"Податок на депозит платитимуть всі" - думка

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123456 ... 26>
Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:39

Re:

ЭксперД, как всегда впереди батьки. Законопроект 4101а принят за основу, это даже не первое чтение.
zakon2_rada_gov_ua/laws/show/1532-vii
Востаннє редагувалось lekha7777 в Пон 07 лип, 2014 15:40, всього редагувалось 1 раз.
lekha7777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:41

В нашей стране депозит - это не столько средство зароботка, как азартная игра с целью компенсации обесценивания средств в ходе накопления для "крупной" покупки.
pobytt

Подякував: 17 раз.
Подякували: 180 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:43

pobytt написав:В нашей стране депозит - это не столько средство зароботка, как азартная игра с целью компенсации обесценивания средств в ходе накопления для "крупной" покупки.

И это верно, только вот банк нужно с умом выбирать, чтобы потом локти не грызть. Сейчас разумно докопить например до покупки однокомнатной квартиры (пусть даже в хрущевке) и сдавать ее.
Doco

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:43

shkarapet написав:
  vov4ick написав: Два питання: 1. Ви копійку хоч перерахували? 2. Ви придбали самостійно чи в складчину та відправили туди, де потрібно?

1. Да
2. Да
Придите арестовать за поддержку государства. Или я смогу увидеть Вашу мысль по этому поводу. Или Вы хотите чтобы и дальше воровали те, кого будто бы Вы выбираете? До чого питання?

Питання до того, що занадто багато кричать, а мало роблять. Але я готовий повірити що і перше і друге було зроблено.

Що таке для Вас держава?

Якщо я хочу, щоб мене не обкрадали, я щось роблю. Просто піднімаю 5-ту точку і роблю крок. Якщо у Вас є бажання - зробіть також.

Зараз, після підняття тарифів на комунальні послуги, я почав не лінуватися, а розбиратися в структурі тарифу на обслуговування будинку. Простий крок, але вже багато цікавого. І я реально бачу можливість для себе знизити цей показник, бо роботи проводяться не в повному обсязі. І мені не влом цим зайнятися, бо є бажання зробити хоч трохи, але щось по справі.

І якщо Ви хочете щось змінити на краще, зробіть самі хоч невеликий крок. Різниця між нами і цивілізованими країнами лише в тому, що там громадськість не дозволяє красти. ніхто Вам нічого просто так не принесе.
vov4ick

Подякував: 613 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:51

Doco написав:
  Stas8545 написав: Ты специально сегодня зарегистрировался на этот форум чтобы свою чушь нести, иду лучше с окна выпрыгни!!!

За разговором следи. И в чем по-твоему эта чушь выражается?

Да, налоги за переводы люди не платят, вот только те деньги которые приходят в Украину от "Заробітчан" поднимают экономику именно Украины (а не Кипра или Вергинских островов).
Тем более на западе у людей просто нету другого способа заработать, кроме как выехать за кордон, но они не сидят по форумам не кричат как им хреново живется, а подняли свою 5-ю точку и поехали зарабатывать, чтобы прокормить семью.
Stas8545

Подякував: 59 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:51

вышел и из гривневых, и из долларовых депо ещё в апреле-мае-июне. Да, потерял проценты по гривне, но так как было примерно 50% на 50%, то вследствие роста курса бакса считаю, что сильно не "попал". Полученную гривну конвертнул в более твёрдые валюты. Теперь сижу, жду доллара по 15. По ходу, таки дождусь с такими действиями. а светить в налоговой доходы - шо я, совсем дурной? шоб ко мне потом пришли хорошо информированные товарищи с требованием срочно поделиться? нафик такие перспективы.
Santorino

Подякував: 34 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:52

не вижу ничего критического в налоге. была доходность 23%, станет 19,55%. неприятно, но не более.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 15:57

roman tr.
Неприятно другое, что деньги фиг знает куда пойдут...
Платить готовы, только пусть говорят куда и на что...
Если бабульке на покушать, я не против. А если толстожопому в ресторане пожрать - против...
virusvkr
1

Подякував: 49 раз.
Подякували: 155 раз.

Профіль

“Відповідно до законопроекту, податок платитимуть всі власники депозитів — і ті, хто кладе мільйони, і ті, хто має на рахунку кілька тисяч гривень”, – розповідає Олександр Охріменко

не зрозумів, це у мене шиза, чи в Охріменка? :roll:
це питання подробно обговорюється тут:
С 1 июля 2014 года Яценюк ввел налог на ВСЕ депозиты

Читаємо законопроект 4101а:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 1%E0&skl=8
167.5. Ставки податку щодо доходу від капіталу встановлюються у відсотках бази оподаткування у таких розмірах:
167.5.2. для дивідендів та процентів на вклади (депозити), поточні або інші рахунки в банках та кредитних спілках:
нуль відсотків — для процентів, загальна сума яких за звітний податковий рік не перевищує 410 прожиткових мінімумів (майже пів мільйона гривень)
Востаннє редагувалось serg_sk в Пон 07 лип, 2014 16:03, всього редагувалось 4 разів.
serg_sk

Подякував: 427 раз.
Подякували: 171 раз.

Профіль

lekha7777 написав:ЭксперД, как всегда впереди батьки. Законопроект 4101а принят за основу, это даже не первое чтение.
zakon2_rada_gov_ua/laws/show/1532-vii

это в духе нашего эксперда :lol:
надеюсь в таком виде он принят не будет - максимум 3-5% вклада до 100000 возможно не вызовет очередную волну оттока!

подозреваю что 15% было взято из расчета предыдущего аналогичного закона, только в этом хотят часть налогов богатых перенести на бедных - смотрю ничего не меняется в нашем гондурасе (олигархи и поныне там) :(
Ed_

Подякував: 0 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<123456 ... 26>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор