ЭксперД, как всегда впереди батьки. Законопроект 4101а принят за основу, это даже не первое чтение.
zakon2_rada_gov_ua/laws/show/1532-vii
|
|
![]() И это верно, только вот банк нужно с умом выбирать, чтобы потом локти не грызть. Сейчас разумно докопить например до покупки однокомнатной квартиры (пусть даже в хрущевке) и сдавать ее.
![]() Питання до того, що занадто багато кричать, а мало роблять. Але я готовий повірити що і перше і друге було зроблено. Що таке для Вас держава? Якщо я хочу, щоб мене не обкрадали, я щось роблю. Просто піднімаю 5-ту точку і роблю крок. Якщо у Вас є бажання - зробіть також. Зараз, після підняття тарифів на комунальні послуги, я почав не лінуватися, а розбиратися в структурі тарифу на обслуговування будинку. Простий крок, але вже багато цікавого. І я реально бачу можливість для себе знизити цей показник, бо роботи проводяться не в повному обсязі. І мені не влом цим зайнятися, бо є бажання зробити хоч трохи, але щось по справі. І якщо Ви хочете щось змінити на краще, зробіть самі хоч невеликий крок. Різниця між нами і цивілізованими країнами лише в тому, що там громадськість не дозволяє красти. ніхто Вам нічого просто так не принесе. ![]() Да, налоги за переводы люди не платят, вот только те деньги которые приходят в Украину от "Заробітчан" поднимают экономику именно Украины (а не Кипра или Вергинских островов). Тем более на западе у людей просто нету другого способа заработать, кроме как выехать за кордон, но они не сидят по форумам не кричат как им хреново живется, а подняли свою 5-ю точку и поехали зарабатывать, чтобы прокормить семью. ![]() вышел и из гривневых, и из долларовых депо ещё в апреле-мае-июне. Да, потерял проценты по гривне, но так как было примерно 50% на 50%, то вследствие роста курса бакса считаю, что сильно не "попал". Полученную гривну конвертнул в более твёрдые валюты. Теперь сижу, жду доллара по 15. По ходу, таки дождусь с такими действиями. а светить в налоговой доходы - шо я, совсем дурной? шоб ко мне потом пришли хорошо информированные товарищи с требованием срочно поделиться? нафик такие перспективы.
![]() не вижу ничего критического в налоге. была доходность 23%, станет 19,55%. неприятно, но не более.
![]()
не зрозумів, це у мене шиза, чи в Охріменка? ![]() це питання подробно обговорюється тут: С 1 июля 2014 года Яценюк ввел налог на ВСЕ депозиты Читаємо законопроект 4101а: 167.5. Ставки податку щодо доходу від капіталу встановлюються у відсотках бази оподаткування у таких розмірах: 167.5.2. для дивідендів та процентів на вклади (депозити), поточні або інші рахунки в банках та кредитних спілках: нуль відсотків — для процентів, загальна сума яких за звітний податковий рік не перевищує 410 прожиткових мінімумів (майже пів мільйона гривень) Востаннє редагувалось serg_sk в Пон 07 лип, 2014 16:03, всього редагувалось 4 разів.
![]() это в духе нашего эксперда ![]() надеюсь в таком виде он принят не будет - максимум 3-5% вклада до 100000 возможно не вызовет очередную волну оттока! подозреваю что 15% было взято из расчета предыдущего аналогичного закона, только в этом хотят часть налогов богатых перенести на бедных - смотрю ничего не меняется в нашем гондурасе (олигархи и поныне там) ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|