Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Атэй написав:Подскажите кешбек по расчетам картой ЗГ в торговых сетях с 1.04.2014г. уже не начисляется?
Уважаемый Атэй, сообщаем, что в п. 4 Официальных условий указаны все Тарифные пакеты, которые принимают участие в Программе «Повертаємо гроші». Более детально с официальными условиями у Вас есть возможность ознакомиться на сайте Банка: http://deltabank.com.ua/r/016AAEBB-1E67 ... i_prog.pdf Спасибо за обращение!
kmm3 написав:Я не писав, що держава повертає, а "держава організує повернення коштів"
Це дуже умовно - "держава". Є певні люди які одержують за це заробітну плату (винагороду). Волонтерів там не зустрічав... Також є багато структур та осіб які не мають жодного стосунку до так званої "держави" але дотичні до цих процесів.
vitalikss86 написав:kmm3, готовий платити 15%, як в Європі, тільки нехай буде заробітна плата як в Європі, і рівень інфляції реальний 2-3%!!! І не доречно порівнювати 15% від з/п, і від % за депозитами! Через те, що з/п моя за 5-7 років збільшилася вдвічі, і вона індексується на рівень інфляції, а Тіло Депозиту не індексується і воно девольвує (100 тис зараз і 100 тис в 2005 році це дві різні 100 тисяч)...якщо буде індексування , то тоді я згоден на такі умови!!!
Почнемо працювати, думати, керувати, як у Європі, тоді й буде зарплата європейська, інфляція 1-2% і т.д. 100 тис на депозиті в 2005 році дали б принаймні 300 тис зараз , що цілком непогано. Ми можемо бути згідні чи не згідні, обурюватися, кричати і т. д. Та чи виграємо від цього? Є об'єктивні речі, на які не можемо вплинути ні ми, ні той же банк. Я лише хотів сказати, що істерія на форумі в кінцевому результаті не призводить до позитивного результату для вкладників. Тому варто заспокоїтись і досягати мети іншими запропонованими методами. Звичайно, незгодні цілком можуть проігнорувати моє побажання
vis-a-vis написав:Delta official Добрий день! Через який час можна повернути назад помилково відправлений платіж? Через 2 місяці можна?
Шановний vis-a-vis, з метою надання конструктивної відповіді просимо деталізувати суть Вашого звернення та надати Ваші персональні дані (ІПН/ № рахунку) в особистих повідомленнях Delta official. Заздалегідь вдячні!
Слушне зауваження, дякую Я без істерики досяг мети
Хоча з тої ж Вікіпедії Істеричний розлад особистості
"Докладніше: Істеричний розлад особистості
У цей час з істерією асоційований особливий склад особистості, званий істеричним розладом особистості. Йому притаманні поверховість суджень, сугестивність і самонавіюваність, схильність до фантазування, нестійкість настрою, прагнення привернути до себе увагу, театральність поведінки."
Востаннє редагувалось kmm3 в Сер 02 кві, 2014 12:39, всього редагувалось 1 раз.
"ставка 10%, відповідно — від 100 000,01 грн. та більше" - спонукають тримати суми до 100 т грн. - маркетинговий хід, щоб потім малювати на всіх брошурах 18%
Нічого цікавого для сум від 3000 грн.
"З 01.05.2014 року" - мабуть для того, щоб встигнути провести рекламну акцію про 18%