|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 12 бер, 2018 11:46
big539 написав:Да чо там мелочиццо! Нехай сразу видео запилит, на котором расскажет (как когда то будивельник) что он - тот самый крутой трейдер Акурт 
...а чо? - взагалі, ідея Ваша - супер! А будівельник, напевно, дуже давно відео викладував, бо я цього не бачив! Доречі, мені кортить сюди запросити будівельника, щоб він на той весь "срач" наклав ще й свої цифри/розрахунки, про ріст жирів в маслі і великі надої худої корівки ... тільки ще вагаюсь йому говорити про цю гілку, бо він буває нераз теж хамовитим! ... але, до цього "шабашу" - він би був не зайвим! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:00
Frant написав: akurt написав:Краше БЕЗКОШТОВНО користуйтеся досвідом
Досвідом чого? Гуляння з собакою, поїздок з діффками вночі у власному автомобілі, поїдання клубніки чи заглядання в чарку з горілкою/коньяком? Кожен другий форумчании тут може розповісти подібних байок вагон і маленьку візочок. Звісно, не так красномовно і розлого))) Дарма Долярчик день і ніч тут сидить, чекає порад, як без затрат і перешкод на рівному місці заробити мільйон доларів. Ну хоча би 50 000 - 100 000 доларів)) Ніц, немає таких порад))) Лише рекомендації, як витрачати гроші))) 
Не торміть вже душу - дайте хоч одну пораду Долярчику. ХОЧ ОДНУ. Мій досвід показує, як можна зробити саме так: не ходити в понеділок на роботу у залізну будку на базарі, щоби торгувати саморізами по гіпсаокртону, а: "Гуляння з собакою, поїздок з діффками вночі у власному автомобілі, поїдання клубніки чи заглядання в чарку з горілкою/коньяком?"Збоченці рулять, в мене немає "горілкою/коньяком?". До речі, горілку зовсім не пью, а може раз на рік. Переймайте досвід!Чекаємо: дайте хоч одну пораду Долярчику.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 12:01, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1447 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:01
Марфа Васильевна написав:зашла почитать с утреца под кофе, а тут целое дознавание.
....я так бачу, що тут більшість заходять ТІЛЬКИ почитати.... - а щось написати своє про нерухомість/оренду/ремонт - немають часу/бажання?!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:02
Зараз Frant як раз пише. Порада про гроші без коньяку. Чекайте. Поки пише - приготуйте мішок з-під цементу скаладати купюри.
Пан Долярчик - не набирайте від душевнохворих більше, ніж ви вже набралися 10 відсотків дурості - я вам що - хлопчик - робити фото з піднятою лівою ногою та пальцами три на одній руці і чотири на іншій? Зовсім "поїхали"? Вам ще балкон робити. Я вам скажу, що як будете таку дурню купувати - залізобетонний мішок для жінки та дитини - то який може бізнес бути із оренди житла - квартирантам балкони по 5 квадратів без ремонту та з перегородками з ЮСБ? Жах!
Не позорьте себе. Я міг зовсім нічого не виставляти - а те фото реально зроблено вчора приблизно о 14-00. Був на морі до 16-00. Гуляв вздовж моря із собакою. Дивився на рибалок, сидів в складаному щозлонзі. Із собою була банка румунського пива (я із собою привіз 3 паки по 6 банок) - чомусь так і не відкрив - не хотілося навіть пива на пляжі - а збоченці Вам розказують про коньяки/горілки. Оце ж так наслухаєтесь збоченців... І життя буде як у них... Свят-свят-свят - перехрещуся...
Просто чудове повітря на морі - якесь таке свіже-свіже...
Слухав по аудіоплеєру Сальмана Рушді... Збоченці не чули, що воно й таке... Дивився, як у порт заходить величезне судно із контейнерами, та як працює буксир, який привіз до того велетенського корабля лоцмана...
НЕ ПРИНУЖУЙТЕ себе. Все, немає коли, поїхав у Податкову Анталії - треба товаришу допомогти отримати турецький ІНН та відкрити рахунок у баксах та турецьких лірах. Не хворійте, а то щось дивлюсь...
Наполегливо чекаємо від Франта, рибалки сінуса та великого 539-го біга порад пану Долярчику. Напишіть хоч по одній - вже буде три!
Повторюю: Наполегливо чекаємо від київського Франта, харківського рибалки сінуса та великого чернівецького торговця сігами 539-го біга порад львівському легіню Долярчику. Напишіть хоч по одній пораді - вже буде три!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 12:29, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:28
akurt написав:Наполегливо чекаємо
Я уже писал условие, согласно которому Долярчик может начать получать хоть кой какие советы от меня.
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:33
Не надо условий! Не стесняйтесь, без всяких условий: ПОРАДУ - В СТУДІЮ!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 17:45, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 12 бер, 2018 12:36
akurt написав:так и Вы гробите свою жизнь на то, чтобы критиковать каждую букву в моих словах и текстах.
да не надо комплексовать. Я не критикую ВАШУ каждую букву  Мне не нравилось только упоминание бухалова в каждом посту. А так стиль, слог и тема - мне нравится. Очень! Я вообще критикую каждую букву Долярчика. Ему надо угомониться с многоточечным высерством - и возможно к нему потянутся люди 
-
big539
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 13:11
ВСЕ!!! — бо дійсно перетворили гілку на "срач"! Давайте тепер спілкуватись виключно по темі гілки, а "лірику" додавайте, як P. S.!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 13:33
Во, уже есть сподвижки в общении  Так, глядишь, и до советов дойдём. Я конечно не претендую на лавры мегаинвестора, по типу Акурта, да и недавнее моё знакомство с "чёрным лебедем" тоже моим советам особого веса не придаёт. Но я хоть практик, а не теоретик (в отличии от некоторых тут  ). И ко мне всегда можно даже подъехать в гости (от Львова тут недалече. можно и промотнуться, если сильно неймётся проверить  ).
-
big539
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 бер, 2018 13:40
Так может нам это, устроить пивные посиделки? Типа встреча форумчан или типа того.
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
|