Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:27500 дол за 50 метрову з правильним плануванням квартиру...
Это уже на финише продаж? Сейчас, наверное, стоит 38-40, а после 5-6 в ремонт и технику сдается за 10.
+100% за год это супер. Такие варианты были в прайсе? Были доступны человеку с улицы?
Да. Навіть на форумі писав щоб брали. Проте захар і ко зачмирили:-) придумали назву жк мордор. Дешевій і... Ну короче як завжди:-) проте деякі взяли:-) короче як завжди:-).
Форум взагалі цікава штука. Якщо флай і ко каже че омно - то відсотків на 50% це вже срібло, а якщо ще додається гастарбайтер з вано, то шанс, що золото ще зростає:-)
Зи. Наприклад був оранж сіті перший поверх, фасад, 3.9 м висота стелі по 16.5 кгрн маленькі приміщення з дуже привабливим розтермінуванням платежу. От чого не взяти? Здасться буде па 1000уе+ за квадрат.
Не захочеться продавати, то чи можна буде здати нежиле в комплексі на 600 квартир без інфраструктури за 6000 грн? Дешевше ларька:-)
Позвонил в ЖИБ , на данный момент есть в продаже 3к ( травяная стрелка ) 128 метров - (15,18,20,23 этажи ) - 20 кгрн http://investbud.kiev.ua/images/flat/Sa ... 200005.jpg ( квартира 3А ) С другой стороны тоже угловая в стороны дома , летом предлагали по 24,5 (18 этаж) сейча 9 этаж по 22 т.грн
1к - с обратной стороны ( бирюзовая стрелка ) 56 кв ( 6 этаж ) -22,4 кгрн
Первый написав:zzzzzz Тебе? Конечно нет. Я ж варешку закрив.
Не веди себя как маленькая обиженная девочка. Тролить меня я никому не позволю,причем там примитивно как это ты делал. А по теме ветки я с интересом пообщаюсь с любым человеком. Впрочем можешь не рассказывать, дело твое. Сиди дальше обиженным.
Первый написав:zzzzzz Тебе? Конечно нет. Я ж варешку закрив.
Не веди себя как маленькая обиженная девочка. Тролить меня я никому не позволю,причем там примитивно как это ты делал. А по теме ветки я с интересом пообщаюсь с любым человеком. Впрочем можешь не рассказывать, дело твое. Сиди дальше обиженным.
Шо тобі сказати. Ти 0, і вчитися не хочеш. Простий приклад, твоя інфа про сагайдака. Треха з видом в стіну нікому взагалі не потрібна. А ось така ж трьоха але на дніпро....