|
Столичні активісти взяли штурмом Київраду |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 07 лют, 2013 15:11
alex10 написав:Могу ошибаться,но не Вы ли ратовали за ГРАЖДАНСКОЕ ОБЩЕСТВО ? Оно ведь такими действиями и строится !
Всегда ратовал и не отказываюсь от этого. Более того, Вы абсолютно правы - такими действиями оно и строится. Вот только происходящее около Киеврады проводится в интересах кучки политиканов от Свободы, которым я ни на йоту не верю.
-
Дваждыдвашник
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 15:23
Дваждыдвашник Ігор Луценко зі Свободи? Наскільки я знаю до Свободи він не має ніякого відношенння і там навколо КиївРади зібралось багато представників і від інших організацій та партій, Свобода лише найбільш активна і все.
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 15:26
baran написав:А Вы пойдите с друзьями, соседями и возьмите штурмом ВР. Через максимум 30 минут будете минимум в "обезьяннике", и хорошо если без телесных повреждений. Если бы украинцы были такими, как Вы пишите, здания ВР, НБУ ужеб разобрали по кирпичикам(а кирпичи, скорее всего, по селам и дачам растащили бы)  И никто о Вашем героизме не будет вещать на всю страну, и не прославитесь Вы в народе как борец за справедливость....
Я приходив під Верховну Раду пару разів разом з своїми друзями коли протестували і проти мовного закону і проти Ратифікації Харківських угод і до сих живий і на волі:) Режим Януковича не такий сильний, щоб у повністю опозиційному Києві хапати протестуючих прямо на вулиці і калічити їх, тому ваші сумніви мені не дуже зрозумілі - я брав участь у декількох протестних акціях і цілком живий:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 15:45
Бandera написав: baran написав:А Вы пойдите с друзьями, соседями и возьмите штурмом ВР. Через максимум 30 минут будете минимум в "обезьяннике", и хорошо если без телесных повреждений. Если бы украинцы были такими, как Вы пишите, здания ВР, НБУ ужеб разобрали по кирпичикам(а кирпичи, скорее всего, по селам и дачам растащили бы)  И никто о Вашем героизме не будет вещать на всю страну, и не прославитесь Вы в народе как борец за справедливость.... Я приходив під Верховну Раду пару разів разом з своїми друзями коли протестували і проти мовного закону і проти Ратифікації Харківських угод і до сих живий і на волі:) Режим Януковича не такий сильний, щоб у повністю опозиційному Києві хапати протестуючих прямо на вулиці і калічити їх, тому ваші сумніви мені не дуже зрозумілі - я брав участь у декількох протестних акціях і цілком живий:)
А штурмом брали? Насколько радикальны были Ваши и Ваших друзей действия? Вы были только с друзьями или узнали об акции и приняли участие? Если Вы принимали участие в кем-то из политиков организованной акции протеста-вопросов больше не имею.
Востаннє редагувалось baran в Чет 07 лют, 2013 19:20, всього редагувалось 1 раз.
-
baran
-
-
- Подякував: 94 раз.
- Подякували: 865 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 18:28
Что-то действия этих "активистов" сильно похожи на бандитизм.
-
cisukr
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 294 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 21:06
cisukr написав:Что-то действия этих "активистов" сильно похожи на бандитизм.
- Чем именно? КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 5. Україна є республікою. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.
Право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами.
Ніхто не може узурпувати державну владу.
... активісти прийшли в мерію з традиційною вимогою – зробити засідання Київради відкритими для громадськості, як це передбачено законом.
“Серед інших вимог – зупинити дерибан столичної землі та публічно розглядати бюджет, щоб показники основного фінансового документа столиці були відкриті для всіх мешканців”
-
Sergei
-
-
- Подякував: 77 раз.
- Подякували: 499 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 22:58
Игорь Луценко
А почему он не в тюрьме?
-
delicious
-
-
- Подякував: 130 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лют, 2013 23:16
рыги будут всеми силами выводить тягныбока во второй тур 2015.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 08 лют, 2013 12:17
roman tr. написав:рыги будут всеми силами выводить тягныбока во второй тур 2015.
а вы прикиньте, якобы Тягныбок вы́грал, — что начнется с актуальными-то президентскими полномочиями?
-
p_d_boiko
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
|