Успіх "Свободи" зумовлений скасуванням графи "проти всіх" -

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 4344454647 ... 80>
Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:07

Faceless написав:В контексте выборов - как вы видите, каким образом отдельный пересичный со знаниями будет менять окружающий мир? Баллотироваться? :)

Я в любом контексте не вижу "каким образом отдельный пересичный со знаниями" может "менять окружающий мир".
Окружающий мир --- общество (уровень общества).

Поэтому интересуюсь у тех, кто видит.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:09

Faceless написав:В контексте выборов - как вы видите, каким образом отдельный пересичный со знаниями будет менять окружающий мир? Баллотироваться? :)

Підтримую питання :?:
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:13

Дваждыдвашник написав:detroytred
Тю, ну вы странный! :D
Со знаниями - думать надо, анализировать, взвешивать.
А так все просто - в 1999 году сказали Кучма хороший, толпа побежала голосовать за Кучму, в 2004 новый указ сверху пришел - Ющенко наше все, вперед на Майдан!, сейчас новый тренд - Тягнибок.
Так и бегают по указке, все просто и думать не надо - только успевай указания выполнять.

Так ведь недовольны ведь результатами своей простоты, своего бега)))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:14

zeleniy написав:П.С. Треба буде зараз вийти і захистити свій вибір - вийду і буду захищати, не за Юлю, Сеню, Віталіка чи Олежку - за себе, задля того, щоби влада почала рахуватися з власним народом і його вибором...

Ну так держава й рахується - ПР набрала 30%, Батьківщина - 25% и т.д.
Чи ви вважаете, що держава повинна брати до уваги тільки Ваш вибір?
А як же мій вібір? Як же вибір того хлопця, що голосував за Кличка, чи бабусі, що вірить Тимошенко, чи держслужбовця, якого влаштовує влада?
На вважаєте що демократія в тому, щоб сприймати вибір усіх людей, навіть тих, хто не поділяє Ваші погляди?
Востаннє редагувалось Дваждыдвашник в Пон 05 лис, 2012 13:18, всього редагувалось 1 раз.
Дваждыдвашник

Подякував: 890 раз.
Подякували: 833 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:16

detroytred написав:Так ведь недовольны ведь результатами своей простоты, своего бега)))

Отнюдь, они гордятся своим бегом, своей принципиальностью и борьбой!
А результаты рассматривают исключительно отдельно, как итог происков неких враждебных сил, лучше всего внешнего врага и его пятой колонны (ну вы в курсе :wink: )
Дваждыдвашник

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:17

detroytred написав:А что мешает-то прежде, чем "покраней мере попытатся чтото изменить" знаний набраться?

Якого характеру знань ви пропонуєте набратися?

detroytred написав: То есть изменить прежде всего себя, а потом окружающий мир сознательно, а не методом тыка или на авось.

Ну так міняємо "сєбя", вчимося відстоювати свої права і стояти рівно... В чому ви бачите елементи тика та авось?

detroytred написав: Что мешает народу набраться знаний для меня очевидно, но что именно отдельному пересичному --- не совсем)))

Знову за Марксом, битійо -> свідомість?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:18

detroytred написав:Так ведь недовольны ведь результатами своей простоты, своего бега)))

А якби стояли на місці були би задоволені?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:21

zeleniy написав:

А якби стояли на місці були би задоволені?

Було б непогано перед забігом попрацювати головою :wink:
Дваждыдвашник

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:25

Дваждыдвашник написав:Ну так держава й рахується - ПР набрала 30%, Батьківщина - 25% и т.д.

А що таке у вашому розумінні держава?

Дваждыдвашник написав:
Чи ви вважаете, що держава повинна брати до уваги тільки Ваш вибір?

Де я таке стверджував? Я вважаю, що влада повинна рахуватися з будь-яким вибором народу, а не перекручувати його, як це відбувається зараз за мажоритарними округами де виграє опозиція, а вибір переписують на провладних кандидатів...

Дваждыдвашник написав:А як же мій вібір? Як же вибір того хлопця, що голосував за Кличка, чи бабусі, що вірить Тимошенко, чи держслужбовця, якого влаштовує влада?

Вибір не повинен спотворюватися владою і повинен залишатися таким, яким його зробив народ. Чи влада це, чи Тимошенко, чи Свобода - не має різниці.

Дваждыдвашник написав: На вважаєте що демократія в тому, щоб сприймати вибір усіх людей, навіть тих, хто не поділяє Ваші погляди?

Саме так і вважаю, я десь заперечував право інших людей робити власний, відмінний від мого, вибір?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 лис, 2012 13:27

Дваждыдвашник написав:Було б непогано перед забігом попрацювати головою :wink:

І як ви знаєте, хто працює перед забігом, а хто ні? Чи усі хто не з вами - головою не працюють?
zeleniy

Профіль

#<1 ... 4344454647 ... 80>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор