Тягнибок: з Росією так просто гратися не можна, їй дай палец
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Бandera написав: Ги. Воно висновок зробило:))) В мене особисто не підніметься язик і рука навіть мову чукчів назвати, якось погано
Так с помощью какого органа Вы разговариваете? С помощью рук? Зачем тогда им подниматься? Возможны другие варианты, которые весьма затруднительно просчитать, т.к. Ваше "Ги" в начале каждого поста не дает возможности проследить логическую цепочку Ваших умозаключений.
Ги, Carboon пиши від свого імені, а то ти продовжуєш нашу дискусію, яку ти розпочав коли ще був Carboon-ом, а тепер ти ж НКВД, яке звісно ж набагато краще підходить щоб відобразити твою шовіністично-криваву суть:))) А що спілкуватися можна лише за допомогою язика? А за допомогою набирання тексту на клавіатурі ви не пробували? Дивно, хто ж тоді строчить за вас цей текст?:) А, ну звісно ж - боти рук не мають:)
Ну вот, глупость же сейчас написали и снова будете обижаться, что Вас не понимают, или понимают не так, как Вам хочется. Может Вам все же подучиться сначала, а потом писать?
Volfox написав:Свідомітов развелось... Для них американец ближе русского. А на немцев 40-х годов так вообще мастурбируют... Может уже хватит демонстрировать свой псевдо патриотизм? Продали все, на нищее население положили, но интенсивно промывают мозг национализмом, патриотизмом, капитализмом и т.д.
Ги, о-о великий диктатор Каддафі зявився:) Великий стратег, який довів свою країну до руїни та громадянської війни, який за допомогою іноземних найманців знищував цілі квартали міст, тепер нам розказує про патріотизм?:) Для мене, що маскаль, що американець, що німець однаково, з усіма можна співпрацювати економічно, але зі сторони американців, а тим більше німців не лунають погрози на рахунок територіальної цілісності України, не вказують нам в яку церкву ходити чи якою мовою розмовляти. Якщо маскалі перестануть це все робити, то я особисто буду до них ставитись як і до інших - з зацікавленністю та повагою, до цього вибачайте - як ви до нас, так і ми до вас.
Бandera Снова юродствуете и плюетесь в прохожих. Не надоело сидеть на паперти с протянутой рукой? Столько знаний, умений и навыков можно полезных получить, а Вы так бездарно свою жизнь губите.
Востаннє редагувалось НКВД в Сер 13 лют, 2013 13:14, всього редагувалось 1 раз.
alex10 написав:Бandera моя репліка була у відповідь на "мовнюка", що є образою всіх українців як на мене, чи вам так не здається?:) Смотря какой смысл вкладывать в понятие: если от слова "мова" - то принадлежность к укроязычным если первую букву заменить на "Г" (как бы в рифму) - то... получается образа. Но если в Вас будут бросаться дерьмом в прямом смысле, Вы же не станете делать то же самое Возьмете палку - и по балде... Я к чему: здесь Отвечать на грубое оскорбление таким же грубым оскорблением - бесплодная забава
Ну ми ж бачимо який сенс у це вкладає нешановний Carboon-НКВД, це навіть з його нового ніку видно:) А стосовно іншого згоден - безперспективна це затія - лаятися з ботом, його треба або ігнорувати або кулаком-палкою в реалі.
Бandera Ну или к доктору в конце концов сходите. Ведь параноя губительно действует на Вашу, в первую очередь, психику. Рискуете стать невменяемым. Оно Вам надо?
НКВД написав:Ну вот, глупость же сейчас написали и снова будете обижаться, что Вас не понимают, или понимают не так, как Вам хочется. Может Вам все же подучиться сначала, а потом писать?
Цікавіше, цікавіше нешановний троль пишіть, а то ви мене ніяк спровокувати не можете, щоб я щось погане написав і мене заблокували:) Що це за вирази "глупость","обижаться", "понимают"?:) Вас що там у центрах тролів для ФСБ вчать тролити випускниць інтитутут благородних дівиць?:)))) Словом, де ж ви бачите "глупость" з моєї сторони розкажіть детальніше:)
НКВД написав:Бandera Снова юродствуете и плюетесь в прохожих. Не надоело сидеть на паперти с протянутой рукой? Столько знаний, умений и навыков можно полезных получить, а Вы так бездарно свою жизнь губите.
Я тут з вас сміюсь нешановний:) З чого все почалось - ви назвали тих хто розмовляє українською мовою "мовнюками", мені це трохи не сподобалось, але зараз мені прямо смішно - де ж тролінг, для чого ви створили акк з промовистим імям НКВД?
Бandera Вы все время забываете (а скорее не приучены) в дискуссии с оппонентами говорить волшебное слово. Поэтому Вас и не воспринимают всерьез. Если и далее будете придерживаться такой манеры общения с окружающими - над Вами будут глумиться даже дети.
А "мовнюки" в моем понимании использования в обыденной речи - это люди, которые (в силу своего образования, воспитания, возраста и других жизненных обстоятельств) за душой, кроме конька "о мове" ничего не имеют. Если уж совсем упростить, то это люди нищие духом.
Востаннє редагувалось НКВД в Сер 13 лют, 2013 13:26, всього редагувалось 1 раз.
НКВД написав:Бandera Ну или к доктору в конце концов сходите. Ведь параноя губительно действует на Вашу, в первую очередь, психику. Рискуете стать невменяемым. Оно Вам надо?
Ваш стиль общения напоминает приснопамятного Кузера. Неужто это Вы? Тук-тук,я тебя нашел