Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5960616263 ... 12402>
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 18:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

От якраз вивчіть фізику - повторіть за школу хоча б ...
Як мінімум магнітне поле ослаблюється перекриттями до 8-9 поверху до 0 порівняно з поверхнею землі . Це вже перевірено і задокументовано . Медиками .
Ну про такі речі як геопатогенні зони , сітка хартмана і т.д. говорити не буду - бо мало що досліджено на серйозному рівні ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 18:38

ще один пинок рожевоокулярникам
https://news.finance.ua/ru/news/-/44169 ... 20-ekspert

Запуск в Украине с 1 января новой модели розничного рынка электроэнергии на первом этапе не повлияет на суммы в платежках для украинцев. Однако в перспективе экономически обоснованные тарифы на электричество будут на 15-20% выше нынешних.

...

Тариф, установленный для этого вида генерации НКРЭКУ, не соответствует суммарным затратам электростанций. Если смотреть на сумму, которую определила экономически обоснованной НАЭК “Энергоатом”, скорее всего рост будет в пределах 15-20%”, – рассказал он.

“Не следует думать, что введение рынка электроэнергии обязательно тут же означает появление выбора и снижение цен.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 18:50

Puente написав:От якраз вивчіть фізику - повторіть за школу хоча б ...
Як мінімум магнітне поле ослаблюється перекриттями до 8-9 поверху до 0 порівняно з поверхнею землі . Це вже перевірено і задокументовано . Медиками .
Ну про такі речі як геопатогенні зони , сітка хартмана і т.д. говорити не буду - бо мало що досліджено на серйозному рівні ...

Я в школі фізику по Ландсбергу вивчав, якщо то вам про щось каже.
Не люблю повторюватись - але менше читайте безграмотної дурні, особливо про зменшення магнітного поля до 0. Перевірено й задукоментовано тут хіба фантазії всіляких шарлатанів чи писак з жовтої преси, в яких медики заміняють фізиків. Санітари мабуть
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 18:53

Kostia написав:Я заметил вы любите красивые виды. Думаете в таком экономе, который на никольский слободке, кроме ср, люди будут сильно переплачивать за вид при переуступке?

С красивым видом я квартиру могу и себе оставить, если не устроит предложение. Кстати, вы не знаете почему квартиры с видом а) либо выкупаются первыми б) либо продаются последними.

Ковальская в экономе там же валила по 38 кгрн год назад за видовое. Все повозмущались и на сейчас, вроде как, квартир нет. Смысла платить без вида даже 25кгрн не вижу если призрак каховского мордора предлагался до 20кгрн.

И, кстати, если дом совсем не днище, то проще продать с видом, чем с видом в стену, тем более когда вы продаёте не воздух, а товар в который могут прийти покупаны. Ведь можно объяснить за что вы просите их переплатить, чем оправдывать вид соседских трусов.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 18:56

Faceless написав:

Не люблю повторюватись - але менше читайте безграмотної дурні, особливо про зменшення магнітного поля до 0. Перевірено й задукоментовано тут хіба фантазії всіляких шарлатанів чи писак з жовтої преси, в яких медики заміняють фізиків. Санітари мабуть

цоколь найбільш захищене місце в будівлі!!!!
що по Пуенте, що по Ландсбергу ...
і ліфтонезалежне...
і якщо падає тиск у водогоні, то вода зникає в останню чергу ...
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 19:15

flyman написав:
  Faceless написав:

цоколь найбільш захищене місце в будівлі!!!!
що по Пуенте, що по Ландсбергу ...
і ліфтонезалежне...
і якщо падає тиск у водогоні, то вода зникає в останню чергу ...

Так!
І до центру Землі ближче!

Єдиний маленький недолік: якщо вийде з ладу фек-насос, прийдеться комусь за нуждою в кущі ходити.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 19:16

ФГВФО знову не зміг продати 113 гектарів землі "імені" Фірташа на Оболоні

8 січня Фонд гарантування провів “голландський” аукціон з продажу земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування житлових будинків і об’єктів соціально-культурного призначення площею 113,5 га, які знаходяться в м. Києві на Оболоні (вул.Богатирська/Північна) та належать Родовід Банку.

Стартова ціна на цей актив була встановлена на рівні 3,7 млрд грн. У ході торгів вона знижувалася до 1,85 млрд грн. Проте покупців так і не знайшлося.

https://news.finance.ua/ua/news/-/44177 ... na-oboloni

Ой, а земля на Оболоні подішовці не нужна

але КРЖН буде дорожати

всім благополуччя, а Первому позбавитися нарешті попоболі.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 19:30

АСТАНАВИТЕСЬ!
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 19:43

necovi4 написав:
  vst написав:Не стоит брать торцевую, панель и так холодная, это будет минусом при перепродаже.

Изначально я хотел брать во второй секции 42 квадрата, на двушку дешевле, но ближе к рельсам, теперь даже не знаю, торцевую или эту взять, как на картинке?Зображення

Не тратьте зря деньги на этот голимый комплекс, в нем только одно преимущество, это полуремонт от ДБК, остальное депресивный район, промзоны это навсегда.
remark

Подякував: 176 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2019 19:54

hume написав:
  Kostia написав:Я заметил вы любите красивые виды. Думаете в таком экономе, который на никольский слободке, кроме ср, люди будут сильно переплачивать за вид при переуступке?

С красивым видом я квартиру могу и себе оставить, если не устроит предложение. Кстати, вы не знаете почему квартиры с видом а) либо выкупаются первыми б) либо продаются последними.

Ковальская в экономе там же валила по 38 кгрн год назад за видовое. Все повозмущались и на сейчас, вроде как, квартир нет. Смысла платить без вида даже 25кгрн не вижу если призрак каховского мордора предлагался до 20кгрн.

И, кстати, если дом совсем не днище, то проще продать с видом, чем с видом в стену, тем более когда вы продаёте не воздух, а товар в который могут прийти покупаны. Ведь можно объяснить за что вы просите их переплатить, чем оправдывать вид соседских трусов.

Все зависит от сроков сдачи о от разницы между видом/не видом , я писал на форуме что в том же доме ( ЖИБ дом 30 ) в октябре не видовые по 22 предлагали. Ну как-то большая разница 22 и 30 . Это цены на трешки.
Evgeny
1
Форумчанин року

Подякував: 3750 раз.
Подякували: 11991 раз.

Профіль

52
27
2
2
  #<1 ... 5960616263 ... 12402>
Форум: