|
В українських кафе і ресторанах курять в обхід закону |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:21
Коментатор Браво!
-
Myska
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:24
hew hero написав: Бред сравнивать с поссать
Avers высказался резко, но я не сказал бы, что это разные вещи. Есть люди, от которых постоянно тхнет мочей, но им этот запах ничуть не мешает. Курильщиков тоже можно отнести к этой категории. Но вот мне этот запах и дым не нужен.
-
p_d_boiko
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:32
Faceless написав:Ось якщо такі доброзичливі, нехай би не створювали неприємних і небезпечних для здоров"я оточуючих факторів. Виправдовуватися посиланням на п"яних чи немитих - те саме, що себе з ними утотожнювати. Myska написав:Маю 2 вищі освіти, одна з них - "психологічна"
Розсмішили - правильно хоч в лапки взяли цю "освіту".
Ви б свою агресію спрямували на щось корисне, наприклад, знайшли б чим зайнятися о такій порі (23:20). Людина Ви доросла наче б то-маю надію зрозуміли, повірте-це корисно! Щодо спорту-віддаю перевагу більш активному виду, наприклад, спортивна гімнастика-рекомендую! Перепрошую, а Ви яким саме видом спорту займаєтесь?!
-
Myska
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:44
kievlyanka написав: что же это за отдых, где шумно, будут слышны одни вопли детей и крики родителей?
Шановна, зверніться до фахівця! Маєте над чим працювати. Агресивна, не привітна, озлоблена...На людей кидаєтесь, до дітей таке відношення. Ви одинока, бездітна жінка?
-
Myska
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:46
2 avt23 Нескромный вопрос. У Вас оплата за пост или за количество символов? p.s. я например за просто так тут пишу 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:49
hew hero написав:Бред сравнивать с поссать
бред - порівнювати з випивкою... а тут вірно. будуть бездимні цигарки - тоді най палять де хотять
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 576 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:51
безотносительно правильности-неправильности закона. очередное подтверждение поговоки о строгости русских законов и необязательности их исполнения. что еще раз говорит о том, что мы намного ближе к россии, чем многим кажеться 
-
Cricetus cricetus
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 413 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:57
avt23 написав:Faceless Честно говоря не представляю как на улице можно идти , чтобы все время тебя обкуривали окружающие??? Но я тоже против курения на ходу, на остановках, не буду спорить, согласна. Но я также против стоянок на тротуарах и под окнами, мне от автомобилей дурно пахнет! Почему вопрос о сохранении чистого воздуха решается частично? А в ресторанах, барах и пабах посетители должны иметь право курить, но должны работать вытяжки.
Дозвольте додати до Вашого каменту - ще сміття по всьому місті, гази від машин, культуру мовлення серед усіх верств населення, а те, що залишають після себе любителі песиків??? Чомусь в тій же Голландії - дозволено майже все, але з розумом! І все нормально, люди вибирають те, що їм по душі.
Востаннє редагувалось Myska в П'ят 04 січ, 2013 09:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Myska
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 09:57
avt23 написав:Faceless Не могу понять, почему все противники курения такие агрессивные? Они ненавидят курящих людей. Я думаю, что это основная проблема. Противники курения ненавидят курящих, защитники собак ненавидят всех людей, даже детей, сторонники одной церкви ненавидят других верующих и так далее... Если бы чиновники на самом деле заботились бы о гражданах,если уж это так принципиально, сделали бы 2 вида заведений кабаре - семейного типа (некурящие) и все остальные. Не нравится Вам сидеть слышать запах сигарет -ходите в заведения семейного отдыха!
Зупинка транспорту, сходи в будинку, перехід підземний - це місце відпочинку вашої сім'ї? Оригінально... Щоб курильщики ще більше любили оточуючих їм варто навчити курити своїх дітей. А потім подивитись, що з цього вийде.
-
alibabator
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 04 січ, 2013 10:00
avt23 написав:kievlyanka Кто бы спорил! Конечно, пассивное курение вредно! Но, во-первых, Вы же не ходите в ресторан или пивной бар каждый день и не сидите там круглосуточно, во-вторых, эти заведения и не предполагают так называемый правильный образ жизни, или Вы думаете, что набор пиво и жаренные и острые закуски к нему это полезно? в-третьих, и без вмешательства государства можно было выбрать заведение, которое подходило бы именно Вам. в-четвертых, у аллергиков приступ вызывает сильный запах духов или туалетной воды...
Цілий день в барі-ресторані сидить персонал.
-
alibabator
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
|