Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 16021603160416051606 ... 2633>
Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 15:53

Південному Заходу, Кармелюку
Виходив колись щотижневик "Фінансова Україна". І десь років 15 тому читаю там таке. Делегація німецьких фінансистів відвідала банк "Україна", а потім її прийняв Ющенко. Хтось з німців вигукнув: Ознайомившись із документами, ми побачили, що банк на межі банкрутства! На що отримав відповідь: У вас, в Німеччині, можливо, воно так і сталося б, але у нас банк, що носить ім"я країни, не збанкрутує ніколи. :(
І як до профі, у мене до Вас запитання, на яке я своїй аудиторії переконливо відповісти не зміг. Чому чим гірші гроші, тим вони дорожчі? І навели послідовність: золото - 2%, франк - 4, доляр - 7%, гривня - 22%? Я викручувався, мовляв, золото і не гроші. І депозитні ставки враховують девальваційні ризики. І про приоритетність національних грошей як єдиного законного засобу платежів. А сумнів залишився: взагалі ж бо, чим щось міцніше, надійніше, більш дефіцитне, тим більше дають за нього... :)
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 15:58

развод толпы

развод на смс

:wink:

:D
Плюшкин

Подякував: 36 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:10

daphne написав:
  elles написав:Уважаемый Квестор,
как Вы оцениваете банк "Глобус" в связи с этой информацией "За 2011 рік активи банку зросли до 1,8 млрд грн. і «Глобус» зробив «фантастичний ривок», піднявшись з 105 місця на 78 місце в рейтингу НБУ."
Может этот банк быть включен в Ваш список "приличных"?

А что ? Раздавание кредитов кому попало может сделать банк приличным? :mrgreen:
А впрочем, в Украине нет приличных банков .Поэтому несите деньги туда .где дают наивысшие проценты :wink:

чтобы раздать активы, надо было увеличить пассивы. вы владеете информацией, что кредиты розданы кому попало? инсайд? или набравшись пассивов, банк должен на них плотно сесть задней частью своего организма?
р.S/ я не являюсь вкладчиком Глобуса и не стремлюсь. Но его активно рекомендует эксперт Охрименко. Только поэтому и возник вопрос в надежде на инсайд от Квестора, но не от вас, всезнающая вы наша.
elles

Подякував: 42 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:37

Аlександр написав:Поражаюсь Вашей терпелке пятый год в долларе сидеть в ожидании Джоппо 8)
Запасайтесь лучше шведскими кронами, пока в наличии есть :)

Я не жадібний, долароєврових деповідсотків мені цілком достатньо. Ну а гривнепатріотам мужності не розвалити свій банк, видираючи з нього грндепо при обвалі. 8)
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:45

Mirax написав:
  Аlександр написав:Поражаюсь Вашей терпелке пятый год в долларе сидеть в ожидании Джоппо 8)
Запасайтесь лучше шведскими кронами, пока в наличии есть :)

Я не жадібний, долароєврових деповідсотків мені цілком достатньо. Ну а гривнепатріотам мужності не розвалити свій банк, видираючи з нього грндепо при обвалі. 8)

Тем, кому пять лет назад хватило ума сидеть в долларе, не нужно было бегать потом по таврикам в поисках лишних полпроцента чтобы скомпенсировать потери всего одного месяца ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:48

mike41 написав:Південному Заходу, Кармелюку
Виходив колись щотижневик "Фінансова Україна". І десь років 15 тому читаю там таке. Делегація німецьких фінансистів відвідала банк "Україна", а потім її прийняв Ющенко. Хтось з німців вигукнув: Ознайомившись із документами, ми побачили, що банк на межі банкрутства! На що отримав відповідь: У вас, в Німеччині, можливо, воно так і сталося б, але у нас банк, що носить ім"я країни, не збанкрутує ніколи. :(
І як до профі, у мене до Вас запитання, на яке я своїй аудиторії переконливо відповісти не зміг. Чому чим гірші гроші, тим вони дорожчі? І навели послідовність: золото - 2%, франк - 4, доляр - 7%, гривня - 22%? Я викручувався, мовляв, золото і не гроші. І депозитні ставки враховують девальваційні ризики. І про приоритетність національних грошей як єдиного законного засобу платежів. А сумнів залишився: взагалі ж бо, чим щось міцніше, надійніше, більш дефіцитне, тим більше дають за нього... :)

Відсотки - плата за ризик втрати початкової вартості активу :!: . Колись ще для відсотків був орієнтир - рівень інфляції, але зараз це не працює . :oops:
Південний Захід

Подякував: 0 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:49

квестор написав:Звісно-НІ..... :wink:
ПС. Взагалі, колєги й колєжанки, маю нагадати свою тезу..."список" НЕ буде розширюватись, а НАВПАКИ...він буде усихати, кристалізуючи лише "сіль і міць" сучасного українського лихварства...ймовірність появи нових банок у МОЄМУ "списку"..майже "нульова"... :wink:

Проблема всихання може розв"язатися сама собою. Ось жовта преса продає слідом за Марфіном, Банком Кіпру, Універсалом вже й "Астру". Здається, не було ще пліток про "Піреус". І знову ми виходимо на Пані К. Лагард, яка невдовзі вирішуватиме питання про допомогу елінським банкам.
А що залишається? Вітчизняні комерсанти. Не знаю, хто як, а мені чогось пригадується перше речення з брошюри, що її надіслав О.Бендер О.Корейку: "Все крупные современные состояния нажиты нечестным путем" (с). А отже, ризики наявні. :(
mike41
6

Подякував: 847 раз.
Подякували: 2508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:54

mike41 написав:І як до профі, у мене до Вас запитання, на яке я своїй аудиторії переконливо відповісти не зміг. Чому чим гірші гроші, тим вони дорожчі? І навели послідовність: золото - 2%, франк - 4, доляр - 7%, гривня - 22%? Я викручувався, мовляв, золото і не гроші. І депозитні ставки враховують девальваційні ризики. І про приоритетність національних грошей як єдиного законного засобу платежів. А сумнів залишився: взагалі ж бо, чим щось міцніше, надійніше, більш дефіцитне, тим більше дають за нього... :)

А Вы рассмотрите с др. стороны этот тезис :)
"...не дають за нього", а наоборот -- "ВІДдають". Патамушо, чем лучше, тем меньше от него отдают: от вложение в золото Вам отдадут тока 2% сверху, от гривни -- готовы и 22% отдать.
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 16:55

elles написав:чтобы раздать активы, надо было увеличить пассивы. вы владеете информацией, что кредиты розданы кому попало? инсайд? или набравшись пассивов, банк должен на них плотно сесть задней частью своего организма?
р.S/ я не являюсь вкладчиком Глобуса и не стремлюсь. Но его активно рекомендует эксперт Охрименко. Только поэтому и возник вопрос в надежде на инсайд от Квестора, но не от вас, всезнающая вы наша.

А. Ну если Охрименко ... :lol: :lol:
Он там консультантом подрабатывает вроде.Но это не важно.
Если дают высокие проценты,то на короткий срок можно положть.Если у Вас ,конечно . был евро и Вы его продали и ждете откупить дешевле.
Я .например , отдала Активу на месяц . И всё равно ,что там с активами и пассивами.
Всё это рисуется .
Так же .как и материнские структуры могут отказаться финансировать свои дочки. И так же ,как и государство может отказаться финансировать госбанки.

Вывод. Отдавайте только гривну и только на месяц. Смотрите внимательно при оформлении СРОК действия договора :!: :!: :!: А то двухнедельный может оказаться полугодовым, а трехмесячный двухлетним.

ЗЫ. А что, в уКвестора бывает инсайд? :lol:
Что за народ у нас .Всё за инсайдом гоняется . Никак не хочет мозги включать :wink:
daphne

Заблокований
Подякував: 32 раз.
Подякували: 1758 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 лют, 2013 17:33

daphne написав:
  elles написав:чтобы раздать активы, надо было увеличить пассивы. вы владеете информацией, что кредиты розданы кому попало? инсайд? или набравшись пассивов, банк должен на них плотно сесть задней частью своего организма?

А. Ну если Охрименко ... :lol: :lol:

А что, в уКвестора бывает инсайд? :lol:
Что за народ у нас .Всё за инсайдом гоняется . Никак не хочет мозги включать :wink:

Благодарю за внимание к моему вопросу. К Охрименко с его безграмотными текстами отношусь с юмором. У Квестора инсайд бывает.
elles

Подякував: 42 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

#<1 ... 16021603160416051606 ... 2633>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор