Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
moniks написав:Вчера был в ап Жуляны. Народу много. В основном молодежь. Улетает. В Европу. На рейсе моего чилдрена заполняемость 100% (туда). Пытання - Why?
Если бы регулярно заполняемость была не 100%, рейс отменили бы. На работу в Европу едет как раз не молодежь и не самолетами.
PS Ехал в Интерсити, заполняемость 100%. Пытання - Why?
kingkongovets написав:"Я застрелю тебе і мені нічого не буде": чому Петро Очеретяний вдарив Хмелюка
Нашла коса на камень. Кстати, как бы по внешнему виду Прохожий охарактеризовал Хмелюка?
ИМХО адекватный судя по поведению и фото, тем более в охрану гаранта отбор жесткий. На видео стоит руки в карманы, не быкует, пальцы не гнет. К сожалению нет аудио разговора.
Подготовленный поставленный удар тяжа без перчатки в висок или прямой в челюсть(ломается и кости входят в мозг) потенциально смертельный. Любой боксер может дозировать силу удара. Если был трезвый то осознавал свои действия, нет "состояние аффекта"...
ЗЫ: смотрю тут уже кандидатов в присяжные на комплект насобиралось которые не представляют как можно в гостях не нажраться...
kingkongovets написав:"Я застрелю тебе і мені нічого не буде": чому Петро Очеретяний вдарив Хмелюка
Нашла коса на камень. Кстати, как бы по внешнему виду Прохожий охарактеризовал Хмелюка?
ИМХО адекватный судя по поведению и фото, тем более в охрану гаранта отбор жесткий. На видео стоит руки в карманы, не быкует, пальцы не гнет. К сожалению нет аудио разговора.
Подготовленный поставленный удар тяжа без перчатки в висок или прямой в челюсть(ломается и кости входят в мозг) потенциально смертельный. Любой боксер может дозировать силу удара. Если был трезвый то осознавал свои действия, нет "состояние аффекта"...
ЗЫ: смотрю тут уже кандидатов в присяжные на комплект насобиралось которые не представляют как можно в гостях не нажраться...
Судмедэспертиза всё расставит по своим местам Самое забавное, что Вы тут на форуме и битой махаете и телефончики в личку для поговорить собираете со всех. Так у нас тоже свидетелей на преднамеренное в случае применения вами силы хоть отбавляй )))
moniks написав:Не ображайте інтелігенцію! КінКонг і поруч не стояв! Звичайна людино-мавпа! і
Доречі був здиваваний почутою чистейшою російскою мовою від одного з пасажирів. Навідь жінка спитада мене це москаль? Я відповів так. І ми пересіли Чоловік був точно до 60 років. Таким в'їзд в неньку заборонено чи нє?
До обговорення питання від’їзду молоді за кордон: вчора дві доньки подруги дружини на три дні поїхали до ЄС в екскурсійний тур. Напевно мета поїздки просто завуальована, бо ж у Києві зубожіння, і дівчата митимуть три доби посуд у європейських ресторанах. ))) Вже мовчу про айтішників, які втомилися жити в Україні на мінімальну зарплату: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/zminil ... 15650.html
До обговорення питання вбивства біля ФБ: собака і людина мають однакове право на життя. Існують такі "люди", життя яких неварте життя собаки або іншої тварини. Хто з учасників конфлікту почав "бикувати", не відомо. Однак боксер поза сумнівом перевищив допустимі норми "спілкування". Як йому треба було діяти ?? Ось відео з Московії, де поропонуються правильні методи умиротворення: https://www.youtube.com/watch?v=lNqUFBSPGE8