що я вчив 5 років в інституті і 20 років на виробництві - я закінчую коробку , а вже потім запрошую потенційних покупців на перегляд. Таким чином в них є можливість оцінювати вже готовий продукт , а не пробувати зрозуміти технологію його виробництва ( Ви ж не в курсі як виготовляють монітор , але при цьому коритуєтесь ним 4 На жаль на сьогодні повний цикл ( будівництво-продаж) - сягнув 2 років , раніше було максимум рік . 5 Я особисто , готовий починати будівництво під замовлення , але при гарантованій проплаті ( не обовязково відразу вся сума) близько 70% Тобто: 1 місяць - 30% далі помісячно 10% від кінцевої суми Як правило саме будівництво в мене не займає більше 6 місяців ( все інше це погодження комунікації здача)
1 Я працюю не на вірі , а на знаннях. 2 Мої знання заперечують можливість існування ситуації коли виробник знає про падіння ціни в два рази ( і при цьому продовжує виробництво продукції ) , а покупці не знають про падіння ціни в два рази й продовжують купувати цю продукцію Особливо це стосується товарів вартістю від 0,5 млн грн і вище. 3 Я особисто знаючи про можливе падіння ціни в два рази - швидше зупиню виробництво ніж буду мріяти про те що я зможу його куомусь втулити 4 Якщо товар виготовлений і сталась форс-мажорна ситуація( як в нас в 2008 - девальвація ) - то від цього я страхуюсь як описував раніше
1 А за бугром такіє сліви 2 Ціна на забугорне житло вища від нашої , якщо порівнювати аналогічне по розташуванню/можливості працевлаштування ( правда якщо порівнювати якесь захолустя там і фінансовий центр тут - то вийде . але при адекватному порівнянні ....) 3 Ціна виробництва товарів залежить не тільки від зарплати , а й від інших складових. Будівництво галузь енергозалежна , а енергію ми купуємо по світовим цінам , а витрачаємо по нашим. 4 Приводив разів 20 , я купую арматуру по 1000 доларів тона . а Захід по 500 доларів тона - то як я можу виготовити арматурний каркас так само дешево як і там ? 5 Виробник на заході отримує кошти під 5% річних ( і у затрати закладає тих же 5% річних ) а я можу взяти станом на сьогодні під 20% . Цикл виробництва рік - чисто по вартості грошей в мене збиток 15% І так далі .....
а кто написал у того и спрашивал я не расист, я вас не различаю по черточкам
budivelnik
будивельник конечно же есть сливы и вы про них прекрасно знаете насчет захолустья так знаете как бы я не уважал Львов и его жителей, так многие жители той же Варны даже не догадываются про существование такого города думаю что кидать ссылки на реальные объекты нет смысла
ну исключать же эту составляющую нельзя одно дело молдаване работающие за еду
так из за каких причин вы дорого покупаете металл не задумывались? может это и есть изначально "волосатая лапа" властедержателей каркас это дело хорошее конечно... так и получается что именно каркас сдают наши застройщики по сравнению с нормальными квартирами сдаваемыми для жизни... но есть у вас то то похожее в сдаваемых вами домах? При покупке апартаментов в Болгарии в новостройке иностранец не сталкивается с проблемой ремонта и обустройства, так как в большинстве случаев апартаменты сдаются с полной отделкой, которая включает в себя не только ровные стены, покрашенные акриловой краской, паркетный пол в спальнях и гостиной, керамическую плитку в ванных и на кухне, первоклассную сантехнику, пластиковые окна, солидные межкомнатные и входные двери, но нередко предполагает наличие кондиционеров, а также встроенную корпусную мебель в кухне и спальнях, а иногда и полную меблировку и эл.оборудование, в зависимости от пожеланий покупателя. вы понимаете куда я веду? найдите 10 отличий с сдаваемых вами объектами...
будивельник вы же только писали шо у вас свои деньги а тут опять про проценты
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||