Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 12831284128512861287 ... 4030>
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 15:36

бедный турбинко не оставляет надежд купить квартирку за накопленную десятку баксов и наконец-то съехать от мамки :)
sterva

Подякував: 96 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 15:53

obval написав:
  sterva написав:бедный турбинко не оставляет надежд купить квартирку за накопленную десятку баксов и наконец-то съехать от мамки :)

Жалей больше "продаванов" , который год в попе сидят БЕСПРОСВЕТНО :wink:
Наивненький(ая) !
Є кілька типів тих , кого Ви називаєте продаванами
Перший ( найчисленніший) - сидить в своїй квартирі - виставивши на неї ціну ( розмір значення не має) і цю ціну він виставив виходячи з того , що збирається купити після продажу - від того продав він квартиру чи не продав - його життя не погіршується в жодному з варіантів.
Другий ( будівельники) - тут також ніби все в порядку.
В порівнянні з дном 2009 - наростили обєми будівництва на 70% ( було 0,9 млн м2 - стало 1,5 млн м2) і таким чином вийшли на обєми докризових(пікових) 2007-2008 років.
Звичайно можна кричати на всіх закоулках що будівельники будують на склад - але чому тоді вони в 2009 - не будували на склад і чому збільшили обєми будівництва - якщо будують на склад ?
Третя - спекулянки ( накупили і не знають що їм робити) - цих по перше - не шкода , по друге - погоду на ринку в порівнянні з першими двома групами вони все одно не роблять.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 16:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Що краще під вікнами - дві багатоповерхівки чи 800 автомобілів...

Невірно поставлене питання: що краще - поселитися в кварталі, де буде під тисячу людей з авто і паркінг на 800 автомісць, чи під півтори тисячі авто і ніякого паркінгу. Тоді, дві багатоповерхівки будуть напроти вікон, а під вікнами - тулитись всі ті тачки на тротуарах і газонах.
Що краще?
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 16:56

Oven
Можна я задам питання по другому
Чи знайдеться тут людина при тверезій памяті і без жіночої логіки , яка повірить що хтось почав будівництво вартістю в 100 млн грн і більше - попередньо не підстрахувавшись паперами які позволяють це будівництво ? і це при цьому що вартість штрафу за самовільне будівництво починається від 0,1 млн грн , а будівництво буде вестись як мінімум пару років.
Правильно -таких деб_ілів крім овна - не має.
Тому
Жіночка - це до Овна , яка пару місяців тому використала звертання жіночого роду розповідаючи про власні проблеми.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 17:02

Faceless написав:
  budivelnik написав:Що краще під вікнами - дві багатоповерхівки чи 800 автомобілів...

Невірно поставлене питання: що краще - поселитися в кварталі, де буде під тисячу людей з авто і паркінг на 800 автомісць, чи під півтори тисячі авто і ніякого паркінгу. Тоді, дві багатоповерхівки будуть напроти вікон, а під вікнами - тулитись всі ті тачки на тротуарах і газонах.
Що краще?

1 Навіть при проектуванні того , що 90% тут присутніх називає сараями в тмьму-таракані - від мене вимагали запроектувати парко-місця в привязці до кількості мешканців
2 Хтось з тут присутніх повірить , що як мінімум дві організації
а - проектанти
б - держекспертиза
підуть на пряме порушення службових обовязків ( і втрату ліцензій/сертификатів(проектанти) і теплого місця з з/платою в 5000-12000 грн в місяць(держекспертиза) і запроектують багатоповерхівку на місці автостоянки , якщо іншого місця під автостоянку знайти не можливо .

Тому
Викрики різного роду емоційно неврівноважених - нехай викриками і залишаються.
Будівництво - тому й дороге , що ця галузь досить сильно зарегульована державними нормативами і перевіряючими , особливо в царині багатоповерхівок.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2013 17:03, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 18:25

Oven написав:Ремонт и строительство украинских дорог вновь доверят туркам - решение Кабмина

Я не раз писал, что здравый смысл должен победить, за дорогами придут к строительству домов, будет быстро, качественно и дешевле "вітчизняного виробника"...

И это пишет человек, который якобы имеет высшее икономическое образование, считающий себя икспертом в рыночных отношениях.
Плакать хочется от качества украинского образования... :oops:

sterva написав:бедный турбинко не оставляет надежд купить квартирку за накопленную десятку баксов и наконец-то съехать от мамки :)

Тут таких халявщиков много - от Турбины и Обвала до золотошерстого парнокопытного товарища. У всех вместе взятых денег как раз на одну квартиру и хватит.. 8)
Kren_

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 18:29

Оператор БД написав:По линкам ниже можно видеть выставленное на продажу залоговое имущество:

http://slando.ua/list/user/AUr3
http://slando.ua/list/user/Cyhb

Цена некоторых объектов находится в р-не 1000 у.е./м2

не так давно осенью 2012 я писал, что проблемную ипотеку только начали разгребать и пополз на продажу как и полагается сначала неликвид.
мне ростишки тогда отвечали и хотели доказать, что с проблемной ипотекой все решалось, и по тихому, и что все хорошее уже распродали уже давно. и что нечего ждать что ипотека еще всплывет на рынок. :D
поплыла.
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 18:37

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cellar написав:мне ростишки тогда отвечали и хотели доказать, что с проблемной ипотекой все решалось, и по тихому, и что все хорошее уже распродали уже давно. и что нечего ждать что ипотека еще всплывет на рынок.
поплыла.

Меня в растишки записали?
Я не писал, что не всплывет. Я писал, что МАССОВО не всплывет. Партиями небольшими будет выцеживаться, но на рынок они существенно не повлияют. Посмотрим далее, прав я или нет :)
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 18:38

Faceless написав:
  budivelnik написав:2 Хтось з тут присутніх повірить , що як мінімум дві організації
а - проектанти
б - держекспертиза
підуть на пряме порушення службових обовязків ( і втрату ліцензій/сертификатів(проектанти) і теплого місця з з/платою в 5000-12000 грн в місяць(держекспертиза) і запроектують багатоповерхівку на місці автостоянки , якщо іншого місця під автостоянку знайти не можливо .

Ви мабуть на новобудовах у Києві не були, так? Та хоч на тих хе Позняках
Я чисто фізично не в стані побувати на всіх новобудовах України , але при цьому
а - є правила забудови
б - є експертиза проектів
в - в ситуації , коли покращення на кожному кроці - я не бачу нічого дивного , коли будується не все запроектоване , а тільки те що можна більш-менш вигідно продати.

Але при цьому
1 Якщо щось не побудовано - це не говорить про те що воно не запроектовано
2 Якщо хтось хоче за 8000 грн/м2 отримати те саме що коштує 20000 грн/м2 - в нього це не вийде.
А те що хтось рахує що і 8000 грн8м2 - ціна завищена і за таку ціну потрібно отримувати якість того що коштує 20000 грн/м2 - то це тільки окрема думка.
Я також вважаю що БМВ і Мерседес можуть продавати автомашини по ціні чері чи зазу , але на жаль ні мерседес ні БМВ так не вважають , а тому я змушений або за ціну чері купувати чері , або не купувати БМВ по сьогоднішній ціні БМВ , при цьому моя відмова від купівлі БМВ жодним чином не говорить про те що вони випускають погані або неадекватно дорогі автомобілі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 тра, 2013 18:43

написан от первого лица ход мыслей типичного бетоноинвестора в РФ на толькодорожае. вспоминаем 2006-2008 год в украине.
http://vk.com/moneymonkey?w=wall-45693808_985
Я не знаю, кто раздувает рынок недвижимости в России и почему он до сих пор не лопнул, но... это работает на мой карман. За несколько месяцев, купленная мной квартира в новостройке подорожала на 222 тыс. руб. на сайте застройщика. Купил я квартиру примерно за год до сдачи дома. На момент закрытия сделки еще не было ни стен, ни окон, как впрочем и моего этажа. Сейчас все это уже наличествует. Я очень доволен покупкой, так как судя по всему это будет выгодная продажа, когда ценник выйдет на рыночную отметку, а от нее он пока ой как далек. Каждый квадратный метр должен подорожать еще на 11-15 тыс. руб. от текущей стоимости, а квадратов у меня не 50 и не 70, а куда больше... Калькуляторы есть у всех, все поддается элементарному счету. Обращайтесь с деньгами грамотно. Я не претендую на звание гуру рынка недвижимости, и понимаю в квартирном вопросе не много, и тем не менее остаюсь доволен своими первыми шагами в этом направлении. Позвольте мне лишь делиться с Вами своим опытом и своей информацией, и завтра я размещу свои практические советы по поводу того, как не ошибиться, выбирая квартиру в новостройке.

Думайте. Делайте.
....................

чтоб не оффтопить, про Российскую недвигу:
Когда начнется падение нереальных цен на жилье в Москве и РФ
cellar

Подякував: 455 раз.
Подякували: 451 раз.

Профіль

#<1 ... 12831284128512861287 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему