Frant написав:А так ти лише жалієшся на дороговизну нерухомості. Значить, не уявляєш собі, скільки трудо-днів і грошей треба витрати ,щоб побудувати хоча б сільский туалет, а не те що повноцінний будинок.
Никто не жаліеться , от уж телепень ) , а констатируют факт , что дорого .
KIM написав:Кстати, насчет того, кто кого имеет право критиковать, поучи лучше будивельника,
навіщо? Він свою справу знає, побудував багатоквартирний будинок - і продав квартири.
От як би ти, хлоп, купив у нього квартиру, прожив там 1-2 роки і побачив якісь реальні нагаразди - так, мав би право голосу і осудження.
А так ти лише жалієшся на дороговизну нерухомості. Значить, не уявляєш собі, скільки трудо-днів і грошей треба витрати ,щоб побудувати хоча б сільский туалет, а не те що повноцінний будинок.
А ну-ка, балабол, приведи цитату, где я жалуюсь на дороговизну недвиги?
Serg-ik написав:Долгострои с какого периода висят? 2002-2008/ год. Вполне понятно, если деньги от покупателей ( или заказчиков) брались сразу по предоплате на 70-100%
Якщо не складно Коли берете часові рамки в 10-15 років , то приймайте до уваги і обєми які були Порівнюйте порівнювальне.
При чём здесь время и объёмы? Речь шла О ПРИЧИНАХ появления недостроев с конкретными примерами от Эйрмакса.
Та при тому що приведенні Вами приклади займають всього 1% від обєму збудованого , а тому не можуть бути аргументом для тих 99% які були нормально збудовані і нормально розпродані.
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 22 чер, 2015 21:03, всього редагувалось 1 раз.
Frant написав:А так ти лише жалієшся на дороговизну нерухомості. Значить, не уявляєш собі, скільки трудо-днів і грошей треба витрати ,щоб побудувати хоча б сільский туалет, а не те що повноцінний будинок.
Никто не жаліеться , от уж телепень ) , а констатируют факт , что дорого .
Я тобі пояснюю в 101-й раз: за 5 000 доларів ти зможеш купити хіба що ржавий "Ланос", а не житло в Києві.
Гы , считать научись васыль ) Па200-300 это 7-10 тыщ долл Я аргументов твоих не вижу , это такое утверждение пустое от Франта
Хотя 5000/35=143 долл м2 , ты знаешь ты можешь оказаться прав Но тогда житуха тут будет высёлой !
KIM написав:А если ты такой фанат халуп будивельника - ну так купи у него одну-две картиры, сделай человеку приятное.
Причому тут фанат чи не фанат? Будівельник реально будує житло.
Я рад за него. Но это не отменяет всех его "особенностей".
1 По великому рахунку мені не холодно і не жарко радієте Ви за мене чи ні 2 По великому рахунку , ті хто в мене купили - в своїй пятій точці мають вашу думку по питанню того що ви називаєте одороблом 3 На моє тверде переконання, у випадку якби ви прийшли на подвіря так званого одоробла і скликавши загальні збори власників одоробла - спробували б їх перконати що вони лохи бо заплатили за фігню Я б дуже переживав за збереження в цілості вашого фейса.
Таким чином 1 Я будую за свої 2 Ті хто будують за чужі - сплачують власникам коштів премію за ризик
Тому В мене прибутковість і рентабельність більше, але при цьому обєми в мене менші. Мене ( як колись Америку стримувала привязка долара до золота) стримує наявність обмежених власних сум коштів.
budivelnik написав:1 По великому рахунку мені не холодно і не жарко радієте Ви за мене чи ні 2 По великому рахунку , ті хто в мене купили - в своїй пятій точці мають вашу думку по питанню того що ви називаєте одороблом 3 На моє тверде переконання, у випадку якби ви прийшли на подвіря так званого одоробла і скликавши загальні збори власників одоробла - спробували б їх перконати що вони лохи бо заплатили за фігню Я б дуже переживав за збереження в цілості вашого фейса.
Таким чином 1 Я будую за свої 2 Ті хто будують за чужі - сплачують власникам коштів премію за ризик
Тому В мене прибутковість і рентабельність більше, але при цьому обєми в мене менші. Мене ( як колись Америку стримувала привязка долара до золота) стримує наявність обмежених власних сум коштів.
Та я это слышал уже сто раз. Уже и предлагал прям на доме это написать, чтобы всем сразу все было понятно. Ну дельное же предложение, правда? Тем более если "не холодно и не жарко" - чего ото опять реагировать на правду?
budivelnik написав:1 По великому рахунку мені не холодно і не жарко радієте Ви за мене чи ні 2 По великому рахунку , ті хто в мене купили - в своїй пятій точці мають вашу думку по питанню того що ви називаєте одороблом 3 На моє тверде переконання, у випадку якби ви прийшли на подвіря так званого одоробла і скликавши загальні збори власників одоробла - спробували б їх перконати що вони лохи бо заплатили за фігню Я б дуже переживав за збереження в цілості вашого фейса.
Та я это слышал уже сто раз. Уже и предлагал прям на доме это написать, чтобы всем сразу все было понятно. Ну дельное же предложение, правда? Тем более если "не холодно и не жарко" - чего ото опять реагировать на правду?
1 Як Ви себе ведете коли якийсь в сотий раз обзиває результати вашої праці ? 2 Як ви себе ведете коли срач клоуна не підверджується , так як люди грошима оплатили те що вважає гім.ном 3 А хто підтвердив що срач - правда ? І взагалі Чому в сотий раз тему піднімає , якщо він вже 99 разів читав відповідь ? То може не будівельник винуватий який захищає своє - а клоун який обсирає чуже ?
Если оправдаются мои,ничем не подкрепляемые никакими аргументами, прогнозы, что в следующем году,в начале следующего года на рынке недвижимости ожидается подъем, то это хорошая инвестиция. Эта недвижимость гипотетически в течение трех лет вырастет в цене. А все это время, если вам не нужна она для жилья или для ведения бизнеса, она может сдаваться в аренду и приносить вам стабильный доход, причем абсолютно не рисковый
Ну этот хоть говорит что это его субъективное мнение чисто на чутье - "мои,не подкрепляемые никакими аргументами, прогнозы"
«Если оправдаются мои прогнозы, на рынке недвижимости ожидается подъем в 2016 году. Это хорошая инвестиция. Недвижимость гипотетически в течение трех лет вырастет в цене. А все это время, если вам не нужна она для жилья или для ведения бизнеса, она может сдаваться в аренду и приносить вам стабильный доход, причем абсолютно не рисковый», — подытожил Бондаренко.
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 22 чер, 2015 23:29, всього редагувалось 2 разів.
Если оправдаются мои,не подкрепляемые никакими аргументами, прогнозы, на рынке недвижимости ожидается подъем в 2016 году. Это хорошая инвестиция. Недвижимость гипотетически в течение трех лет вырастет в цене. А все это время, если вам не нужна она для жилья или для ведения бизнеса, она может сдаваться в аренду и приносить вам стабильный доход, причем абсолютно не рисковый
Ну этот хоть говорит что это его субъективное мнение чисто на чутье - "мои,не подкрепляемые никакими аргументами, прогнозы"
Ну так он хоть взял на себя смелость сделать прогноз. А вы тут только постите никакими аргументами не подкрепляемые лозунги.
zahar_ какие нужны аргументы? квартира в Киеве стоит в три раза дешевле аналогичной в Минске - ну разве это не маразм? я понимаю, война и все такое, но война закончится в конце концов, и цена полезет вверх. ПС это обычный здравый смысл The problem is that common sense is not that common )))