|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 03 лют, 2019 16:16
Долярчик написав:.... ой, пізно я вашу тут дискусію про зарплати помітив... - а ніхто не здогадавсь привести у приклад Долярчика - на інших гілках я писав, що ЧИСТИЙ мій дохід по з/п, ще не перевищував 700$/міс.! - і писав, що мене б на моменті, задовільнив би дохід у 1тис.дол./міс.(бо,якщо навіть, порахувати мої %% по депо, то всерівно, ту тисячку в місяць ще не досягаю) - що стосується моєї дружини, то знаєте, що вона вчителька і на моменті, з/п її становить 5+ тис. грн/міс. (а раніше і ще менше було) - АЛЕ! - тим не менше, Долярчик досягнув своєї мети! - за 7р. майже ЖОРСТКОГО скирдування, купив повітря над котлованом..... - від якого наступного тижня повинен отримати ключі! ... то ще поки зроблю ремонт + поки заселюсь..... = ~ 8,5р. .... якось так  - то під яку я категорію пересічних/олігархів підпадаю? 
Без будь-якої іронії моє щире співчуття вам... Треба було кудись в органи йти працювати чи на митницю...
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2019 16:37
adre25 написав:По поводу ОТ напишу свои наблюдения. Где-то с год назад на перегоне Буча-Немешаево стали курсировать так назывемые эл. поезда челнокового типа. Т.е. отреминтировали и пустили новые электрички в них ходил отдельно контролер (проверял продавал билеты) и еще за ним потом шли 2 представителя правопорядка. Потом где-то через 8-9 мес. все "вошло в круги своя" начали пускать какие угодно электрички уже отдельных контролеров нет, естественно и представителей правопорядка тоже...Кстати стоимость проезда такая-же и действуют все льготы.
Їхав так званою електричкою з Сан-Ремо до Ніцци, так у Франції зайшли пару контролерів з десятком охоронців зі зброєю і давай всіх шерстити, на моє здивування процентів тридцять їхало без квитків, і всім їм виписували солідні штрафи, деякі сперечались, в деяких сплив час квитка і виправдувались, що не помітили, в деяких був не прокомпостований, в деяких просто не було... І це ще не враховуючи, що на першій станції після італійського кордону заходила імміграційна служба і виловлювала нелегалів! В результаті в Ніцці були з півгодинним запізненням!
-
Qwerty
-
-
- Подякував: 349 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2019 16:40
budivelnik написав: Vitl написав: tea написав:У них безвихідна ситуація.Та квартира коштує не більше 10 тис.доларів.Та й то - ще треба знайти бажаючих.
Огромная проблема, что очень многие этого не понимают.Такую квартиру практически невозможно ни продать ни поменять.Люди стали заложниками ситуации.Субсидия на весь метраж им не положена, а доходы не позволяют оплачивать.Точнее после оплаты на жизнь не хватит. Не можуть продати - нехай поміняють на меншу з доплатою...Варіанти виходу - є завжди Просто деякі не хочуть їх шукати і чекають поки хтось знайде.
Ту квартиру і продати важко і поміняти. Всі мінуси,які тільки можна,зібрані в тій квартирі. Не центральний район,останній поверх,будинок побудований до революції,лічильника тепла на будинку немає і найближчим часом не буде.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Нед 03 лют, 2019 16:55
tea написав:Ту квартиру і продати важко і поміняти. Всі мінуси,які тільки можна,зібрані в тій квартирі. Не центральний район,останній поверх,будинок побудований до революції,лічильника тепла на будинку немає і найближчим часом не буде.
Тобто Ви вибрали найгірщий варіант з усіх можливих , ймовірність якого нижче 1%- і на цьому прикладі оцінююте тих 99% які залишились ? Ви батенька маніпулятор ще той....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 лют, 2019 17:05
Господа, какие мысли на неделю. Жду пробития цифры 27 к концу недели. А по другому никак, с рейтингом надо что-то делать 
-
сірий
-
-
- Подякував: 2073 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2019 17:09
сірий написав:Жду пробития цифры 27 к концу недели.
Врядли. Скорее всего в двадцатых числах.
-
ЧИА
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2019 17:11
Qwerty написав: Долярчик написав:.... ой, пізно я вашу тут дискусію про зарплати помітив... - а ніхто не здогадавсь привести у приклад Долярчика - на інших гілках я писав, що ЧИСТИЙ мій дохід по з/п, ще не перевищував 700$/міс.! - і писав, що мене б на моменті, задовільнив би дохід у 1тис.дол./міс.(бо,якщо навіть, порахувати мої %% по депо, то всерівно, ту тисячку в місяць ще не досягаю) - що стосується моєї дружини, то знаєте, що вона вчителька і на моменті, з/п її становить 5+ тис. грн/міс. (а раніше і ще менше було) - АЛЕ! - тим не менше, Долярчик досягнув своєї мети! - за 7р. майже ЖОРСТКОГО скирдування, купив повітря над котлованом..... - від якого наступного тижня повинен отримати ключі! ... то ще поки зроблю ремонт + поки заселюсь..... = ~ 8,5р. .... якось так  - то під яку я категорію пересічних/олігархів підпадаю? 
Без будь-якої іронії моє щире співчуття вам... Треба було кудись в органи йти працювати чи на митницю...
... або балотуватись на гаранта... - тільки, от біда! - не так легко пересічному.... - треба для початку 2 лями мати 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 лют, 2019 17:13
budivelnik написав: tea написав:Ту квартиру і продати важко і поміняти. Всі мінуси,які тільки можна,зібрані в тій квартирі. Не центральний район,останній поверх,будинок побудований до революції,лічильника тепла на будинку немає і найближчим часом не буде.
Тобто Ви вибрали найгірщий варіант з усіх можливих
Так співпало,що знаю сім"ю. Сподіваюсь,що таких варіантів в Україні дуже мало.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Нед 03 лют, 2019 17:25
И кстати, Зерновозы уже полным ходом дороги разбивают.
-
сірий
-
-
- Подякував: 2073 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
|