Bobua написав:До речі. А таки гарно було би мати крипто- $, €, ₴ і т.д. у вигляді невеличких файлів. Схованих десь на флешках і непомітних, коли шукатимуть чужі.
Але мене чомусь нервує, що таким займаються не центробанки, а якась: " Tether является первой компанией, создавшей платформу для использования традиционной валюты в качестве Bitcoin. Деятельность Tether основывается на строгом соблюдении международных стандартов. Компания работает во всех государствах, где осуществляется регуляция виртуальных валют. Надлежащая проверка клиентов, ведение документации и соблюдение всех установленных процедур позволяет обеспечивать комфорт партнеров. В компании осуществляется систематический профессиональный аудит, что также способствует безопасности пользователей. "
І ще неясно, який при цьому "мультиплікатор"? Одночасний рух і паперу (пласт.карток) і склонованої крипти – так не має бути. Але як прив.компанія зменшуватиме традиційну грошову масу, відповідно до випуску крипти? У неї не може бути таких повноважень...
І, зрештою, якби це робили центробанки, то не було би 1$ комісії! Вони й так би добре зекономили, випускаючи менше паперу...
Вкладчик1234 написав:
Bobua написав:Чим гірша ДержЛотерея?
Тем, что они принадлежат компаниям "страны-агрессора", и вероятность выигрыша там стремится к нулю, при любых ставках
Законом забороняється проводити лотереї, які не є державними. Держлотереї проводяться операторами державних лотерей на підставі відповідної ліцензії. Таким чином вирішується досить тривала суперечка про правомірність проведення азартних ігор під видом різних вікторин, конкурсів та інших подібних «винаходів». ... Поза будь-якими сумнівами, ухвалений закон є дуже недосконалим і, за великим рахунком, таким, що не відповідає кращим європейським стандартам. Однак сам факт його ухвалення вперше в незалежній Україні складно переоцінити. Як і не можна не відзначити тієї обставини, що Закон «Про державні лотереї в Україні» став зразком рідкісного на сьогодні компромісу між інтересами держави, суспільства та бізнесу, заклавши основи й надавши можливість працювати над подальшим удосконаленням правового регулювання азартного бізнесу в цілому. Адже, попри позірну незначущість, лотерея посідає дуже важливе місце в житті суспільства, будучи легальною альтернативою нелегальної азартної гри. Вона дає державі можливість, з одного боку, обмежувати негативний вплив нелегальної азартної гри на населення, а з іншого — акумулювати значні кошти в державному бюджеті.
От чому любителі крипт не підуть, натомість, купувати квитки ДержЛотереї!? Чому не хочуть вкласти гроші в рідну країну? В її військо, дороги, медицину... Чому обов’язково треба втратити десь "за бугром"? Чим гірша ДержЛотерея? Так само високі шанси програти все. Той же екстрим. Але, зате, коли програєте, то буде приємне відчуття, що хоч якось допомогли своїй(!) країні. І це знову підіймає питання про совість вкладників піраміди.
Признаюсь коллегам, что временно вышел в бакс.А дальше поглядим.Пошёл рост, а укрбиржа через гривну работает.Да ещё может не все слыхали, что суммы стало сложней снимать , требуют справку о происхождении денег.Пережду пока.Тем более бакс успел взять па 26,39.Да, я как раз о дне, было супервкусно войти в торги 15го сентября по 3050.Значит можно рассчитывать на второй подарок
От чому любителі крипт не підуть, натомість, купувати квитки ДержЛотереї!? Чому не хочуть вкласти гроші в рідну країну? В її військо, дороги, медицину... Чому обов’язково треба втратити десь "за бугром"? Чим гірша ДержЛотерея? Так само високі шанси програти все. Той же екстрим. Але, зате, коли програєте, то буде приємне відчуття, що хоч якось допомогли своїй(!) країні.
Вложить деньги в лотерею , помочь державе . Лох это судьба до конца дней. Я Вам в двух словах на личном примере объясню, почему лотерея и крипта не одно и то же. 3,5 месяца назад поставил себе ферму и тихо себе сидел майнил zcash. Копил монетки на битрексе, дождался курса выше 400дол и слил все намайненное нелегким трудом. За 3,5 месяца отбил ВСЕ вложенные деньги, плюс у меня остались реальные физические активы, которые сейчас я легко продам за 70-80% их стоимости. Финиш, профит. Даже если завтра крита обнулится, то продам ферму за треть стоимости и всё равно буду в плюсе. Кому больше нравятся спекуляции ни битке, мне больше нравиться майнинг, немного финансовой и технической грамотности и реальные 100% годовых без напряга. И таки да, тот же екстрим.
И как-то уж совсем глупо смотреть на лицо президента и премьера и думать что это "твоя країна", это их зона обогащения, а для Вас это зона выживания.
Признаюсь коллегам, что временно вышел в бакс.А дальше поглядим.Пошёл рост, а укрбиржа через гривну работает.Да ещё может не все слыхали, что суммы стало сложней снимать , требуют справку о происхождении денег.Пережду пока.Тем более бакс успел взять па 26,39.Да, я как раз о дне, было супервкусно войти в торги 15го сентября по 3050.Значит можно рассчитывать на второй подарок
В контексте идёт обсуждение.Началось пару дней назад с сообщения о том, что мадам не смогла снять в авале 107000 гривен.Потребовали док о происхождении.Я пока не вник в подробности и законность сего.Не будем тут развивать, всё в контексте...
В контексте идёт обсуждение.Началось пару дней назад с сообщения о том, что мадам не смогла снять в авале 107000 гривен.Потребовали док о происхождении.Я пока не вник в подробности и законность сего.Не будем тут развивать, всё в контексте...